|
![]() |
#31 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
E jbga, nisam isprobavao kasnije. No, svejedno. Po tom pitanju vjerujem IE-u, malo za promjenu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
PBZ@Opera radi najnormalnije vec dosta dugo ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod mene je ovakva okolina. So far, so good. ![]() Citiraj:
Nije mi jasno kako si banke, nakon epizode sa Zagrebačkom Bankom i njenim certifikatom, dopuštaju ovakve stvari. Jedino objašnjenje koje imam jest totalna nebriga za klijente i standardna bankarska bahatost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
stari nemoj se ljutiti ali pričaš gluposti ![]() građani: upisuju; user name, pin i OTP (one time password) user i pin su konstantni ali OTP se sastoji od nekoliko brojeva koji se mjenjaju svake minute..recimo ako je 6 brojeva to je 6 na desetu kombinacija..sretno s pogađanjem ![]() Citiraj:
gledaj mislim da je malo teže nagovoriti microsoft da uvrsti tvoj certifikat u "trusted certificate" tako da te ne davi na početku ali se i to da raditi "ručnim" importom certifikata što je u principu instalacija "next, next, next, YES, Ok" ako misliš da če ti tako netko ukrasti novac onda bolje nemoj ići po bankomatima. jerbo mogao si vidjeti što je bilo s bankomatom jadranske banke u šibeniku ako se ne varam ![]() @horza..mozilla fire fox ima u sebi "integiranu" komonentu za digitalni potpis stoga nije nužno da treba koristiti activex za digitalno potpisivanje. jedino prikupljanje certifikata nece ici...u vecini slucajeva... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Premium
|
Zašto bih se ljutio što ti misliš da ja pričam gluposti, a nisi napisao ništa čime bi dokazao da sam gluposti napisao? Nevaljani certifikat, demostracija na Windaysima koja je otkazana zbog intervencije ZaBe i naknadno uvođenje valjanog certifikata. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pod naletima kopita zla
|
ocigledno da sam fulao poantu posta ![]() ma prema onom sto sam shvatio da si pricao..to su bile gluposti...ispričavam se ![]() iskreno mislim da to nije posao banke..mislim da svim (ali nisam siguran) da svim bankomata FINA izdaje certifikat tako da bi to bio njihov posao. banka izdaje cert useru ali banci fina izdaje cert...kao što kažem..nisam 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Ako FINA izdaje certifikate bankama - zašto onda nema upozorenja kada pristupaš ZaBa internet bankingu? Uostalom, da FINA izdaje certifikate bankama, to bi bio potpuni kaos. Preblago bi bilo reći da sam osupnut načinom rada u FINA-i. Šanse da FINA dobije certifikat, od naprimjer, Verisignea su jednake šansama tuceta aterosklerotičnih krava da otplešu Labuđe jezero. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pod naletima kopita zla
|
ako nema upozorenja kada pristupaš zaba internet bankarstvo to bi značio da su oni "kupili" certifiakt od nekog provjerenog providera? da evo baš sam pogledao zabin site..Verisign je im je izdao certifikat..hm...a bio sam u uvjerenju da fina puca certove za "hrvatske" banke evo link s fine..ima podosta toga: http://rdc.fina.hr/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() recimo imas https://vbebank.volksbank.hr/ i cima te za cert na pocetku ali onda imas http://rdc.fina.hr/CA/RDCca.cer (certifikat) i instaliras ga..next next next next i to je to..riješen problem ![]() druga stvar je da nema riješenja (ne znam kako je bilo u slučaju zabe)..onda bi i ja pizdio da me svaki put davi za certfifikat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Osim što ne možeš biti apsolutno siguran da si instalirao certifikat banke, a ne Jože iz Prepuštovca, stvar je u elementarnoj kulturi. Ukoliko nekome pružaš usluge, izvoli napraviti da ta usluga bude složena onako kako treba. Posebno kada se radi o novcu. No, kultura je ono što je bankama oduvijek nedostajalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Mislim da to šljaka i na ostalim browserima a ne samo na Operi...
![]() |
![]() |
#45 |
Pod naletima kopita zla
|
hm..ne znam kak da se izrazim ali mislim da ne može tu netko "podvaliti" lažan certifikat taj certifikat apsolutno nema veze jer se ipak za "login" koristi certifikat koji se nalazi na kartici/minikeyu i unutar banke. PKI tehnologija. mislim da tu nema greške ![]() a što se tiće kulture..heh da..toga fali suvgdje i svagdje a ne samo po bankama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš čitam mali FAQ PBZ-a i evo kaj savjetuju nesretnim vlasnicima IE ![]() "Ako se i nakon instalacije podrške za Sun Javu javlja isti problem, molimo Vas da učitate i instalirate Internet preglednik Opera. Opera je besplatan Internet preglednik koji je kompatibilan usluzi Internet bankarstva PBZCOM@NET." http://com.pbz.hr/faq.html#preglednik
![]() |
#47 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kak sad to? ![]() Mi smo diskriminirana manjina. Mislim da on stoji na čelu Ie Klux Klana i pribija na križ jadne Operaše. Mislim da mu treba namazati celi biciklin z pajcekovom maščobom. ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Pod naletima kopita zla
|
Dečki znate onu...pisalo na plotu pi... išel lik je... pa se našpranjil ![]() Pošto mi frend ima IB od PBZ i RBA mogu reci da mu ovo s operom baš i ne radi. Tj.prijavi se ali mu se "sruši" i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|