|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako nekoga zanima moj primjer hlađenja, može ga vidjeti ovdje... ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...299#post897299
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ak budem ikak mogel dojti na drugi sastanak, koji se planira budem dosel.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Seagate mi radi na 60 stupnjeva(!!!) i gume drze bez problema. Koliko ja primjecujem nema prijenosa vibracija na olovku. Stoje na mjestu. Diskovi nelupaju lijevo desno jer imaju dovoljno mjesta a i taman su zategnuti tako da i nemogu. Disk i prostor gdje ide DVD-ROM su kod svih kucista iste sirine. Tako da bi kod svih ostalih kucista trebalo biti isto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() E, da nexus je na onim svojim silikonima koji se dobiju uz njega.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
A temperature u spužvici? Sinoć sam si napravio puno bolje riješenje. Uzmeš neku staru cd ili dvd kutiju,izvadiš normalno drive van ![]() Nabaviš u poljoapoteki 1kg kalcij karbonata,odeš u neki zubotehnički labor i lijepo ih pitaš da ti prodaju 1kg aluminijskog oksida(što finiji) kila ti je 25kn. Kad si doma pomiješaš kalcij i aluminij oksid u omjeru 1:1,25 i dodaješ ulje,da dobiješ kit.Bolje je u malo manjim količinama jer fakat to treba mjesit. Lijepo popuniš cd-rom kućište sa kitom,obložiš hard sa tankom plastičnom folijom,i ubaciš unutra. Evo trenutačna temperatura harda ST3500320AS mi je 25 stupnjeva(Smart)i u idleu-ga ne čujem,dok se seek skroz tiho čuje.Cijena svega je ca.70kn Budem sutra koju slikicu nabacil |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
|
![]() |
#39 |
N00B
|
TomRi ovo je bas dobro s ovim lasticima za prtljagu..Nego kako si vezao to za kavez nisi stavio niti jednu sliku bono kako je uhvaceno za kavez,ali koliko vidim ode na jednoj slici vidi se vezica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
izrezao sam 4 jednaka komada gumene trake, i onda nategnem koliko mi paše, ne prejako tako da moze apsobirati vibracije, a opet da nosi hdd bez da 'visi' a ucvrstim vezicama za ostatak kucista (sto se vide na svakom kraju te gume, bijele su boje) hdd ucvrstim vecim vezicama (crne boje) za te gumene trake i to ne mrda nigdje, probao sam okrenuti case na bok,naprijed i naopako, nema sanse da negdje klizne...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
|
![]() |
#42 |
N00B
|
Ok tnx TomRi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
svaka cast na idejama...ovim cu se baviti u subotu ![]() vibracije rijesene,medjutim kako dodatno utisati hdd? aj javite ak ste s necim oblagali ili sl...fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ne vjerujem danije bilo uopće efekta ali vjerojatno nije bilo što si zamilio, recimo da ja objesim disk tako u svom nebi dobio ništa jer ja već imam dampera na sttock ramama od kućišta...
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Ovisi kaj je kome cudo. Na nekoliko mjesta se vodila rasprava o tome jeli bolje aluminijsko, celicno, drveno ... kuciste, pa su se stavljale brzine prijenosa zvuka po raznim materijalima itd. Niko nije spomenuo povrsinu, a ona igra bitnu ulogu u stvaranju buke. malo kucista ima kvalitetno rijeseno stavljanje bocnih stranica, nego se svi manje vise naslanjaju na okvir. Na taj isti okvir su cesto prisrafljeni kavezi za diskove. U te kaveze se diskovi stavljaju ili srafanjem ili kojekakvim plastikama koje sluze iskljucivo za montiranje bez alata. Disk ima pokretne dijelove, a sve kaj ima pokretne dijelove ima neke vibracije. Neki diskovi imaju te vibracije izrazenije, a neki manje, ali svi ih imaju. E sad s tim gumama se vibracije smanjuju gotovo na nulu i jedan neugodan izvor buke je eliminiran. Od diska do diska ovisi koliki udio buke stvara vibracija, a koliki sam disk, tak da se neki diskovi stisavaju puuuuuuno, a neki manje. Meni osobno je buka smanjena jako, tak da ne cuejm diskove ni malo (a ni cijelu kutiju), tim vise kaj sam tek nedavno stavil stranice i sve porinul ispod stola.
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Stavi tu http://www.imagesforme.com/ pa nam pejstaj linkove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
joj moj tomislave..da dosle su tu.. pa jel ih vidis tu? kak one znaju da bas moraju doci tu?? daj malo.. Znaci kad si stisnuo hostaj, onda si ih stvio na net, i onda tamo kopiras putanju do nje (pise ti kod za forum, to je sa thumbom) i onda to umetnes u post kao web.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Ta jedna ajmo reć nogica ti se sastoji od 2 čepa od coca cole, jednog crnog gumenog čepa na kojem je na vrhu naljepljena spužna, znači disc se dodiruje samo sa spužvom i učvršćen je ovom vezicom koju sam provukao ispod spužve! Temp mi nede preko 31 i potpuno je nučujan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|