|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo naljepnica: link. Gore su još i slike izvana od tog napajanja (izgleda ko JNC od 400W). Uglavnom objesite me zbog ovog, ali to nisu ista napajanja. @ Vuco: A mogao si i njegov zadnji post obrisat onda, ovako izgleda da sam ja otišao podvijenog repa, a nisam. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 22.09.2007. u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
I ja potvrđujem da CM 430W (real ili extreme power neznam sad) - crno perforirano ima 12cm ventilator. Kupljeno u HG-spotu prije jedno godinu dana, možda i više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
@ tutix nisam ni rekao da je to isto napajanje, ali postoje 2 verzije sa istim imenom, i zato sam upozorio da se ne kupuje ta verzija sa 80 mm ventom, na što ste me ovdje napali da pišem gluposti, da to ne postoji. nadam se da sad vidiš da nisam pisao gluposti, i da nema potrebe za svađom. i da, još jedna stvar: u centurion kućištima koja imaju napajanje dolazi isto ovakvo napajanje ali 380W koje realno ima oko 330W, i isto tako je bučno i izgleda isto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Stvar je i u tome da se u Feniksu prodaje to napajanje jednim 19A 12V railom za 360KN (inače prema NewEgg-u vrijedi 30baksa=30Eur=220KN cca.), a u Linksu 12V1: 14A, 12V2: 15A za 407KN. I koliko vidim samo Feniks drži tu verziju koja uopće nije vrijedna spomena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
a što se feniksa tiče, oni su i veleprodajna firma koja opskrbljuje mnoge trgovine u hr, pa takva napajanja možeš naći na puno mjesta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ima tri verzije ali ajd ![]() PCAP/PCAR/PMSR
|
|
Oglas