|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
chipset i modem UAA (nakon ovog ide audio drajver kojeg ću postaviti kad dođem kući) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
jer u 6720 ide intelova tehnologija a u 6715 amd-ova... to shvatam,nego me zanimalo usporedba ta dva modela,dakle i proc i grafika... sta je isplativija kupnja. s obzirom da se ipak radi o najjeftinijim modelima ne ocekujem puno,ali ipak valjda se zna koji od njih je bolji. dakle,koliko je sampron bolji od celerona!? i ati 1250 cini mi se da je ipak nesto drugacija od x300 desktop verzije,jer se nalazi u 5. klasi kao i inetlova x3100(a ati Mobility Radeon x300 u 4.),koja je ipak iznad nje na spisku a i po mjerenjima. burajz mi ima 6715,(sampron 3600+,1GB rama i ati x1250) i radi ok....igra skoro sve proslogodisnje naslove,tek po koji na losijim postavkama... dakle grafa prolazi,pogotovo s obzirom da se ja ne igram,ali ipak me zanima i 6720 sa celeronom i x3100,koliko se isplati to uzeti za razliku od 300-400kn? (za koju bi mogao doplatiti garanciju) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ajde pročitaj još jednom šta sam napisao: "X12500 je ATI chipset i njegova grafa odgovara desktop X300 grafi". Dakle, nigdje nisam spomenuo Mobility X300! Ja bi radije uzeo AMD-ATI kombinaciju. Sempron je jači od Celerona, grafe su podjednake, a AMD-ATI kombinacija je i nešto jeftinija. Za razliku u lovi možeš uzeti još 1 Gb rama.
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
ok,ali intelova gma x3100 je ipak iznad atijeve po performansama,ne znam za koliko(u stvari to me i zanima,da li je se isplati uzeti nesto slabiji proc ako je grafika nesto bolja) ali ipak je nesto iznad ati x1250 na toj listi mjerenja. a i ne bih rekao da je ta konbinacija jeftinija... bar koliko sam ja vidio,ako znas za nesto bolje,odnosno jeftinije molim te pokazi mi... evo ja dajem 2 primjera u istim trgovinama,a slicno je i u vemilu i hg-u: 6715s - http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=1820 6720s - http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=2042 ok,ima i jeftinijih ali razlika u cijeni je i u drugim trgovinama ista npr: 6715s sa 512MB rama i hardom od 80 GB - http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=5403&catid=19 6720 sa gigom rama i hardom od 120 GB- http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=5554&catid=19 po istoj cijeni.... dakle ne bih se slozio da je kombinacija amd-ati jeftinija. barem ne tamo gdije sam ja gledao.... ps. hvala na pomoci,ako znas jos nesto da bih mogao dobiti za slicnu cifru,slobodno preporuci ![]() iako mislim da je hp za te novce ipak nesto kvalitetniji od siemensa,acera i asusa...svi dolaze u obzir...ako znas neku iznimku,samo reci,bio bih jako zahvalan Zadnje izmijenjeno od: raky_b. 02.11.2007. u 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
U prva dva linka si opet zaboravio jednu 'sitnicu' - AMD/ATI ima Vistu i zato je skuplji 600kn. Gledaj, ja preferiram AMD i ATI tako da ti nisam baš najmjerodavniji za preporuku. Jedno je sigurno - CeleronM je vremenom pregažen proc.
