Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.08.2007., 10:00   #31
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Vrati se da, to je istina (mada i ne baš tolko brzo doduše ovisi kolko platiš samu opremu i ostalo) ali je caka u tome što se vrati samo onima koji se voze 100-150km dnevno dakle taksisti i ljudi koji daleko idu na posao...

A to odma isključuje 99% populacije a mi bi kao trebali biti eko zamlja, samo je država zato jer nemože oderati trošarine na autoplin (jer se on ne razlikuje nimalo od običnog konzumnog osim kaj u njega još dodaju vode i kad bi previše porasle cjene ljudi pi prepumpavali propan-butan iz flaša u aute) onda te oće oderati kolko god mogu na registraciji...
Staro 17.08.2007., 11:17   #32
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
***iga,i prosječnom vozaču će se u roku recimo jedne godine vratit pare za gorivo.Litra benzina je preko 8kn,litra plina nije više od 4.Za sto kuna benzina napravit ćeš sto kilometara,za sto kuna plina napravit ćeš 250 - bar mi je tako rekao instruktor u autoškoli bio,on ima alfu 1.8 TS koja popije božju mećavu.U bit i da je meni plin,kako da ja točim benzinjaru staru sa studentskom stipendijom
Zapravo benzinski motor + plin mi je najdraža kombinacija.A iza tog je dizel motor+plavi eurodizel
žile je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.08.2007., 14:55   #33
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
maglenke kad nema magle FOF
naknadni xenoni FOF
seljo tuning FOF

Nema mi gore nego naknadno ugrađeni xenoni... to zasljepljuje ljude u suprotnom smjeru, ove ispred tebe također, katastrofa... auto sa xenonom mora imati sustav za pranje farova, jer ako su farovi zamazani onda se svijetlost lomi po prljavštini i završava svugdje uokolo...
Ima ok postavljenih naknadnih xenona ali iato tako brdo onih što ih ekipi ugradi netko u garaži doma i onda rusfraj....

gume/felge koje nisu u prometnoj su zabranjene, ukoliko želiš staviti a auto se isporučuje sa tom veličinom onda moraš ić samo po drugu prometnu a ukoliko imaš neke druge moraš ići na homologaciju,...
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2007., 15:06   #34
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Na onom seljo tuningu jedino valjaju felge ostalo 10l benzina i upaljac.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno