|
![]() |
#32 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Sad sam se bas sjetio, odapeo je i jedan modem, dva IDE kabla i mis intellimouse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja neznam jel sam sta skurio, al znam da sam jucer kad sam igro warcraft i izgubio od nekog tipa bacio tipkovnicu na pod i gazio po njoj!Tko to moze? A ionako je bilo sranje od tipkovnive Keytronic 600.Sad sam bar nabavio KT 1000.Milina od tipkovnice.
![]() |
#34 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Nekak mi je prirasla srcu...svaka tipka proizvodi različitu varijaciju škripavog plastičnog zvuka... Ma milina jedna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Koliko je kostala?
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Moja je koštala pune 32 kune. Proizvođač nepoznat osim Made In China. Povremeno zaštekaju tipke S,T,E i Z (gle čuda rade), ali kad ju pustim sa cca 30 cm visine radi do tjedan dana bez problema. Živa je več 1,5 godinu. OBOŽAVAM JU.
![]() |
#37 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Meni ni jedna tipkovnica ne može izdržati više od godinu dana. Svaku sam s*ebao. Jedino ovu novu još nisam ni jedanput lupio (jako čudno ![]()
![]() |
#40 |
Premium
|
Kako vama nekima tipkovnice mogu trajat dugo?Sta nikad ne dođete u napast da ih razvalite?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() ja imam neku DTK, bila prva koja mi je podletila pod ruke kad sam proslu sjebao....sta je ta pretrpila...osim normalnih odaraca sakom, lupanja s njom po zidu, podu, bacanja kroz prozor..... nekoliko puta se potpuno razletila, skupljao sam tike cijeli dan ![]() ali sastavis je i radi....ma zvijer.mislio sam 100 puta kupit novu ali ova mi je nekako prirasla srcu....ili sam samo skrt kupit novo dok staro radi????tko ce ga znat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Whatever :)
|
Iz davnih dana AT napajanje(krivo okrenuo stopice na prekidaču-direktni kratki spoj:clap: ) U zadnje vrijeme prijašnju matičnu Gigabyte 7IXEH i Duron 950(R.I.P). Toliko od mene ![]()
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() a i najvaznije je sto mi je nije zao klepit malo kad sam zivcan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja sam spržio intel BX matičnu, 3 hard diska (Hebeni IBM) te jedno JNC napajanje. Inače što se tiče tipkovnica, moram priznat da je Keytronic KT1000 poprilično izdržljiva s obzirom koliko je primila udaraca i bacanja u zid. Moj frend npr. mijenja tipkovnicu svaki tjedan( poprilično živčana osoba), a miševi mu traju ponekad i kraće. Zato sada u ormaru ima zalihu od barem desetak tipkovnica i miševa pa kad jednu satre ili baci kroz prozor hladno se ustane i uzme novu. Miševi završe tako da ih iščupa iz kabla i zakuri u zid.
![]() |
#49 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
#erase startup-config
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Premium
|
Dok sam pokusavao overklokati P166MMX: ![]() 16 MB EDO memorije 10 Mb mrezna kartica Prije tjedan dana otisao Radeon 8500. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
RaZoR
Datum registracije: Aug 2003
|
Duron 800mhz skroz izdahnuo... Sječam se samo da je bio divlji clock (skoro duplo od njega samog) ![]()
Gigabyte 965-S3 P4D DualCore 2800 Gainward 6800GTS GLH GS 512mb HDD Seagate 320GB .10 HDD Seagate 320GB .10 HDD WD 120GB DVDRW NEC 7173A Memorija Kingston 2GB (1+1) Windows XP Profesional X64 Windows VISTA Ulitmate |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
|
vako da vas cika rio nauci teoriji bjelog dima (za mlade narastaje) :P Svakak komponenta ima u sebi sadrzano odredenu kolicinu bjelog dima i sad kad taj doim ispustite komponenta crkne. Ak imate srece ispustate na vise puta :-)))))), ak ne hebiga onda jos samo preostaje ona I like a smeel of tinol+buned capacitor in the morning, btw od vecih kurenja je recimo osigurac na trafostanici ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
od 7 godina bavljenja racunalima(citaj:igranja ![]() i btw u tih 7 godina sam imo 2 tipkovnice.prva nije bila unistena nego samo moro drugu nabavit zbog konektora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
XP 2100+ (T-bred jezgra) Asus A7N8X DELUXE mislim da je to dovoljno bilo je par slucajeva da je falio koji Mhz da sprzim graficku i tak ali nista trajno se nije desilo ![]()
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
nedavno mijenjao procesor i prilikom skidanja coolera nezgodno "skliznuo" šrafciger" te skršio elemente na ecs l7vta matičnoj, naravno više ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|