Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.11.2007., 17:23   #31
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Tu ti je na forumu "Sa_Stilom" imao problema s tom pumpom koja ide s kandalfom lcs. Procurio blok na procu i zalila se grafička. Pitaj ga za detalje.
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2007., 18:02   #32
lipi014
Profesionalni amater
Moj komp

lipi014's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Al nije mi nitko odgovorio na pitanje...hoće li q6600 bolje hladiti vodeno s kandalfa ili ultra 120?
lipi014 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.11.2007., 01:42   #33
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor lipi014 Pregled postova
A koji si blok kupio za grafičku i gdje?
I koju tekućinu koristiš?mislim nakon što ostaneš bez one što si dobio s kućištem
blok baš za 8800 grafu u sloveniji u ek,imaš tu na forumu dečki upravo skupljaju lovu idu po djelove pa se pridruži.još uvjek koristim onu koju sam dobio,dobije se malo više nego što treba,i to ne isparava,ako potrošiš imaš za kupiti ili sam napraviš.

i za zadnji post,ako mu je procurilo najverovatnije je sam kriv pošto nije dobro stegnuo ili namjestio,po meni to drži perfektno i izvrsno napravljeno,ako nije bilo mojom greškom nebi mi se dosad ni kap prolila a vjeruj jako puno prčkam po kompu.

a sa-stilom jako mu drhte ruke tako da nije ni čudno ,a to sam se osobno uvjerio kad sam mu davao lovu za napajne koje mi je prodao, još se i znojio

dugixy1 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2007., 12:08   #34
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

evo vidim da razgovarate o kandalfu lcs sto imam doma btw meni za 24/7 upotrebu radi na 3.3ghz dalje nisam ni pokusavao jer imam b3 koji se dosta grije i tesko se hladi jer je konkavnog oblika al dobro temp su mi u OCCT testu prosijek sve 4 jezgre oko 66stupnjeva (makar mislim da pasta nije dobro sjela izmedu bloka i proca to cu morat popravit) napon na 1.400v i to sve drzi kako treba.... po mojoj procijeni g0 bi trebao moc drzat na 3.5ghz bez problema za 24/7 upotrebu uz neke realne napone.
kuciste hmmm po meni najbolja moja investicija unazad 2godine prije nego sam kupio a8n premium plocu kuciste izgleda mrak hladi jos bolje tako da je dobro jedina mana je malo je bucno... pumpa se cuje ali nije strasno stalno zuji jednako tako da se covijek navikne na to...
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2007., 13:03   #35
lipi014
Profesionalni amater
Moj komp

lipi014's Avatar

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=21221 a hoće li ovaj blok iz ve-mila valjati?
Staro 02.11.2007., 13:06   #36
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ne.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2007., 13:11   #37
lipi014
Profesionalni amater
Moj komp

lipi014's Avatar

Pa jel ima negdje gdje bi mogao naručiti taj blok osim to iz slovenije?
Staro 02.11.2007., 13:15   #38
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Ne.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
Staro 02.11.2007., 13:16   #39
lipi014
Profesionalni amater
Moj komp

lipi014's Avatar

Samo malo...a zašto onaj blok ne bi bio dobar jer sam vidio da na njihovo stranici preporučuju taj blok za to kućište
http://www.thermaltake.com/product/L...8/cl-w0088.asp
Staro 02.11.2007., 13:20   #40
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Citiraj:
... taj blok za to kućište
Pa onda KUPI pa nam kazi kako hladi kuciste.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.11.2007., 13:27   #41
lipi014
Profesionalni amater
Moj komp

lipi014's Avatar

Pa onda reci da nije dobar blok za grafičku,da ne hladi dobro ili šta već..a i valjda se može još negdje naći pošteni bok u hr nego da naručujem iz slovenije
Staro 02.11.2007., 13:32   #42
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Pa onda reci da nije dobar blok za grafičku,da ne hladi dobro ili šta već..a i valjda se može još negdje naći pošteni bok u hr nego da naručujem iz slovenije
Neznam kako hladi, ali je sigurno bolji od onoga
http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...t=&ID=A0702062
matija84 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2007., 13:38   #43
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Citiraj:
Lipi, vidim da ne kuzis. Kao prvo uletavas covjeku u thread sa svojim pitanjima, a to nije fer (niti po pravilima foruma). Kao drugo, niti se nevidi iz tvojih pitanja o cemu se radi kod tebe, nemas konfu u sigu niti pod "Moj komp".

Fino pogledaj sticky postove u kojima je sve objasnjeno o vodenim, kao i gdje nabaviti i sto nabaviti.

Otvori svoj topic u odgovarajucem podforumu sa opisom onog sto zelis i siguran sam da ce ekipa pomoc. Ne ovako.

