|
![]() |
#31 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
vidis vecina nas je tu dosta iznervirana, jer se svaki dan otvara 100 istih topica, koji ram, koja ploca, i onda nakon teme od ~100 postova tip dodje i rece da je kupio bas ono sta mu se reklo da ne valja, i tako stalno, koda namjerno to rade, NHF al ti radis istu stvar, rece ti se jedno, al ne, ti hoces drugo... e sada, ako oces stereo, pobogu, zasto ce ti taj Denon Receiver?, i vec treci put, i ja i PoP ti predlazemo isto: Denon PMA-700AE, 100W x 2 Kef iQ5, 4-sistemski,150 W mislim, jel ti uopce citas sto pise gore? dalje od ovog ne trazi, i narano, prije kupnje obavezno poslusat kako to zvuci, poneses svoj CD, i nazoves ih u ducanu da ti ostave termin i i dogovoris se da ti pripreme to
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
moram imat reciver...za ukopcat plazmu,i ostale komponete sto mislite o ovoj konfi Zvučnici Kef iQ5, 4-sistemski,150 W, 45Hz - 55kHz, walnut 3.899,00 Receiver AV Denon AVR-1907, 7 x 85W, microphone, 32 bit DSP processor, Discrete zone 2 pre-amp out 3.641,05 p.s-sto se tice kabela...savjet,please i onda mozete lockat topic i oprostite sto sam vas utlacila svojim 'glupim' pitanjima...kad se ne arzumijem najbolje u tehniku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
teta Mraz
|
kabeli: http://www.komteh.hr/audio.php?op=prod&pid=177&l=1 za taj Receiver ne znam bas, al sigurno nece svirat dobro kao Denon stereo amp. zato ti kazem da trebas poslusat na licu mjesta, najbolje da odmah poslusas receiver i pojacalo, na istim zvucnicima, pa ces vidit razliku btw pogledaj Harman/Kardon AVR 245 u Vemilu
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
o.k ...javim se ako dobijem jos koje bolje ponude pa ces mi reci kako dalje... thnx na strpljenju ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Zvučnici Kef iQ5 Denon PMA-700AE TOČKA! Pa imaju i pojačala ulaze. 2 ti je siguno dosta. Imaš tipa mini disc i Aux i k tome CD/DVD. Samo nemoj baciti novce u vjetar... A što se tiče 5.1 - pa postoje lajsne, ili ako imaš laminat opet imaš lajsne, nema onda kablova...
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 19.09.2007. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ti trebas onda pojacalo i par dobrih zvucnika a ne receiver jer ti netreba.
![]() |
#38 |
teta Mraz
|
Codiac to smo odavno zakljucili, svi, osim nje... btw tek sam sada procitao da si napisala da oces receiver zbog ulaza za plazmu, o srce ti kapulino *ebem pa ima svako stereo pojacalo ulaza, za tebe i previse, gle: http://www.son-video.com/Rayons/Hifi...AE_conec_L.jpg ![]() sada ne znam jel ti oces nekakvu digitalu il sto vec al ovo ti je i vise no dovoljno
![]() |
#40 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Preporucam ti potraziti malo oglase i kupiti nesto 2nd hand. Audiofili su za***ana sorta i najcesce im strast i zanesenost hifom granici s bolescu. ![]() Nadji nekog takvog lika, i mozes biti sigurna da stogod kupila, bit ce bolje nego novo (stanje kao novo, ali usvirano i upareno samo s najboljim kablovima). Mozes poceti s malim oglasnicima na http://www.audiofil.net/ i http://www.sonusart.hr/, gdje se provjereno prodaju dobro njegovane komponente s malom kilometrazom. Konkretni savjeti - ako hoces stereo, zahebi receivere i 5.1 zvucnike. Ako bas inzistiras, u toj cijenovnoj klasi si gledaj Marantza. Radit ce odlicno s gotovo svakim zvucnicima i kablovima, sto nije slucaj sa Denonom, Pijonirom ili Yamahom. Nadji si neki polovni amp, tipa Rotela 1062, i dobre floorstandere, ali nemoj pretjerivati s promjerom midbassova, za 30m2 ce nesto u klasi Wharfedale Diamonda 9.5 ili Missiona M34i biti i vise no dovoljno. Ako se odlucis i na polovne zvucnike (a tu nema neke mudrosti - odes, poslusas, ako ti pasu, to je to), JM Lab Cobalti su odlican izbor. Edit: od ovih 6k kn, odvoji odmah 600 kn za kablove - interkonekt i zvucnicke. Ako uzimas bookshelfe, onda jos 300-500 za stalke.
---= The eternal mistake of mankind is to set up an attainable ideal =--- Zadnje izmijenjeno od: Lord_Calidor. 19.09.2007. u 22:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel zna netko uopće kakvu glazbu sluša dama? Kablovi od 600 kn i 100 kn će ovoj dami zvučati isto. Ja uvjeren 99% u to. A vi u suprotno? EDIT: Autorici topica...jel' može odgovor na prvo pitanje i da li bi radije manje zvučnike umjesto velikih sanduka? Molim odgovor pa da se i ja malo raspišem. ![]()
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 20.09.2007. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
teta Mraz
|
da...ja sam vec napomenuo da joj je najbolje uzet Yamahu receiver+neke mid-end zvucnike, jer je ocito da doticna autorica nije audiofil vec "samo" hoce kvalitetan zvuk, IMO njoj ne treba niti KEf, niti Focal ni B&W, a pogotovo Rotel, Accuphase, Denon Nad ili sl...sta se kabela tice, velika je steta na Kef ne stavit dobar kabel, a 600kn uopce ne spada u skuplja rjesenja, sta se tice raspisivanja, vjerojatno ima mali milijun kombinacija i nemre se vako nikad znat sto je najbolje al aj, i ja se ucim jos, ....e kako sam fulao sa JBL-ovima svojim ccc
![]() |
#43 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() nhf ostali ![]() Citiraj:
To sam onako bezveze bubnio, vjerojatno postoje bolje kombinacije. Bjez od tih hifi zaraznih bolesti ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|