|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
e da nisi spomenio wlan pa bi bilo jos bolje. a iovako je LOL. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Joj imam jednu izvalu! Na instalacijskom cd-u od T-scuma pše za w-Lan !vezat ce biti vidljiva u zraku"!!!!! LOOOOOL!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |||
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
ne kužim ovo za MaxTV kako si mislio da to slože bez da imaju rezervirana 2 porta sa svojim firmwareom na routeru? Citiraj:
Citiraj:
jedino ako si zatražio "dodatno kabliranje", ali to u pravilu neznaš kolko će koštat dok ne dođe prvi račun
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta anketa, šta ljudi pišu po netu, ipak ima pomaka. Eto jučer instalirao jednog Wlan Zyxela i naravno kažem čoviku dodaj (čuveni) papir sa podacima. Ja iznenađeno zaključujem kako sada uredno piše cijeli user name uključujući @htnet-dsl završetak. E pur si muove |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas došao t-com paket susjedu pa sam mu to spojio, napravio speedtest i ima download 1665kbps i ping 225ms sa Zagrebom, spojen je sa ADSL2+ vezom. Bit će da rade i na mojoj centrali u Dražicama danas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
e, ne mogu vjerovat... ja mislio da to sve spada u onu cijenu od 35kn/mjesecno... u ugovoru nigdje nije pisalo da se to placa 100 kn... mislim, 1m kabla 10 kn... pa zatukel ih bum.... sad sam rekao nek mi posude ruter jer moj nema podrsku za iptv(imam stariju kasdu, a ne da mi se stavljati firmware...) i dobio sam dlink... ako mi jos i to naplate, poludel bum...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|