|
![]() |
#31 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() da je to tak,nebi bila takva navala pri vami!! btw,skePa jos jedino kod vas nije reklamiral skurenu karticu pa..... ![]() drugi su ga vec svi sproaktali!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() more pifica za informejsn,Denis@Ljinks? ![]() ![]() joooj,sad sem fakat nagrajsal!!!:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Mitzek, bumo mi zalili njih u degutantno velikim količinama pijaće ![]() Kaj se tiće kurenja kartic - kaj ti misliš kaj delaju Denis i ekupa, pa i sam je priznal, samo lagano skurenu natrag u prodaju i Bog te veseli ![]() OOOO, moram uzeti screenshot - tak da imam dokaze ako ju skurim s OC-om. ![]() Inaće - lepojku već čeka Zalman pasivac + 120 mm vent. Ima da se ništa ne čuje, a dere sve po spisku ![]() Danas mi još iz Amazona dolazi X2 - pa da vidiš veselja kad opićim pun k. detalja na 1280*1024 , a ništa ne trza ![]() ![]() connect 3d ati radeon 9800 pro Ja nikaj ne kurim, meni samo prestane delat samo od sebe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
zemska te je ucijenila.....mores si cifreke po kompu kupovati,al se nesmes z Zderonjama druziti!!pretpostavla valjda da je otud veca opasnost,a siroce ne kuzi da je komp sad tezak 35 kila a prije je imal 5!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: a tak znaci...
Citiraj:
Pita onak nonšalantno - kaj je to. Reko maco to ti je RAdeon 9800 XT utra turbo charged. Kupil sam ga za 5700 Kn na karticu bez pokrića ![]() Onak me lagano pogleda kak bedaka ( ono kak se ja samo tiješim ) i lagano komentira kak navek moram srat oko toga kaj si kupim i prede dalje. Za ručkom isto pitanje - ma to ti je maco s posla - experimentiram nekaj. Negdi oko " ma " je prestala slušat. Da sam reko da je to iz NE Krško reaktor niš nebi rekla. Kaj ti misliš kak bum prošveral novu .... Lepo kutiju ostavit u autu, kartušu pod ruku i u stan. Onak nonšalantno, kao ništa se ne događa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Piva uvijek može. Kaj se tiće skurenih kartica mi prodamo pa se onda uredno javi svaki čovjek i veli da nema slike. Tu dolazi do izražaja naš trgovački skill jer mu uspijemo objasniti da su slike na hardu i da za slike mora kupiti hard. Znači kad dolazite sa grafičkom obavezno zatražiti hard sa slikama koje želite gledati P.S. Nije zajebancija stvarno je bio tip koji je rekao da hard ne valja da nema na hardu slike i morali smo mu dati drugi. Naravno hard ispravan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() mislis da one to ne kuze?saker....sam si misle da je bolje da potrosimo na tehnikalije nek na kurvice..ak kaj pojde po zlu bute 9800xtpro 2568iljada mb z motorkom rezali na pol il bus ju moral ispljati+kamate ak ju hoces celu!1 kapisi?saker..... svi smo mi robovi svojih navika...tak i hrckoliko skupljanje hw po svim zakutcima stanova i hiza...dok ne skuzimo da one znaju za sve kaj ude i izade iz kuce......vazno im je da nekaj prigovore i pokvare ti tvoj gust! za ostalo ih bas bole ona stvar (da ju imaju!!!)eto...vis kak covek zvuci nakon 16 let b(m)raka i bar 10 let skrivanja hw po bespucima kucista,garaza i tavana!! hebi ga,kad nemrem odolit! pogotovu kad uljetim u Ljinks! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Ja mislim da ti njega u principu zajebavaš i dobro znaš na kaj je on mislim kad je reko da nema slike .... ček malo, pa to sam bil ja ![]() I tak je na HDD-u nije bilo slike nage Monice Belluci, kaj me kao wannabe geeka jjaakkooo povrijedilo. Stoga sam tražil reklamaciju i HDD sa slikama Monice. Samo kaj ste mi pak dali praznoga, ali nema veze .... Prigorci se svima svete ![]() Kaj se tiće pive - koliko je posto sniženje po donešenoj pivi 1-2% ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
2% po pivi znači na 50 piva zabadava |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Administrator
|
