|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo samo za tebe,nadam se da zadovoljava tvoje kriterije kvalitete slike i da si nemoras razbijati glavu ![]() http://www.imagesforme.com/images/1762P9140002.JPG
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() nego kad si ga vec uzeo, kak ti se cini slika kad pomaknes glavu malo prema dole?....u ducanu je jako osvjetljenje pa kad sam pomicao glavu prema dole slika se na gornjem dijelu potamnila (zanima me kako izlgeda pod nekim slabijim osvjetljenjem koje vecina ima u svojoj sobi dok je na kompu)....koji ti je opci dojam za sliku kod pomicanja pogleda po vertikali?....to je btw, najveca "boljka" 22" TN monitora pa me zanima kolko si morao pomaknut glavu dole a da ti slika ode kvragu evo jedan 223bw review (sa prevodom)...po meni best buy 22" (ok 21,6" ![]() http://babelfish.altavista.com/babel...e%26t%3d383773 Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 14.09.2007. u 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Slika mi totalno drukcija od mog prijasnjeg modela(Samsung SM 913BM),sto mi je prije bilo bijelo sad mi se cini da je onako malo preslo u rozkastu boju???? Cuj gledanje pod kutevima kako sam ti vec reko u proslom postu mi neigra bas neku veliku ulogu ali kad vec pitas,u dellovim papirima pise da je kut gledanja 160 i mogu to potvrditi da se slika negubi pod tim kutem gledanja osim mozda malo u gornjem kutu kad spustim glavu prema dole!!! Sto se tice kvalitete izrade Samsung mu nije ni do koljena!!!!
![]() |
#35 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Da si rekao da ima bolju plastiku onda bi rekao :"Ajde." Ali kada si rekao da mu nije ni do koljena onda se tu nikako ne mogu složiti.(Dell monitori su stvarno odlični monitori i jednoga dana ja sanjam da imam jednoa poput crnoga,ali da su daleko ispred Samsunga baš i nisu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
da, al sigurno neces sanjat ovaj dell kojeg ima Salko jer to je u biti samsung u drugom pakiranju....ja recimo sanjam nekog 24" della sa S-IPS matricom.....izaci ce jednog dana valjda |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Edit:Preko 80% Lcd su Samsung!!
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() kupuje se opet kak love imaš,al po meni pa monitor je bitnija stavka neg neki komad hardvera,u biti sve je bitno,al ipak,zdravlje na prvom mjestu,il ne ipak? ja dok sam sa samsunga 730bf prešo na dell,huhhh,preporod,vidljiva razlika ne sam u veličini neg i u slici.....mislim nema tu nikakve rasprave zna se za kaj je TN matrica a zna se za kaj su ostale matrice ![]() ![]() mogo sam komotno birat veči monitor a ovaj put je presudila kvaliteta koja prati cijenu,al opravdano... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Registered User
|
Citiraj:
sve super, probao sam taj 2007wfp i monitor je zakon al jednostavno 20" je premalo za 1680x1050....slova su presitna...kao da imas 17" CRT..skoro....tesko je prec sa 19" CRT sa 1280x1024 na 20" wide....... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
mislim da nisu,ugodan je rad na tom monitoru,al opet sve najviše ovisi o afinitetima....čuj ja sam sa 17" lcd-a prešel tak da za mene je razlika velika...i nebi prelazil na 22" sa TN matricom nikad,ne nauštrb kvalitete prikaza...eventualno 22" bolja matrica(al bi moral dost love pljunut koju nemam)..čuj kod kupnje nisam puno razmišljal 20" il 22" I-IPS il TN....naravno 20 I-IPS....malo sam usporedbe delal u dućanu,mislim tu nema govora...i nije mi žao...al ču reč samo,TN više ne dolazi na moj stol pa da je i 24".... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Gdje se taj DELL moze kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Registered User
|
Citiraj:
gledaj...ja sam gledao 22" dell TN i taj 20" S-IPS....i mogu ti rec da je jedina razlika koju sam skuzio - kut gledanja....slika, odn. boje mi se cine iste....a usporedjivao sam iste fotke visoke reze...ok jasno je da u stvarnosti s-ips nosi niz prednosti al nema svatko vid snajpera pa da mu je lako pisat u wordu ili surfat na 20" wide monitoru..... @Spoljarik najbolje u www.kodeks.hr a mozes i http://www.nabava.net/trazilica.php?q=2007wfp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
kenova?
|
Neistina, barem u mom slucaju. Od prvog dana kupovine ga drzim na max rezi,takodjer imam veoma dobar vid i velicinom slova sam zadovoljan, kao i svim ostalim. IMHO best buy 20"monitor za prosjecnog korisnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Registered User
|
istini na volju ja sam u ducanu u 20" gledao s nesto vece daljine nego gledam kod kuce (sjedim iz navike dosta blizu monitora)...al ostaje cinjenica da je za vecinu ljudi text ipak malo presitan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() al dobro to je tvoja stvar kaj je tebi veličina bitnija neg kvaliteta ![]() ![]() je 22" je veči,al nemrem se pomirit s činjenicom da su to monitori s TN matricom...možda zato kaj sam se naviko na blagodati I-IPS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
destabilizator provokator
|
SAMSUNG MON 22 SM 223BW LS22MEVSFV, SAMSUNG, 223BW LINK OVDJE slika: http://deluxecomputers.ro/images/Samsung%20223BW.gif cijena 2500kn (100kn više), no dobiješ uz njega poklon-bon od 200kn pa si možeš uzeti još nešto za te pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Registered User
|
Citiraj:
@marq....to onda vise nije nativna reza monitora i to se ne radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
čuj,govorim kak je.....ma joj svaki je dobar monitor,sve zavisi za kaj ga se koristi,al uvjek vrijedi ona stara:kolko para tolko muzike..ja sam imal samsung 730bf.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|