|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
ma neznam dal bi mogao toliko čekat. Najrađe bi uzeo napajnaje i kučište iz linksa al neznam dal bi mi onda htjeli sastavit cijelu konfiguraciju? Dal vi znate možda |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Govorio sam o 400w a ne o 350w... ![]() Naravno da bi ti složili ti plaćaš slaganje, tvoja stvar je kaj ćeš di i ot kud donjeti, mogao si doneti npr Aegia pysix da ti stave u 5g stari komp i sad kaj misliš da ti je nebi stavili? Ti plaćaš rad servisa da ti sastave kantu nemoraš NIŠTA kupiti tamo ako nećeš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa kaje BS 500W tolko loš?pa mislim kod mene dela skoro godinu dana bez greške...možda nije u rangu seasonic-a,al mislim da nije to smeče baš sad takvo od napajanja,kak se priča okolo ![]() neznam,ostavlja mi dojam(vaš razgovor o BS-u),ko da ga se uspoređiva s codegenom tj ko da je u rangu s njim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne nije BS loš kao kodegan ali je neisplativ jer daje premalu snagu na +12V za svoju cjenu, Rev 2 je kao mešto bolja kolko sam skužio ali ne pretjerano... Kužiš za lovu koju kožda BS od 500w, kupiš Corsair VX450w ili Chieftec 550w koji su puno, puno jači na +12V rejlu - što znači da su i efektivno jači, jer na danšjim kantama je to najopterećeniji i najkorišteniji rejl i rejl koji će prvi pokleknut...
![]() |
#37 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
I ja nemam zamjerke za BS 500w...istina je da je slabo i skupo ali vrti mi sve što piknem u konfu ![]() I malo su mi smješne rasprave kako je bs sranje i kako znaju explodirati ali dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() znači da ipak nekaj valjaju ![]() |
|
![]() |
![]() |