Nakon svega ovoga mislim da bi bilo OK da Links recimo napravi specijalni popust za članove PCE, od par posto...Tek toliko, za zabavu. Ono, dođeš tamo, moraš se ulogirati na PCE s svojim nickom i paswordom i dobiješ 2% na 9800 pro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kaj ste se vi prigorci raskokodakali. Idete tamo kupovati jer je blizu placa kad piceke idete prodavati. Prodate piceke i jaja pa u Links po grafičku i 3 ventilatora. Ženi doma objasnite da su se jaja razbila a piceki pobegli. Nakon toga ste 2 tjedna u kazni pa opet ispočetka. Links je za sada kulturan dučan. Ono što se do sada pokazalo istinom je da je svaki dučan otišao k vragu s povečanjem prometa. malo se ovdje ljudi može sjetiti vremena kada sam se u HG-Spotu osječao vrlo ugodno, kada su bili kvalitetni, uljudni, kada su znali što rade i nisu radili greške o kojima se danas priča. Bilo je tako onda kada su imali prostora samo za 2 stola i dvije stolice. Povečanjem prometa, sve je otišlo k vragu. Mjesta za poboljšanja uvijek ima. Do pooljšanja se ne dolazi isključivo tako da se kupca pita što on želi. Većina nije navikla na kvalitetu pa tako i ne zna što je dobro. Do pravih podataka se dolazi ekspertnom analizom koju rade stručnjaci a plaća se suhim zlatom. Iskreno, ne znam da bi netko u Hrvatskoj znao to napraviti za informatički dučan ali to je istina. Jedan od prvih koraka prema kvaliteti je to da se Mitzeku, Raku i sličnim manijacima da poseban popust čim provire nos u dučan jer se tako osim njega (to je već dovoljno), tako dobije ogroman broj kupaca, i zbog toga što kupi za druge. Nije zanemariva i lijepa preporuka. Ti imaju već poopuste u nekim firmama i ne vide razloga da kupuju u Linksu dok na drugim mjestima mogu kupiti jeftinije. Neće im nitko slagati komfiguracije pa će izbjeći probleme da se cooler na procesoru stavi krivo (da budem umjeren). Drugi je korak da se kvantitativno i kvalitativno proširi ponuda za poslovne korisnike. Valja zaokružiti proces. U Hrvatskoj bi bilo glupo proizvoditi hardware ali sve ostalo bi se dalo napraviti. Nije sve u tome koliko tko kupuje. Dobar se glas daleko čuje a loš još dalje. Nisam izmislio toplu vodu. Davno je to prvi put rečeno.
![]() |
#42 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Smijete piti samo guste sokove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Vjeruj mi, ja sam se naslušao sakakvih gluposti (ne prodajem hardver). Npr u pola godine su bila dvojica koji su mi prigovarali da ih lažem, jer su oni čuli da postoji sfotver s kojim mogu čitati DVD u običnom CD romu, kad mu kažeš da je to nemoguće njegov argument:"Pa kak, kad ga ja mogu stavit unutra..." ili "Pa isti su, mora ga čitat...". To nisu jedini, ali je to najveća glupost koju sam dosad čuo iz dva različita izvora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
KLOhNing xprt
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
U cjeniku vam ne pise cijeli opis dijelova. Procesora, maticnih itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mali prijedlog moglo bi se napisati, koje stanje skladiüta za komponente, nekaj ono tipa kao Zagria, Arhiteh i Infocor.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
nabavimo majce sa logom PCekspert i dobiš 10% na gotovinu,10% na majcu,10% na to što si član PCeksperta,10% na ljepotu a nekima bi trebalo dodat još +20% više zbog kilaže i groznog zadaha po pivi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
I feel devilish today ...
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
BTW evo moram pohvalu dati deckima iz linksa, pilio sam ih valjda 3 dana za Antec SLK3700, i dobio sam nezapakiran primjerak koji je bio izlozen jedva sat-dva i jedno ga pola sata pregledavao da se uvjerim da je sve tu dok su oni strpljivno cekali (zapakirali su ga nakon toga) i cak sam dobio gratis SCART adapter uz vrecicu Govoreci o vrecici: jadan prodavac se hrabro drzao pod feministickim izljevom bijesa, nakon sto je doslovno shvatio moju tadasnju poslodavku kad je rekla da trebamo vrecicu :-) (mislila je na kuciste) ![]() ![]()
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
@tor ... nedajte ! dosta ste se nadavali. nek malo raja troši. ... vezano za pospuste... super idea za vrijeme trajanja ovogodišnjeg "Mobiteli & Interliber Educa" ... nedaj stoki pare ! @RAK ... kaj si ti tak nadrkan ? kaj ti je pukla pedala pa nemreš u ZG ? @svim shopovima... Mitzek je seronja i ne vjerujte mu! sve što kaže je laž. ja radim dobre mrežne kablove i nije istina da mu šef ima dosta mjesta za noge :-) @Denis... ja bi web formular za traženje posla ... znate ono ala BUG i HGspot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Denis daj pliz samo ispravite protok zraka od Papstova. Kod 92 i 80mm su većinom napisani CFM, a kolko sam vidio po netu zapravo se radi o m3/h. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() ![]() ...samo onda bi morali informatizirat zgradu da ne puknem ko kokica :-) ... mislim... znate kaj je latin reko... svako ko dira konpjuktor po nečemu osim tastature je bolestan i treba mu stavit pijavice i pustit krv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prigorec po defaultu
|
gle,gle Jurek se je uskukurikal...