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
Pozdrav svim, Recite vi meni kako da ja xp dignem gore jer se samo pci.sys plava slika pojavi - znači što tutnut unutra PRIJE xp-a da uopće xp instalacija prođe.Koliko sam skužio vi ste napisali da driveri idu poslije xp instalacije ali ja ne morem instalirat xp:-)Imam 6720s Hvala ![]()
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=86478
![]() |
![]() |
#39 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
problem s 6720s. radi samo desni zvučnik. naživcirao se malo s lanom, onda svratio do foruma da vidim problem za ovo s zvučnikom i našao rješenje za lan. thx dečki. volio bih i provjerit koji je zadnji firmware za dvd snimač, a snimač je matshita uj-861h verzija fw 1.50, malo tražim linkove ali ništa da nađem još da riješim zvučnike... sve instalirano, mislim na drivere. imam u device manageru unknown device, a nemam pojma što bi to mogli biti, jer sam sve (ne sve, ali ono najbitnije) instalirao (chipset, grafu, zvuk, wlan, lan, modem....) EDIT: everest mi je pokazao nešto s kvick buttons, pa skidam to: HP Quick Launch Buttons |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Za 6720s i 6820s ako netko ima problema sa lanom na windowsima xp, dovoljno je flashati bios sa verzijom F3 i novijom, ili instalirati najnovije lan drivere. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
4K FTW
|
Citiraj:
stavio sam f3 bios verziju. i isprobao obje verzije drivera, ali nijedna nece raditi. uvijek isti efekt. samo pise connecting through wlan mini port, tako nekako i tu stoji... da, i moze pitanje: za zvuk, koje je drivere potrebno instalirati? jer sam instalirao one microsoftove uaa, frend mi je nešto jednom spomenuo da se prvo ti trebaju staviti pa zatim driveri od laptopa - je li to točno? uglavnom, problem je da radi samo desni zvučnik! pliz, help moram srediti taj laptop, prije bozica ![]() bitno da je frendica htjela taj model i prije božića. a ja, daj, mogu ti ga ja srediti,... glupan, sad imam samo zahebanciju s tim ![]() ![]() EDIT: sad pak u device manageru je pod upitnikom sm bus controler.... veselja li ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 23.12.2007. u 18:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Nemojte me uzimati za riječ, ali čini da 6720s ima MONO zvučnik tj. samo jedan i da vam zato samo jedan radi. Provjerite specifikacije laptopa. Za zvuk treba prvo staviti MS UAA HD audio drivere, a onda SoundMax (ili koji već jesu).
![]() |
#43 | |
4K FTW
|
Citiraj:
na ovom linku piše: Audio High Definition Audio support; Integrated mono speaker; Stereo headphone/line out; Stereo microphone in na ovako nešto nisam već neko vrijeme naleto. koja je to glupost, ne mogu vjerovati. da li je i ostalima tako? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
..e da i 15.4'' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
4K FTW
|
Citiraj:
što bi bilo sad preporučljivo? stavit ispočetka windowse pa odmah ethernet drivere ili kako? već sam lud.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Budem postao kombinaciju biosa i drivera koji rade za mene, pa probaj. (Samo atm nisam doma, cim dodjem - postam). Btw za smbus controller dovoljno je instalirati Intelove chipset drivere (ICH9 za 6720s ako se nevaram) i restartati laptop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Pozdrav! Imam također problem sa LAN-om. Kada se ušteka kabel u ruter za internet sve radi kako treba, ali problem je u tome što kada želim HP-a spojiti sa drugim računalom uopće ne prepoznaje kabel, tj. kada uštekam kabel ništa se ne dogodi. Imam BIOS F07! Hvala unaprijed!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
6720s vista activation
vidim da nitko ne pise o mom problemu pa ga idem ovdje postati... rijec je o famoznom 6720s i VISTI... Koju god VISTU stavio ne mogu je aktivirati ....ne mogu je ni rucno aktivirati slijedecom metodom: 1. - uninstall all previous vista cracks, you have tried, or install vista without a key - get this http:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx39-CERTS.zip - extract it - there is one called 'HP.XRM-MS' , take the file to C: and leave it there 2. now make sure you have administrative rights ( cmd, write: ' net user Administrator active ' ) 3. for later (step 4 ) , choose your vista vision, (e.g. when you have premium, use the premium key) keys for HP, Ultimate: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Home Premium: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Home Premium: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 4. write in CMD these 2 following commands ( xxxxx stands for one of these hp-keys above ) first write, slmgr.vbs -ipk XXXX-XXXX-XXXX-XXXXX-XXXXX, wait for a OK - second write slmgr.vbs -ilc C:\HP.XRM-MS wait for okay reboot. e sad me zanima ima li nektko slicnih problema i da li je i na koji nacin uspio aktivirati visticu? ja sam izgubio 1 godinu života mozgajući kako je aktivirati i nisam uspio...ljudi, please pomozite ![]() Zadnje izmijenjeno od: puckooo. 04.12.2008. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Hello ekipa i ja imam ovo cudo od laptopa i vrijeme mi je za reinstalaciju windowsa xp, naravno tudum sam i pojma nemam al ipak ovo zelim sam napraviti, nije problem u windowsima nego u driverima, zanima me redosljed instalacije drivera dali ih instalirati kao sto su poslozeni na hp stranici ili drukcije i jesu li svi dobri i dali uopce treba sve one drivere staviti??? unaprijed hvala nemojte me odkantati please ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |