Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.11.2007., 14:25   #31
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
HD555 se mogu kupiti u Technomaxu i cijena im je trenutno 899 kn....
Staro 08.11.2007., 19:03   #32
Pink_Floyd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2004
Nikakav razer ni gluposti , niti ima potrebe za te hd555 , moze se proc puno jeftinije , najbolje neke sluske za slusat muziku i mic odvojeno , ja san kupia beyerdynamic dt231 za 300kn , mic u vemila stolni 70kn , i ja super zadovoljan u slusanju muzike i u igrama odnosno samo u css-u jer jedino to i igram.

evo link od tih mojih stvarno preporuka vidia san par testova di su dobile odlicne ocjene i pomele neke sluske koje su duolo cijenom kostale.

http://www.goodsound.com/equipment/b..._gradosr60.htm
Pink_Floyd je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2007., 10:27   #33
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Pioneer Pregled postova
Sennheiser ima renome kao jedan od najkvalitetnijih (mozda i najkvalitetniji) proizvodjac slusalica koje su dostupne normalnim ljudima

LOOOOOOOOOOOL

nisi cuo za AKG ili Grado, jeli?

jos samo jedna stvar: Razer Barracuda U PARU SA RAZEROVOM ZVUCNOM je najbolje rijesenje za gejming jer su svi elementi napravljeni da savrseno koegzistiraju, bez te zvucne ti je svejedno koju slusalicu ubodes. naravno posto se radi o EAX-u trebala bi ti 5.1 ja ti predlazem Sharkoon X-Static rev 2.0, jer kad se usporedi sa Razer Barracudom bez Razer zvucne mnogo je bolji izbor. ja za razliku od ostalih ovdje imam OSOBNOG ISKUSTVA bas sa tim slusalicama, kao i sa mnogim drugim, par Sennheiserica i jos mnogo drugih i boljih slusalica, posto sam radio kao tehnicar na radio-postaji znam poneku i o teoriji zvuka te o aparaturi

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2007., 22:22   #34
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
LOOOOOOOOOOOL

nisi cuo za AKG ili Grado, jeli?

jos samo jedna stvar: Razer Barracuda U PARU SA RAZEROVOM ZVUCNOM je najbolje rijesenje za gejming jer su svi elementi napravljeni da savrseno koegzistiraju, bez te zvucne ti je svejedno koju slusalicu ubodes. naravno posto se radi o EAX-u trebala bi ti 5.1 ja ti predlazem Sharkoon X-Static rev 2.0, jer kad se usporedi sa Razer Barracudom bez Razer zvucne mnogo je bolji izbor. ja za razliku od ostalih ovdje imam OSOBNOG ISKUSTVA bas sa tim slusalicama, kao i sa mnogim drugim, par Sennheiserica i jos mnogo drugih i boljih slusalica, posto sam radio kao tehnicar na radio-postaji znam poneku i o teoriji zvuka te o aparaturi
smiri dozivljaje decko, rekao je normalnim ljudima. pod to je mislio do neke normalne kolicine para.

malo sam citao topic i nesto mi nije jasno. covjek hoce slusalcie za gaming, dakle nece odvojeno mikrofon (mislim wtf, ako ide na lanove etc, ste ikad igrali uopce nestu u mrezi, kakav odvojeni mikrofon?), i nece neke slusalice s sta ja znam kakvom kvalitetom u slusanju muzike i inih stvari, nekgo ciste gamerske slusalice. po meni se za to ne isplati dati vise od 126kn (sharkoon GHS1), ali ako vec hoce utuci pare neka utuce.
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2007., 23:31   #35
Pioneer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
smiri dozivljaje decko, rekao je normalnim ljudima. pod to je mislio do neke normalne kolicine para.

malo sam citao topic i nesto mi nije jasno. covjek hoce slusalcie za gaming, dakle nece odvojeno mikrofon (mislim wtf, ako ide na lanove etc, ste ikad igrali uopce nestu u mrezi, kakav odvojeni mikrofon?), i nece neke slusalice s sta ja znam kakvom kvalitetom u slusanju muzike i inih stvari, nekgo ciste gamerske slusalice. po meni se za to ne isplati dati vise od 126kn (sharkoon GHS1), ali ako vec hoce utuci pare neka utuce.
Da. Btw, mislim da je skorn kolega iz linksa koji sjedi preko puta mene 5 sati dnevno, ne razumijem cemu ovakav ispad. Enivej, post je pisan ocito da ne bude ozbiljnije shvacen
Pioneer je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2007., 12:07   #36
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
5 i pol sati

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2007., 21:44   #37
maxxp
Premium

maxxp's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova

nebi se mešal, al svrbe me prsti.
Predlažete dečku da istrese veču lovu na zvučnu, a karakteristike te iste zvučne će prezentirati sluške koje sa pdv-om, trgovačkim maržama, lučkim pristojbama i inim nametima koštaju 126kn. Neće ići...
maxxp je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno