|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, za unlock Ctrl+Alt+¸ ( tilda :P ) , com_unlockfps 1 Edit: to trebalo ići prije jeltzovog 2. posta, sad malo čudno izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Super Moderators
|
Ne šljaka mi to-imam demo.
![]() |
#34 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovako, vidim da mnoge muci to pitanje, pa cu dat kratak odgovor ![]() Nema veze sto imas demo, fps je lockan na 30 ako se igra singleplayer s botovima. Odi na bilo koji online server, iz igre, i ukucaj u konzolu sljedece naredbe: com_unlockfps 1 com_unlock_maxfps 90 (tako ja drzim, stavi brojku koju hoces, 60, 100, kaj ti odgovara i sto mislis da bi hardware mogao povuc) com_unlock_timingMethod 1 I reci mi da li ti je skocio fps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
|
Fala njubaro ![]() ![]() Budem probao.
![]() |
#37 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
com_unlock ce pronaci tamo pa nek ga promijeni s 0 u 1 a ove dvije linije doda i to je to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
http://www.worldcybergames.com/poll/selection2008.asp evo linka na kojem mozete glasati za igre koje po vama bi se morale igrat na wcg. pa izglsajte da nam nas svima dragi etqw bude na wcg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Igra je super!! Neguta puno prometa, dobra je grafika, dobro je otimizirana, dobra je radnja i jos puno stvari!! ![]() Sam treba imat ekipu koja zna sta radi!!! Jer ovo sto sam ja vidio na demo-u je katastrofa kad mi neko sjedne u vozilo da mi bude gunner ja presretan!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|