Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.10.2007., 22:12   #31
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kužim Robert, shebano je to defintivno. Inače svaki normalan i dobro napravljen software ili igra bi trebali letit sa ovom mojom konfiguracijom. Baš sam naručio "pravi" P4 3.0 i to Prescott sa 1MB keša, pa me baš zanima kako će biti s njim, a rezultat ću javit ovdje svakako.
BTW, evo baš prije par dana sam uzeo u Linksu onaj novi Scythe Andy Samurai CPU cooler i za razliku od stock coolera s ovim mi je temp niža za 17 stupnjeva. Moram priznat da sam tu dobio više nego sa bilo kakvim mijenjanjem postavki u COD2, pa čak niti sa "spuštanjem" na DX7. Je, malo je veći FPs sa sedmicom, ali nije mi sjela kvaliteta slike. A hebiga, platio sam tu grafu onako ne baš premalo i malo mi blesavo igrat sa DX7, iako razumijem neke zašto to rade, no meni nije baš po ukusu.

Dozvolite mi da malo zaoftopičarim...
Zapravo mi je hardver u krvi, a full gejmer sam od prve 486-ice, pa sam malo stao nakon ženidbe i klinca tamo prije koju godinu i zapravo ono što mi navire kao najveća razlika u odnosu na good old time je sve veći broj zapravo lošeg software-a i igara ma koliko god oni estetski dobro izlgedali i zapravo mi je jadno da moramo imati power plantove u našim domovima da bi solidno igrali pc igrice. Ma nekako mi to ne ide, kao da mi se neko belji iza leđa kada pomislim koliku količinu memorije i svega ostalog imam u svojoj mašini, a ono radi kao srednja žalost.
Ozi je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2007., 22:19   #32
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
istina prijatelju,ali eto tako je to nazalost.vjeruj mi i ja bi bio najsretniji kad bi online svi igrali igru kako je zamisljena,bez modificiranja.ali prisiljen si igrati na dx7,itd da bi mogao pruzati bar neki otpor.ali ja bar ne odustajem od mota da igra mora izgledat kao igra,pa igram na normalnim rezolucijama i extra detaljima.

@ozi,najveci problem je sto si ti iskesirao puno za grafu,ali komp ti nije jednomjeran,tj high -end graficka nemoze radit na low-end ostatku kompa i obrnuto.komp mora biti uravnotezen,jer recimo neki 939sck sa nekom x1600xt radi 2 puta zvjerskije od tvoje konfe,iako je tvoja grafa nebo naspram x1600xt,ali proc je taj koji te jako gusi...
Oglas

Oglas
Staro 10.10.2007., 22:29   #33
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Mrtva igra, ako smijem dodati!

Oglas
Odgovori

Pravila postanja