|
![]() |
#31 | |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Reka sam sam sebi dobro otvori oči gledaj di je ljevo-desno ne žuri inače je došao stroj osim kučišta.Umoran sam kao pas i večeras neču ništa dirat kad dođe sve idemo polako i u miru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Fora je u ovome: uzmeš cooler na njega staviš ventilator, zatim kompletnu kompoziciju staviš na proc koji si prije toga napackao s pastom. E sad kad je cooler na procu ideš ga pričvrsti, drži ga čvrsto na mjestu zakači stražnje kukice ( vjerojatno češ se malo na zajebavati) al nemoj dizat cooler ili ga stavljat pod kutem, kad si to napravio s onom ručicom zakačiš prednje kukice upikneš ventilator na ploču, provjeriš prije nego kaj ga upališ dal je dobro sjeo ( malo prodrmaš lupiš nogom ![]() Uživaj! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
dim je pravi
|
Citiraj:
A plus toga uzea sam Silver 5 pastu i tu moram pazit inače termal radi sistem za zakačit kuler na procesor ko da košta 20 kuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Lakše je prvo namontirati cooler pa onda na njega smontirati vent sa one dvije žičice. Nagneš vent tako da gornja žica uđe, poravnaš ga sa coolerom, staviš donju žicu uz malo sile (jedan po jedan utor) i to je to. I ja sam mislio da je teško smontirati cooler. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
dim je pravi
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Headbangig Grunf!
|
i tor kaj nam misliš reć z ovime?:confused:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Administrator
|
A kaj se ti duplaš ![]() Krvivo sam zabrijao, pa kad sam malo stao i pogledao skužio sam ali mi se nije dalo brisati post. Da se možete malo zabavljati, znaš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
di su sad moderatori kad ih se trazi ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
dim je pravi
|
Ja kupio Ja smontirao (HW) Ja se izjebo (SW) Koji kur... niste odmah rekli da se Abit (i vjerovatno svaka ploća sa SATA,Firewire,USB2,IE) ne može uspješno instalirati na WIN 98 Svi budučim kupcima novog hardwarea ja preporučam da prije nabave ili Windows 98 SE, verziju ( loša varijanta) ili Windows XP pro sa Service pak 1 ili izgubite cili dan u jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb.. Sa Windowsima XP zaboravite vaš stari HW kao CDR,Modem, koji nema drivere za XP i puno toga Inače prvi OC ide preko 220 sa 11.5 grijanje umjereno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
@no name znam kak ti je tak je meni bilo kad mi komp još sa starom pločom nije htio instaliart niš drugo osim WIN 95! P.S. kad se mogu nadati procu? Većina starih CDR ova je podržana s WIN Xp,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
LOL. Daj se malo smiri i pogledaj po netu prije nego što počneš urlat kako je novi hardver/stari softver bezveze. Ako nemaš drivere za Win XP za stari HW, upotrijebi za win 2000, tako mi sad s njima moj modem radi koji nema podršku za WinXP. A što ti nije u redu sa CDRom? Win98SE je bio potreban i prije 5 godina kad sam instalirao staru PC-DVD DXR2 karticu, tako da mi nije jasno zašto se buniš. Prvi Win98 su bili nedovršen proizvod i to je to. I tako je prijelaz sa 98 na 98SE bio besplatan ako imaš original (ako nemaš, onda kog se vraga buniš ![]() Nego, što si kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Mislim, svašta sam vidio, još više čuo, ali da nekome ne radi CD-Rom... tog ni pod 95icom nije bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
dim je pravi
|
Sony CD-R Bješte od njega smečeee. Ne da mi se zajebavat više sa njim Kupit ču Lite on ili LG i gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Zbog njih sam radil 2 reinstalacije WIN-a, dok nisam skontal da je u njima problem. ![]() Čim se puknu gore i reboot - kod dizanja Win-a se fino HDD smrzne i niti makac. Ajme lipote ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
A ja sam zbog njih bio spreman kupit novi DVD drive... ono, jednostavno smrzne tray, mehanizam za čitanje po randomu, bez ikakvog pravila... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
moj prvi i vjerojatno zadnji susret s njima je bio kod kupnje nove ploče i instalacija dotičnih drivera (koji su došli uz ploču). Standardni restart i nakon restarta windowsi ne prepoznaju CD. Šta je tu čudno? Pa možda i nije, ali upravo sa tog cd-roma sam instalirao dotične drivere ![]() ![]() BTW Šta mislite, jel proradio CD-Rom kad sam deinstalirao dotične drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Administrator
|
Pa vjerojatno ![]() IDE SW driveri su bili problematični u prvih par verzija, ali se nakon toga sredilo. Bilo je velikih problema kod transfera podataka recimo pri prženju podataka na CD s HDD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
dim je pravi
|
Ne isplati se zajebavat za 280 kn Koliko košta Lite-On CD-r 52 (moš mislit) A da modem Conexant na Com 3 neče sad da radi ni na starom stroju(to mi je inače 3 rezervni koji je radia ko lud uvijek 53,6 ili 55,6) Ovaj novi Conexant sa V92 samo 49,2 Sutra se zaje... sa ISDN karticom |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
pozdrav svima.. imam jedno pitanje....jel mi se isplati kupovati tu Epoxovu ploču (EP-8RDA3i) sa nforce2 ultra 400 chipsetom i roknut svoju staru DDR memoriju (dva 256 MB modula PC2700 Samsung) u prvi i treci mem slot za dual-channel? Proc mi je Tbred XP 2100+, ATI grafulja 9100 128MB i stari IBM-ov ultra ata HDD....?? moja sadašnja matična je Asusovo smeče A7V333-X sa KT333 chipsetom..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
dim je pravi
|
Po meni ti je bolje uzeti NF7 bez sata raida i firewale ja mislim da je samo 100 kn skupla i u kojoj možeš smanjit FSB memorije to jest možeš namještat memoriju kako hočeš.Za ovu epoxicu nisam siguran pogledaj na Epox stranama koji je bios u dotične MB Neka ti se netko javi sa Epox ploćom |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
moze se na epoxici sve namjestat, po megahertz ![]()
![]() |
#57 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
..u biosu se moze cuda raditi i cini se sve super.. ![]() ..ali mi je nedavno na mom podforumu jedan user dao bubu da ako stavim bartona ga ne clockam jer mu je 50% tih ploca vratjeno -da su jednostavno rikle ?? kakva su vasa iskustva?? pomagajte ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() To ne da su gluposti, nego su idiotarije ![]() Ako je netko dignul JAKO voltažu NB-a, pa voltažu memorije, pa voltažu proca, pa sve to hladil samo s običnim zračnim hlađenjem bez dodatnog venta - onda da. ![]() Vjerojatno ekipi neide PSB preko 250 isl. , pa spizde namjerno ploču i vrate pod reklamaciju i tak traže onu " golden " ploču iz koje se da izmusti zadnji gram Mhz-a. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ..a imam i garanciju godinu dana pa nek rikne ako ne valja :burn:
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Administrator
|
Postavio sam takvih jedno 7-8 u zadnje vrijeme od kad su došle, raznih revizija i gle čuda: sve rade dan danas... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|