Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.09.2007., 10:42   #31
Nammoth
Premium
Moj komp

Nammoth's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Da, a ekipa koja radi u ducanima i servisima su nadljudi koji imaju 99% informacija sa interneta u malom prstu, ili telepati koji na sam dodir mogu otkriti koje ce napajanje raditi sa tvojim hardwareom.

Trgovac - prodaje. Na tebi je da se informiras da li je to napajanje dobro ili ne. Hvala bogu pa zivimo u 21. stoljecu i imamo internet, mobitele i statijaznam pa se "tesko" informirati.
Nammoth je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 12:35   #32
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Koliko vidim da je zacetnik teme saznao u cemu je problem, a ova ostala seruckanja o "onim tamo" serviserima od kojekakvih likova nisu primjerena za forum na kojem sam podosta naucio i ucim i dalje, mada posjedujem racunalo od, vec sad daleke 1986. god.
Mislim da bi najvise ovdje pasao lock.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.09.2007., 12:43   #33
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Jerry Pregled postova
To ne zavisi od mene, zar ne?

BTW, ovo sam komentirao samo iz jednog razloga a to je da je kolega prisiljen na prodaju savrseno ispravnih komponenti jer je dobio nekompatibilno napajanje.

E sada, sto mislite koji bi trebao biti slijed dogadjaja u ovoj situaciji:
a. prodaja svojih ispravnih HDDova da bi nasao neke koji ce se ''voljeti'' s Seasonicom
ili
b. ekipa ti da drugo, kompatibilno napajanje (Corsair, Tagan, OCZ)?

Ako PSU ima problem s kompatibilnosti sa Seagate HDDovima morali su ga upozoriti na to ili kada su vec saznali za to trebali su mu ponuditit adekvatnu zamjenu.
Pobogu, zbog toga i služe servisi - da neiskusnim ljudima riješe probleme, a to su uspješno napravili što im čestitam. Nemaju oni sve "nekompatibilnosti" u glavi da odmah mogu reći što i zašto ne radi, ali sad su bogatiiji za još jedno iskustvo i uvjeren sam da će ubuduće upozoriti ljude kod kupovine te dvije komponente. Problem je otkriven i razgovor je završen.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 13:11   #34
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
....Ako PSU ima problem s kompatibilnosti sa Seagate HDDovima morali su ga upozoriti na to ili kada su vec saznali za to trebali su mu ponuditit adekvatnu zamjenu.
Imas recimo situaciju sa 10 identicnih Seagate diskova i od svih postoji jedan koji jednostavno na tvom kompu neradi dok svi ostali rade. Na drugom kompu i taj disk radi normalno. Ovako bi gledao .

To napajanje NEMA problem sa Seagate diskovima, a to ti govorim iz iskustva, a ne rekla-kazala.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 13:54   #35
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Ako PSU ima problem s kompatibilnosti sa Seagate HDDovima morali su ga upozoriti na to ili kada su vec saznali za to trebali su mu ponuditit adekvatnu zamjenu.
Citiraj:
Autor Daddy Pregled postova
Jedino znam da je nasa prodaja obavjestena o problemu i shodno tome ce upozoravati potencijalne kupce na mozebitne posljedice.
ja stvarno ne vidim u čemu je problem osim u tvom stavu.
syss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno