Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.04.2010., 14:24   #31
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ne radi. Mislim da kojih 7-8.g ne radi.
baš se pitam dali je Žac uopće živ ? s obzirom da na loše navike, redovni obrok : 2l cole + buftla ili čevap i sl... hrana
nisam ga vidio jako dugo. a znalo se je desiti da ga vidim .....

a mislim čak da sada netko tamo živi u tim prostorijama od igraone.
  Reply With Quote
Staro 09.04.2010., 14:30   #32
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Koliko je vremena onda prošlo. Djizz
Jako jako jako puno. Za sada su još Dafne žive ali tam nisam bio godinama (niti ne namjeravam).

Iskreno mi nije jasno kak igraonice preživljavaju. Svi kaj idu tam imaju doma brzi net pa se isto mogu tak igrati u mreži.

@chief_wolfinjo..mislim da sam ga vidio prije par godina kako se gega cestom. Mislim da bi njega mogi uzeti na neki medicinski institut kao primjer ne zdravog života. Pljuge, loša hrana i gazirana pića. Kretanje možda jednom u tjedan dana i to na max 10min do dućana.
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.04.2010., 14:34   #33
Mad_Duke
Guest

Dafne sam jednom ušao. Koliko god kod Žaca bilo katastrofa, nekak je imalo neku uvrnutu čar

A to dal netko živi tamo. Neznam zakaj ne. Kvadratura je čist poštena kad bolje pogledaš. Sad sam se nabrijao. Bum skupil na ljeto kad je dosada ekipicu i pravac u neku igraonicu :P
  Reply With Quote
Staro 09.04.2010., 14:48   #34
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Da kod žaca je definitivno bila uvrnuta atmosfera, smrad+pljuge.
Staro 09.04.2010., 14:57   #35
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Da kod žaca je definitivno bila uvrnuta atmosfera, smrad+pljuge.
Lako za pljuge nego jel ikada itko vidio od vas stack od negdje 30-40 kutija pojedenih pizza odmah ona soba ljevo na ulazu ako me jos pamcenje sluzi
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2010., 15:04   #36
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Lako za pljuge nego jel ikada itko vidio od vas stack od negdje 30-40 kutija pojedenih pizza odmah ona soba ljevo na ulazu ako me jos pamcenje sluzi
pa to je njegova soba. spavaća soba
krevet i tv
ja sam mu redovno nosio hranu jer mu se nije dalo hodati tak daleko

Reply With Quote
Staro 09.04.2010., 15:10   #37
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nesjecam se svih detalja jer zelim zaboravit tu scenu
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2010., 16:01   #38
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
He,he ja sam radio u igraonici još u doba Cyrixa i AMD na 90mhz,igral se đuka , prvi c&c i warcraft.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2010., 16:11   #39
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Pamčenje te služi. Ja želim izbaciti iz sjećanja žacove nokte na nožnim prstima koji su bili impresivni. Wolverine (lik iz filma) se ne bi posramio tih kandži.
Staro 09.04.2010., 16:46   #40
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
He,he ja sam radio u igraonici još u doba Cyrixa i AMD na 90mhz,igral se đuka , prvi c&c i warcraft.
Da,bila je negdje u ilici jedna s 4 kompa.....mutno mi sjecanje,igral se i prvi NFS tada brijem

Druga koje se sjecam je bila u Malešnici u smećarni pretvorenoj u igraonu. to je neke 96-97' bilo. I još jedna tu na kozjaku u koju se islo,bio je i PS1 ko hit za bacit fucu.....

Trewca je negdje u centru bila oko Gundulićeve/Masarykove i tamo se halao Quake 2....

Naravno,danas nema isusa da bi te igraone mogao pin-pointat na točnu lokaciju,ovo su okvirne bile
trouble je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.04.2010., 17:21   #41
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da to je bilo 96/97.Igraonica je bila u jednoj videoteci na Folki.Bilo je 5 Cyrixa i pentium100mhz.Kasnije se preselila na drugu lokaciju u blizini al ubrzo je provalnik odnio sve i tak je to završilo. To je bilo vrijeme prvih Gambita,cd čitači su bili oko 1000kn a voodo je imao 2mb . Imam još uvijek pentiuma i 486 iz tog doba...
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2010., 20:44   #42
Hacklab01
hacktivist

Hacklab01's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Nije da se reklamiram al' svake nedjelje od 16:00 u AKC Medika (Pierottijeva 11) ide GameLAB. Kompovi jesu krame, igra se samo UT GOTY, ali besplatno je i slobodno (odnsono sve se vrti na Linuxu).

http://www.hacklab01.org/program/det...3-gamelab.html

[hacklab01] @ AKC Medika | web
Hacklab01 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke