|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo ja koristim muzejski primjerak kompa dobri stari pentium na 166mhz overklokan na 200 mhz i od kad ga imam radi jednako brzo i stabilno kao i onda kad sam ga bio kupio jedino što sam nedavno malo dodao memorije i zamjenio ventilator na procesoru inace sve komponente su mi iste koje sam dobio u orginalnoj konfiguraciji i svega sam 2 puta na tom kompu od kad ga imam morao reinstalirat windowse.Eto tako da overklok je super stvar samo treba pripaziti da hlađenje bude u top formi i to je to.Istina za današnje vrijeme moj komp je preslab i sve to ali ako moj sve te godine može da radi overklokan bez i jedne pogreške siguran sam da i ovi noviji koji su daleko kvalitetniji i bolji od mog mogu to još bolje da izvedu bez ikakvog straha od kvarova ili tako to.Jednom sam negdje čuo da ako imaš kvalitetne komponente i dobro hlađenje overkiranje ide bez problema ma kakav god stroj imao.Jedino možda treba ipak poštovati onu najgornju granicu dokle pojedine komponete mogu izdržati jer svaka stvar ako se preforsira kad tad otkaže.Zato mislim da je overklokiranje najbolje raditi postepeno dok se ne postigne največa brzina koju komponente i hlađenje mogu da podnesu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ve-mulj ima OC-anu konfa za 30000 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja imam freezera non pro kojeg sam kupio ovdje od rendule prije ohoho sa s754 konfom, bez problema je isao na s939, a najugodnije sam se iznenadio kad je sjeo i na am2 socket, doduse neznam kakvo je stanje sa frezeerom pro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|