|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nevjerovatno kako se pljuje po Taganu. Da je tolko los vec bi davno propao a da ne vrijedi te novce isto je totalna glupost.Moj drugi Tagan koji je sad u kompu je 2F 530w i goni CQ,4gb rama,8800gtx,8 diskova,audigy 2,pci sata kontroler,dvd-rw,vodeno,8 ventova i 4 stvari pristekane na usb.Da je njesra vec bi davno krepalo ali radi ko prvi dan kad je kupljeno. Placeno je 750kn dok je Corsair HX620W tada kostao skoro 1200kn. To je vise od 50 posto skuplje a sigurno ne vrijedi te pare. Inace svaki proizvod moze imati losu seriju i svakom proizvodjacu se to desi. Sto se mene tice jedino osoba koja ima iskustva s proizvodom ( to ne znaci cuo sam od ovog ili neko mi je reko) je kompetentna da kritizira. Zadnje izmijenjeno od: Adisabeba. 13.11.2007. u 19:15. |
![]() |
![]() |
#32 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
I opet imamo jedan post u kojem se osuđuje individualno gledište a sam čovjek iznosi svoje gledište kao mjerodavno... Ne čini li ti se nešto tu čudnim? Inače ja osobno nemam iskustva sa Taganom, zapravo inače se na kačim puno oko toga, ima puno kompetentnijih od mene, ekipe koja radi po servisima dućana i velikih firmi i testira desetke PSUa svaki dan na ispravnost, pa reviewi po netu (više ili manje objektivni) i ako oni vele da imaju dobro ili loše iskustvo s nečim ja im vjerujem, pogledaj si moj komp kod mene pa ćeš vidjeti moj PSU i mam ga već 2 godine (imao sam do nedavno jednog chiefa na kraće vrijeme ali on je otišao dalje a ja ću ubosti nekaj drugo ubrzo sa novim caseom ali sad nije bitno za priču) i svejedno neću preporučavati nekome da si ga kupi...
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Domy, mislim da kod tvog lege nije stvar u tome da ventilator postaje bučniji nego do adaptacije uha. Tvom legi je u početku bio tiši od prethodnog napajanja i nije ga primječivao...No kako se družio sa njime sve više, osjetilo se adaptiralo i sada ga čuje ![]() Toliko o tome. Isto tako (najčešće) je situacija kad vam računalo koje je u početku bilo tiho kroz par dana se "poglasnilo". Nikakvo podmazivanje neće pomoći, osim zamjena tišim ventilatorima...No nakon nekog vremena ni to ne postane dovoljno. ![]() Isključujem opciju da su ležajevi otišli (dobro, to bi se čulo kao krčanje) ili nekakav sličan kvar na ventilatoru(ima) ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Seasonic , tagan i corsair nisu niti jedine marke kvalitetnih napajanja dobavljivih u nas a niti povoljne. Zasto nitko nikada ne spominje enermax i antec? Dali je to zato sto ih bug vise ne testira? Cini mi se po prici na ovom forumu kao da su napajanja moda. Dakle bio je tagan svima ljep i krasan pa su onda svi presli na seasonica, a sada se svi pucaju corsairom. Smijesno do temelja. Dajte mi recite koje ce napjanje biti sljedeci trend da ga uzmeme sada i da ga nemoram mijenjati za godinu dana? Najvise me smeta sto kada netko pita koje napajanje da uzme svi odma se sloze oko jednog napajanje kao da je apsolutno najbolje na svijetu sto apsolutno nemoze biti istina jer sve ima svoje prednosti i mane i nijedno nije najbolje u svemu. I ako nekome njihov tagan najbolji tko sam ja ili netko drugi da mu tupim da to nije istina?
#37 | |||||
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa Enermax (liberty) voli puknut ko kokica, isto kao i tagan. Antec-tesko dobavljive dobre serije (poput NeoHe) Citiraj:
Test napajanja za PcE by Žuži Citiraj:
Citiraj:
Sad odi malo koristi trazilicu, pregledaj Wolverine-ove postove, procitaj koje stivo (grehota jedna otvorit sticky materijal)...i onda pokusaj dokucit zasto se preporuca Seasonic i Corsair (koji je u vecini slucajeva made by Seasonic). Znam da je lakse metar u guzicu nego cenat u glavu ali ako ne ide, PM mi je otvoren pa se slobodno javi. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pošto je seth zamjenio napajanja, a počeli ste pak analizirati jedni druge, poštivat ću njegovu želju da se ovo locka jer već vidim kamo će ovo otići. Žalosno je to što se više ne može napraviti kvalitetna diskusija... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|