|
![]() |
#31 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
imaš dovoljno mjesta po slici barem, da ti stane 37'' plazma ![]()
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Eh, nisam ja toliko detaljan ![]() Sa jedne strane je ulaz u kuhinju a sa druge hodnik... tako da na zid stane max 32'' BTW plazma se ne rade manje od 37'' ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Registered User
|
Ok.. nije zid nego nešto širi nosivi stup
![]() |
#35 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa stavio sam ti link, dobiješ i stalak koji se zašarafi na taj stup. jer ti je čisto svejedno uzeo 32" ili 37" jako je mala razlika u širini, čak ovisi i do dizajna kućišta, LCD od 32" može bit širok kolko i 37"... vjeruj mi, 37" ti ej taman, 32" je govno, malo je širi od običnog 72cm CRT televizora, a po visini su isti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
Evo kupio philips 32'' PFL 5403D Slika je super, nanjbolji prikaz analogne tv na nekom HD-ready uređaju koji sam do sada vidio. Slika preko HDMI je također dobra (za picajzle... vidio sam i bolje ![]() Ovaj tv je definitivno best buy za sada, 5499kn Najviše dobiveno/uloženo
Neman [racunalo, kompjuter, komp] Zadnje izmijenjeno od: bcki. 04.06.2008. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
A di si ga kupio za 4999 kn? ![]() Najjeftiniji je u Ve-milu za 5499 kn. Nabaci malo neke slike i napiši dojmove jer mi se čini kao interesantan i kvalitetan primjerak za moju sobu. ![]() Može li preporuka od ekipe za 2 stvari : 1.)U dnevnom boravku imam rupu u zidu gdje inače stoji TV širine 720mm.S obzirom na tu prepreku nisam u mogućnosti staviti TV veći od 66cm. Stoga bi htio preporuku nekoga od 66cm ? 2.)Jedan LCD u vlastitu sobu sa povremenim gledanjem sadržaja sa programa i većinom gledanja filmova iz kućne videoteke. Cjenovno gledam da me svaki TV košta cca 4500kn. (uzeti u obzir da ću uskoro nabavljati i MaxTV te ga spojiti na oba dva uređaja) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
Ajme... smotan sam ![]() Mislio sam kupit jedan za 4999 (7782 model) ali ga više nije bilo pa sam ovaj (dejm rasprodaje) Kupio ga u technomaxa Ali nije mi ni najmanje žao... super je. Bolji kontrast nego 7782 Napišek kratak review kad ga večeras malo bolje upoznam ![]()
![]() |
#40 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
...carpe diem...
|
Citiraj:
![]() Ja bi isto rađe htio plazmu,ali s obzirom na maleni prostor gdje bi mi došla 32'' mi taman dođe dok u dnevnom boravku je 66cm maksimalno jer je širina samog prostora svega 720mm. Zato i tražim prijedloge za one 2 opcije koje sam gore naveo.A plazmu kupim u onom trenutku kada ću imati i veći prostor. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
...carpe diem...
|
Citiraj:
Onda ću znači ići samo u kupovinu jednog 32'' LCD-a za svoj vlastiti prostor i užitak. Mogu li barem tu dobiti prijedlog? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma gle, moš ti uzet 26" ali ti to osobno ne bih preporučio pošto će služit kao TV, jer je jednostavno MALEN. ima more tih 32" LCD-a, potraži na netu koji su best buy... no opet ću reć, ja osobno bih onda rađe 37" plazmu za novce jednog 32" LCD-a.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
...carpe diem...
|
Citiraj:
![]() To mi je čak i drugi izbor,ali brijem da bi izgubio vid pošto sam udaljen od TV-a svega 3-3.5 metra. ![]() Ipak sam uvijek maksimalno davao 1500kn za TV,a ovo je i više nego duplo više.Stoga ono što kupim bome želim da i traje i da će podržavati one stvari koje se već ili budu krenule koristiti u svijetu TV-a. (npr. HDTV itd...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=464.500.006 bolje ovo zbog par dodataka spram stare P7 serije ![]()
![]() |
#47 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel netko zna kakvi u Gorenje LCDi? Vidim dobra cijena, 2 godine garancije,dobar kontrast pa eto jel bolji od kakvog LGa u istoj klasi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|