Ispricavam se na OT, a moderator slobodno nek izbrise moje postove koji nisu vezani za temu.

Staro 02.11.2007., 13:50   #44
lipi014
Profesionalni amater
Moj komp

lipi014's Avatar

Evo ispričavam se...kad me zanima a kao što si rekao baš previše ne kužim te stvari,a što se tiče konfe moram si sastaviti neku do 11000kn bez monitora a matija 84 slaže nešto slično ko što bi ja pa nisam htio otvarati neku svoju temu jer vidim da ih ima već 100 takvih..
Staro 02.11.2007., 14:45   #45
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Citiraj:
Evo ispričavam se...kad me zanima a kao što si rekao baš previše ne kužim te stvari,a što se tiče konfe moram si sastaviti neku do 11000kn bez monitora a matija 84 slaže nešto slično ko što bi ja pa nisam htio otvarati neku svoju temu jer vidim da ih ima već 100 takvih..
Nešto slično, samo moja dodje oko 6000 kn

Nije po pravilu foruma, ali samo se ti tu raspituj, nije bed.
Staro 02.11.2007., 18:15   #46
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
pa trebao bi ti pasati taj blok samo neznam kolko je kvalitetan i kako hladi.vidim imaš dosta love pa se rađe tu priključi i uzmi pravu stvar http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82491 .

matija i ja sam razmišljao taj zalmanov blok uzeti,sigurno je bolji od onog jer hladi cijelu grafu a ne samo chip ali je aluminij a kažu da nije dobro mješati alu-bakar.nebi ti ni pasao pa i tebi preporučam da se priključiš dečkima za sloveniju samo neznam jel su već izašli blokovi za 8800gt grafe.treba vidjeti na njihovim str.

dugixy1 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2007., 23:32   #47
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
pa trebao bi ti pasati taj blok samo neznam kolko je kvalitetan i kako hladi.vidim imaš dosta love pa se rađe tu priključi i uzmi pravu stvar http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82491 .

matija i ja sam razmišljao taj zalmanov blok uzeti,sigurno je bolji od onog jer hladi cijelu grafu a ne samo chip ali je aluminij a kažu da nije dobro mješati alu-bakar.nebi ti ni pasao pa i tebi preporučam da se priključiš dečkima za sloveniju samo neznam jel su već izašli blokovi za 8800gt grafe.treba vidjeti na njihovim str.
Pa ja bi se pridružil samo nije mala lova, a sada sam upucal dosta love.
Mislim da bi trebali pasat isti cooler za gts na gt.
I ja bi radje uzel onaj coller neg ovaj iz vemila, ipak je ono bakar, a i mislim da je tamo puno bolja baza.

Evo malo prije raspakirao kandalfa, joj kak sam sretan.
Kučište je mrcina, jedva sam ga zgurao u auto, a tek kak e teško, fucking 22 kg
Staro 02.11.2007., 23:48   #48
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

matija i prvi dojmovi???? jel ti dobar komp?
Staro 03.11.2007., 01:31   #49
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
matija i prvi dojmovi???? jel ti dobar komp?
Pa komp još nije složen, fali mi još grafička, nadam se da bum to kupio početkom tjedna. Več jako dugo slažem ovaj komp, slabo sam s lovom, pa sam kupovao uglavnom sve preko tržnice.

No zadovoljan sam, jedva čekam da ga stavim u pogon, uf, kada zabruji
Još kada ga malo clocknem, nitko sretniji od mene.

Vidim da ti imaš isto kandalfa i Q6600, kao ide clockanje, vidim da je na 3.3, kako se ponaša na večim clockovima proc, mislim temperature, zanima me zbog vodenog.
Staro 03.11.2007., 12:37   #50
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

nemam pravu pastu tako da ju moram kupit neka stand je na njemu trenutno jer je na zamjenskoj ploci kad dobijem blitz formulu onda cemo se bacit na zesci clock i kad mi se zamjeni na g0 imam sada b3 ne pitaj me kako ali da se.....

ovaj na 3.3 je super stabilan temp oko 65stupnjeva nakon 3h stressa na 1.400v u OCCT-u ali kako rekoh pasta je kriva a a neda mi se sad cackat po tome. a i nisam isao na vise radi rama jer onda ga moram dici na 3.5ghz ako hocu rame na 1150 ili nekaj oko toga... neo-st je isto na 3.3ghz 24/7 sto je cist okey... dalo bi se 3.5 3.6 navuc za normalnu upotrebu uz jos par preinaki tako sam bar cuo ali nema velike razlike iznad 3.0 jedino u virtual dub.u osjetim razliku igre i to nema velike razlike jel 3.0 ili 3.3
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno