|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
danas ću stavit riblju kost sa pojačalom na tavan pa ako ne uspije onda ću nabavit ovu vanjsku DVB-T antenu koja dođe nemalih 280kn http://www.oneforall-int.com/?pag=39&prodnr=53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja za par dana uzimam Leadtek PVR3000, pa želim mišljenje dal se isplati za 590kn ili ima i boljih.? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Po ne znam koji puta, lovim Croatel, imam sliku i zvuk. Problem je u tome što jedino sam uspio DVBViewer porihtati da vidim i sliku. A da ne velim da sam se nainstalirao programa i codeca (Nero 7, PowerDVD 7.3, TerraTec HomeCinema - svaki od njih ima codec koji je meni potreban za staviti u DVBVieweru da vidim sliku i čujem zvuk). Znači, ne ide kodirano. Slika normalnih programa baš i nije izvrsna, slabija je naprema odašiljaču sa Sljemena (2,5Mbps naprema 4Mbps sa Sljemena). HD sa Croatela hvatam također bez problema (i sliku i zvuk), upravo je Jay Leno u onom dokumentarcu o onima kaj popravljaju motore (nešta u stilu Pimp my ride). Sa Sljemena je isto prije išao HD Promo, 20Mbps, ali već ga dva-tri tjedna nemrem uhvatiti niti naći taj signal (imao sam ga i gledao prije, manje interesantan od Croatelovog HD-a, ali jači kvalitetom) - a nitko drugi nije odgovorio kada sam postavio pitanje jel ga itko vidi. Vjerojatno su ga maknuli... HD sa Croatela: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ok hvala vuco,nego več kad ne spavaš jel se to može loviti bilo kojom zemaljskom dvb karticom ili mora biti neka zemaljska koja podržava hd programe? ja imam satelitsku skystar 2 a sa njom nemogu loviti croatel pa bi trebao uzeti zemaljsku dvb karticu. ![]()
![]() |
#38 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da ti kažem istinu - ne znam. Nisam baš previše ovdje vidio da itko hvata Croatel. Dapače, samo se mogu Jelca sjetiti, on je dao jedini slike skupa sa mnom. Vjerojatno mora kartica imati podršku za HD, ali bome i dobre drivere (po mogućnosti BDA certificirane kako ne bi bilo problema sa raznim software-om, koji je pak važan kako bi se mogli codeci porihtati. Evo ti postavki koje jedino pale u DVB-u, da ja mogu gledati OiV + Croatel: ![]() Kao što i sam vidiš, codeci su iz svih mogućih programa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Danas ili sutra idem uzeti karticu pa me zanima jel ima neki poseban razlog za Leadteka, koliko vidim oboje imaju daljinski i dolaze bez antene (DVB mi nije toliko važan pošto sam 60km od Zagreba, to je više ulaganje u budućnost). Po internetu vidim da su pred 3 godine dosta znali ljuvat po Terratecu, dok je sad ok. Ali pljuju po većini kartica jer rijetko koja radi savršeno i onak kak smo si mi zamislili. Zadnje izmijenjeno od: Vasili. 09.10.2007. u 11:17. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|