|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Nikakav razer ni gluposti , niti ima potrebe za te hd555 , moze se proc puno jeftinije , najbolje neke sluske za slusat muziku i mic odvojeno , ja san kupia beyerdynamic dt231 za 300kn , mic u vemila stolni 70kn , i ja super zadovoljan u slusanju muzike i u igrama odnosno samo u css-u jer jedino to i igram. evo link od tih mojih stvarno preporuka vidia san par testova di su dobile odlicne ocjene i pomele neke sluske koje su duolo cijenom kostale. http://www.goodsound.com/equipment/b..._gradosr60.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
LOOOOOOOOOOOL nisi cuo za AKG ili Grado, jeli? jos samo jedna stvar: Razer Barracuda U PARU SA RAZEROVOM ZVUCNOM je najbolje rijesenje za gejming jer su svi elementi napravljeni da savrseno koegzistiraju, bez te zvucne ti je svejedno koju slusalicu ubodes. naravno posto se radi o EAX-u trebala bi ti 5.1 ja ti predlazem Sharkoon X-Static rev 2.0, jer kad se usporedi sa Razer Barracudom bez Razer zvucne mnogo je bolji izbor. ja za razliku od ostalih ovdje imam OSOBNOG ISKUSTVA bas sa tim slusalicama, kao i sa mnogim drugim, par Sennheiserica i jos mnogo drugih i boljih slusalica, posto sam radio kao tehnicar na radio-postaji znam poneku i o teoriji zvuka te o aparaturi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
malo sam citao topic i nesto mi nije jasno. covjek hoce slusalcie za gaming, dakle nece odvojeno mikrofon (mislim wtf, ako ide na lanove etc, ste ikad igrali uopce nestu u mrezi, kakav odvojeni mikrofon?), i nece neke slusalice s sta ja znam kakvom kvalitetom u slusanju muzike i inih stvari, nekgo ciste gamerske slusalice. po meni se za to ne isplati dati vise od 126kn (sharkoon GHS1), ali ako vec hoce utuci pare neka utuce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
5 i pol sati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Predlažete dečku da istrese veču lovu na zvučnu, a karakteristike te iste zvučne će prezentirati sluške koje sa pdv-om, trgovačkim maržama, lučkim pristojbama i inim nametima koštaju 126kn. Neće ići... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|