|
![]() |
#31 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
hmm, a sto se tocno desi? i koji si router kupio?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
sta se desi? hmmm... npr. internet radi sve super i svakih mozda pola sata nestane mi veza, znaci pukne... i onda nakon nekoliko sec. on je opet online... router je iz vemila za nekih 230kn micronet: MICRONET SP888C ADSL/Cable router w/ 4-Port Switch |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Probaj resetirat taj router (negdje na njemu ti mora biti mali gumbić koji stisneš za reset) pa ga onda podesi za rad i probaj. Isto tako je moguće da se tvoj router ''kolje'' s modemom koji si dobio od DCM-a...
![]() |
#34 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Također probaj uključiti opciju "Provide Real DNS Server" pa vidi kakva je promjena. Nezaboravi Applay - Save gdje treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
hmmm... idem u browser upisati 192.168.2.1 i idem na setup i tamo uzimam cable-modem i onda mi prikaze wan-settings i tamo ima hostename i mac adress. ne diram nista, idem na next i onda mi prikaze Enable DNS Proxy: Primary DNS address : . . .Secondary DNS address : . . . u enable dns proxy ostavim kvacicu, u primary dns adress stavljam 192.168.100.2? i secundary ostavim prazno? i onda na OK?! eto, ali ima jos lan opcije i wlan opcije... da tu nista diram? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|