|
![]() |
#31 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da je debljina vodenog mlaza 0.5mm. Ma mogu i tvoju sliku izrezat ak baš to želiš, ali ja ti onda preporučam da malo prosurfaš netom i nađeš nekog XXX komada i nek ti onda nju stave. Sebe ionako svaki dan gledaš u ogledalu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
pa i htio sam neku tetkicu izrezat zato i pitam! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Resistance is futile
|
Evo za sve Vas koje zanima kak je na kraju ispalo. Napomena: Još uvijek mi fali jedan potenciometar i još nisam nabavio grillove za zadnju stranu kučišta. BTW, nemojte popljuvat kablovinje, nemam plexi pa inače to nitko ni ne vidi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Resistance is futile
|
No2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Resistance is futile
|
No3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Resistance is futile
|
No4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Resistance is futile
|
No5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Resistance is futile
|
No6 Prednja strana |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Resistance is futile
|
No7 To se zove uredan desktop. Nemojte mislit da sam ga pospremao samo za potrebe slikanja, takav je 95% vremena. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Resistance is futile
|
No8 Malo muzike nikom ne škodi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Resistance is futile
|
No9 Ovaj detalj mi je posebno drag. No nisam baš takav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Resistance is futile
|
No10 Pogled na unutrašnjost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Resistance is futile
|
No11 I ovo je zadnja! :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Jako dobro (osim kablovinja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Resistance is futile
|
Moraš priznat da je ideja za koljeno dobra. ![]() BTW nije do WC papira nego od onog velikog za ruke brisat. :clap: Nema šanse da to mijenjam ovo je ručni rad tj. djelo mojih ruku i baš mi je fora, a i po dimenzijama je ko saliveno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Resistance is futile
|
Evo samo za tebe, slike bez mrežice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Resistance is futile
|
I još jedna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Resistance is futile
|
A ovo je izrezani dio. Kao što se i vidi, jedino oštećenje je kod započinjanja rezanja, ali to nije utjecalo na završni vizualni dojam jer je ovaj dio ionanko škart i ja sam si ga slučajno sačuvao. I za kraj. Moj fotosession je gotov. Vraćam digitalac i do daljnjeg Vas neću maltretirati slikama. ![]() BTW, sa unutrašnje strane između venta i gornje stranice kučišta stavio sam vodoinstalaterske gumice za ublažavanje mogućih vibracija. I još jedna stvar kad več brijemo na estetiku. Sky daj si sredi taj sig jer je ovo sramota kak si to ko s lopatom nabacao. Imaš do sutra vremena da si sklepaš neku tablicu ili sl. ili tamburelo. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
Hvala:clap: Svaka čast, potrudio si se ![]() Zanimalo me je kakva je rupa. E, pa, SAVRŠENA je. Idem ja u KaPri, je*** ubodnu pilu i turpiju. Razlog zbog kojeg sam spomenuo koljeno nije estetske već funkcionalne prirode. 8 cm koljeno je šire od tog koluta, taman za 8 cm ventilator, dakle više zraka ide kroz njega. Možeš misliti kako je koljeno od kanalizacijske cijevi usred kompa estetski dodatak ![]() Ima jedna malo bolja (i skuplja stvar) za ublažavanje vibracija. U Linksu imaš Cooltekov ublaživač za 30 kn, još dobiješ i šarafe i te gumice, a zadihta fino prostor između stranice i venta tako da zrak ne struji svugdje. LOL. Dođi na Vrbane na tamburelo, pa onda tko preživi ide na ![]() ![]() Anyway, sig ću napraviti kad skužim HTML kod, a dotle ćete morati gledati ovaj džumbus. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() sjecam se kako sam se ja jebo sa turpijom i smirglom i dremelom i kozna cim ne... ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
njemu i MS Word i MS FrontPage. Najjednostavnija finta ti je da u Wordu nacrtaš i popuniš tablicu, copy paste u FrontPage i izabereš pregled HTML koda i kopiraš sve između table class (početak) i /table (kraj) i pasteaš na PCekspertovim stranicama u svojim postavkama. S time da pripaziš da nemaš razmake i prorede između šiljastih zagrada. Daj se malo potrudi. To zi dođe na isto ko da se godinu dana ne briješ ili ne odeš frizeru. Svi će reč gle onog gorilu, a isto tako i taj tvoj sig odražava tebe, odnosno tvoju sliku. Nemoj se ljutit na ove kritike, samo ti želim dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
MS Office je skup skup programa ![]() A da i ne pričamo da postoje verzije bez Frontpage-a. Jeftinija varijanta je View-Source u browseru, potraži tablicu u kodu i izmjeni ju kako hoće. Naravno, treba kužit bar malo HTMLa, ali kako je on vrlo jednostavan, mislim da s tim dijelom ne bi trebalo bit problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
LOL. Kako si dovraga skužio da se ne brijem?! ![]() ![]() Sig ću srediti kad si već navalio, ali hoću da je originalan, što svaki sig treba biti. Tablice mi se ne sviđaju jer ih svi imaju, prelagano ih je napraviti, a dok ne smislim nešto originalnije, sig ostaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
DrTom gdje si nabavio fan grill? Baš takav tražim a nema ga ni u linksu ni ostalim dućanima!
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
Chipoteka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Tenks dude!
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
No problem, dude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Resistance is futile
|
Sori zbog kašnjenja sa odgovorom, moram se malo i faxu posvetit. ![]() Imaš ih u Chipoteci, ali da sam ga tamo kupio onda bi isto tako uzeo i 80mm grilove istog dizajna, ali ih nemam jer to tamo nisam kupio. Išao sam u Links po potenciometre i onda 50m sjeverno u Infocor po grill. Par kuna je skuplji, ali mi je to blizu za razliku od Chipoteke (3 dana jahanja). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|