|
![]() |
#31 |
Guest
|
baš se pitam dali je Žac uopće živ ? ![]() ![]() nisam ga vidio jako dugo. a znalo se je desiti da ga vidim ..... a mislim čak da sada netko tamo živi u tim prostorijama od igraone. |
![]() |
![]() |
#32 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jako jako jako puno. ![]() ![]() Iskreno mi nije jasno kak igraonice preživljavaju. Svi kaj idu tam imaju doma brzi net pa se isto mogu tak igrati u mreži. ![]() @chief_wolfinjo..mislim da sam ga vidio prije par godina kako se gega cestom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
|
Dafne sam jednom ušao. Koliko god kod Žaca bilo katastrofa, nekak je imalo neku uvrnutu čar ![]() A to dal netko živi tamo. Neznam zakaj ne. Kvadratura je čist poštena kad bolje pogledaš. Sad sam se nabrijao. Bum skupil na ljeto kad je dosada ekipicu i pravac u neku igraonicu :P |
![]() |
![]() |
#35 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Nesjecam se svih detalja jer zelim zaboravit tu scenu ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Druga koje se sjecam je bila u Malešnici u smećarni pretvorenoj u igraonu. to je neke 96-97' bilo. I još jedna tu na kozjaku u koju se islo,bio je i PS1 ko hit za bacit fucu..... Trewca je negdje u centru bila oko Gundulićeve/Masarykove i tamo se halao Quake 2.... Naravno,danas nema isusa da bi te igraone mogao pin-pointat na točnu lokaciju,ovo su okvirne bile ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da to je bilo 96/97.Igraonica je bila u jednoj videoteci na Folki.Bilo je 5 Cyrixa i pentium100mhz.Kasnije se preselila na drugu lokaciju u blizini al ubrzo je provalnik odnio sve i tak je to završilo. To je bilo vrijeme prvih Gambita,cd čitači su bili oko 1000kn a voodo je imao 2mb . Imam još uvijek pentiuma i 486 iz tog doba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
hacktivist
Datum registracije: Oct 2009
|
Nije da se reklamiram al' svake nedjelje od 16:00 u AKC Medika (Pierottijeva 11) ide GameLAB. Kompovi jesu krame, igra se samo UT GOTY, ali besplatno je i slobodno (odnsono sve se vrti na Linuxu). ![]() http://www.hacklab01.org/program/det...3-gamelab.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|