|
![]() |
#31 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
uz to sve sto Vuco veli, imao bi i duplo manji protok kroz oba bloka u paraleli, naspram onoga u seriji... jer ako imas recimo 100 l/min na izlazu pumpe, onda ne bus u paraleli vidio na blokovima preko 50 l/min...i to ako su jednaki, inace moze omjer moze biti i drukciji, ne 1:1. pa ti sada probaj jel ti bolje 100 l/min malo toplije vode, i to SAMO na VGA, koja ionako radi na visim temp od proca..., ili duplo manja kolicina protoka na OBA BLOKA (i cpu i vga) a samo 2 C hladnija na VGA recimo nego u onoj kombinaciji prije??? (na izlazu iz blokova bi bila jos toplija nego u seriji jer sporije napusta blok, a i sama komponenta bi zato bila toplija) naravno, najbolje bi bilo da svaki blok ima svoju pumpu i radijator..ako se vec lovis toga. ali di bi dosao sa financijama (preko 120-150€ bi po bloku onda ispalo) i prostora bi trebao znatno vise ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo kako sam ja zamislio: http://aycu19.webshots.com/image/306...0270302_rs.jpg Mod: Pročitaj pravila - nema slika većih od 50kb osim u thumbovima! Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 07.10.2007. u 15:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Pošto znam jako malo o vodenim hlađenjima, zapravo skoro ništa neznam molio bih nekog da mi odgovori na neka pitanja. 1. Vjerojatno ću kupiti vodeni blok za 775-icu u kojeg idu uvodnice za 10/8 crijeva i pumpu koja je također 10/8. Sada me zanima što mi još treba osim toga i kakve su cijene u Hrvatskoj? 2. Da li je stvarno vodeno hlađenje toliko bolje od zračnog?
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
killerbee ima nas par koji bi išli u sloveniju po opremu za vodeno pa ako te zanima javi, jer kod nas nemaš nikakav izbor. i kloni sa 10/8 cijevi, pošto misliš uzimati vjerojatno novo kupi samo 1/2" blokove i cijevi jer nie razlika u cijeni nikakava a dobitk je mnogo veći. javi se ovdje ako te zanima, išlo bi se auto samo se moramo dogovoriti oko datuma, tj kad svi nofce skupimo. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82491
![]() |
#38 |
Premium
|
A da zadržim 3/8 nastavke,kojeg bi mi promjera crijevo trebalo(iz ek waterblock-a)? Zadnje izmijenjeno od: origigi. 19.10.2007. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
imali smo MaxModus neko vrijeme bio je u tratinskoj, al nije dugo zaživio..... hrvati nisu poznati po odrješavanju kese ![]()
![]() |
#42 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
A oce li imati roza ili violet stakla? Oce li prodavačica bit plavuša. A kakve "vodene" blokove će prodavat, a jel će ovo, a jel ono. Ako ti je teško naručiti šta trebaš u 2. slo trip-u, ne vidim čemu tolika halabuka. Ako će ga i otvarat bit će skupo ko šafran u Indiji, jer je takvo najčešće nešto egzotično kod nas. Vidio sma da svugdje ispituješ o sistemima koji su vodom hlađeni, i očito je da želiš imati jedan takav. E pa, origigi, na tebi je da počneš učiti, i to mnogo, informirati se itd... Ja već 1.8god učim o vodenim hlađenjima, jer svaki dan saznaš nešto novo, pouzdanije, i kvalitetnije. Pročitaj sticky od Doda i Kove, odnosno prolistaj sve threadove od samog početka PCE, koji imaju veze s vodenim, i imat ćeš neki temelj za vodena, e onda ti savjetujem da odeš na XS forum o vodenim hlađenjima i tamo se informiraš. Nakon toga trk k prijatelju Google-u i njega priupitaš malo. Na PCE konkretno ti preporučam pročitat Sticky od Doda i Kove, Renesisov log 1. i 2. dio, itd.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|