[QUOTE]Originally posted by Horza @svim shopovima... Mitzek je seronja i ne vjerujte mu! sve što kaže je laž. ja radim dobre mrežne kablove i nije istina da mu šef ima dosta mjesta za noge :-) khmm...mislim ono,kuis, ne...nekdo vec dugo ni visil na klincanici....cccc sam ti kukurici dok ti ja ne dojdem!!!a onda znas kaj ti sljeduje...onaj stari domaci film:"je..n si ,mali!" e sad dal bu prije tog opalo malo break danceo prek tvojih krzljavih leda, jos bum videl..za prste znam da ti vise nebuju tak brzo na tipkovnici,jedino ak Ljinks ne prodaje one na kojima su tipke 4 cm2 jel ti takvi budu papci kad ti ih nagazim...da ne spominjem dalje tvoju omiljenu "indijansku"vatricu,igranje malog nogometea sa tvojim su..icem i sl ,domacih narodnih igara...btw,zel bum Raka zi sobom i on ti bu u toku "obrade "nadugo i nasiroko" objasnil kak se "krimpaju " kablovi za krosover igru...nakon dvadesert i dva sata predavanja ai isto tako "obrade" od moje strane mislim da ti vise nebu na pamet pale ovakve piz..rije da pises jel bumo brzo pisali oglas...al za novog admina.... a ti me znas,po karakteru i po "snazi uvjeravanja!" ![]() pa si daj misliti ....i mani se tipkovnice!!! ![]() e,da...sad se ne salim...... ![]() mos me evt. podmitit s Pikantom(jumbo) pri Edeku...ovo ti ne oprastam tek tak... eeee..btw.....nejdi vun kad se smraci....nikad se nezna cega sve nema vu mraku...... ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.01.2004. u 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: gle,gle Jurek se je uskukurikal...
[QUOTE]Originally posted by mitzek Citiraj:
Ha ništa jebiga - posuđujem kameru i idemo raditi snuff film ![]() Hojza - nahebooo si pajdo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: gle,gle Jurek se je uskukurikal...
Citiraj:
mam bumo mi to poslikali.........oces prek indiga da kopiram il "bez"(rukafic!) tja,a taman sem mu stel poklonit onaj SCASI kontroler...ccccc sad bu ga moral progutat.....:mad: e,da ...i Jr si je upisal 2 skalpa vu petek!(sunce tajino!!)...naletolo mu par sedmasa da ga podhjebava(kak i Horza mene..) pa je posmical dvojicu(zlato tatino!) a ostali su se razbezali..... v nedelju vu cirkvi se je pomiril znjima...al su male teske govorili......... tja...to nam je valjda od vode....blizu smo i Krskega...huu..ko zna...kad me zasvrbi,ja se moram pocesati!! ![]() btw,Hojza....skoro sam pri tebi.......moze malo res pecenija.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Re: Re: gle,gle Jurek se je uskukurikal...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
ono ispred konpjuktora
|
![]() uistinu teške riječi su pale. al kužimo se ne ? ![]() nego mitzek .... imam nekaj bolje za tvoj zagorski želuček.... drugi put kad dolaziš najavi se oko 11 i planiraj dolazak oko 12:40.... zakaj gablec tak kasno? jer DALMOŠI počinju peć pice u 12 !!! i nebume z edeka nek iz dalmatina i to Diavolo (feferoni, tabasco i neki wannabe kulen). ona peče dvaput : dok ulazi ali i dok izlazi. nego kad smo kod gaženja... si mi skopal kakav ZGAZI set.... adapterčić.. možda i koji diskič, ha, ha, jesi? jesi? striček mitzek? btw... kolko ljudi znate koji furaju srebreni privjesak za ključeve? mitzek je manga, nema kaj :-) ... e... idemo ovo nastavit na žderonjama? nije to za svačije uši :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|