|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
---
|
mislim, jel sigurno instalirati te drivere iako su beta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
ja ne mogu ni demo instalirat ![]()
![]() |
#34 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Igra je super vrijedi odigrati (tematika SF-a) ima opcija usporavanja vremena kao u Max Peyn-u što olakšava prolaženje pojedinih misija, grafika super.Naravno sve zavisi šta tko voli. Ocjenio bi igru 7/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..igram ovo i skroz je ok,grafika je very nice a nije zahtjevna + ovo manipuliranje s vremenom daje novi stih kod borbe s protivnicima,svakako probati
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Max nije mogao takve fore izvoditi ![]() igra je odlicna,,,,, dosta podsjeca na Half Life,,, samo sa je ovo malo vise cool i bolje zato sa nema nekih cudnih aliena i cudovista,,,,,,, sa se obicno bezvezno trpa u gotovo sve novije igre sa slicnom tematikom ![]() jedan bad je sa mu onaj automat nie bas nesto previse precizan niti jak a metke trosi ko lud,,,,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Svaka druga igrica danas ima taj slowmo.. imho meni je jedino to dobro iskorištenu u FEAR-u.. grafika mi je nekako istrošena, skoro pa crno bijela, kao i sve današnje igrice. Neki misle da je to kao realnije, al meni nije realnije gledat u crno-sivo-bijelu sliku .. pa jos kad munja udari, sjene su zakon, ali ono.. dalje neznam jer nisam igro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() anyway nije koristeno u prijasnjim igrama.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Timeshift
Da li netko zna koji su driveri potrebni ,za Vistu, za ATI-jevu graficku karticu? ![]() Zadnje izmijenjeno od: msantl. 02.12.2007. u 10:51. Razlog: Dodatak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Na ATI-jevim stranicama sam skinuo "najnovije" ali ipak ne radi. Probao sam i neke beta za Vistu ali sam nakon toga morao stavljati sve na novo. Ako bi mozda znao bas tocno koji su to "najnoviji"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Inace ne volim bas igra sa tematikom buducnosti , ali ovo mi se svidja , par dana vec pomalo igram , i zabavna je igra , dobro izgleda , svidja mi se jako ovaj efekt igre se vremenom , i kako protivnici nekad polete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
pozdrav
Ma jesam se popeo liftom na skelu i po onim kutijama i ljestvama gore na kat ali neznam gdje onda dalje negdje moram otiči na lijevo ali kako i na koji način probao sam skočiti ali uvijek padnem opet dolje i moram ponovo(probao i revers time) ali nejde još se nisam pomakao odatle "shit" ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
igra je jedna od najinovativnijih u zadnjih par godina ... svaka cast ljudima koji su je napravili. gust je igrat ![]()
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
pozdrav
Prošao sam to i hvala za pomoč ali opet sam zapeo ![]() gore svašta sam probao i upo sam u kutiju i uspio se popeti ali nisam mogao izači i vratilo me opet dole na traku) šta i kako i koji način proči dalje ![]() Po....io sam igra je odlična ali ima nekih djelova gdje je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
mislim da moras pokrenuti vrijeme u natrag i uci u kutiju tako da te stroj prenese u drugu prostoriju odnosno tamo od kuda donosi kutije ... neznam jel to onaj dio gdje ti taj stroj kutiju spusti i bocne stranice odvoji pa uletis u nutra |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|