|
![]() |
#31 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vrati se da, to je istina (mada i ne baš tolko brzo doduše ovisi kolko platiš samu opremu i ostalo) ali je caka u tome što se vrati samo onima koji se voze 100-150km dnevno dakle taksisti i ljudi koji daleko idu na posao... A to odma isključuje 99% populacije a mi bi kao trebali biti eko zamlja, samo je država zato jer nemože oderati trošarine na autoplin (jer se on ne razlikuje nimalo od običnog konzumnog osim kaj u njega još dodaju vode i kad bi previše porasle cjene ljudi pi prepumpavali propan-butan iz flaša u aute) onda te oće oderati kolko god mogu na registraciji...
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
***iga,i prosječnom vozaču će se u roku recimo jedne godine vratit pare za gorivo.Litra benzina je preko 8kn,litra plina nije više od 4.Za sto kuna benzina napravit ćeš sto kilometara,za sto kuna plina napravit ćeš 250 - bar mi je tako rekao instruktor u autoškoli bio,on ima alfu 1.8 TS koja popije božju mećavu.U bit i da je meni plin,kako da ja točim benzinjaru staru sa studentskom stipendijom ![]() Zapravo benzinski motor + plin mi je najdraža kombinacija.A iza tog je dizel motor+plavi eurodizel ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
maglenke kad nema magle FOF naknadni xenoni FOF seljo tuning FOF Nema mi gore nego naknadno ugrađeni xenoni... to zasljepljuje ljude u suprotnom smjeru, ove ispred tebe također, katastrofa... auto sa xenonom mora imati sustav za pranje farova, jer ako su farovi zamazani onda se svijetlost lomi po prljavštini i završava svugdje uokolo... Ima ok postavljenih naknadnih xenona ali iato tako brdo onih što ih ekipi ugradi netko u garaži doma i onda rusfraj.... gume/felge koje nisu u prometnoj su zabranjene, ukoliko želiš staviti a auto se isporučuje sa tom veličinom onda moraš ić samo po drugu prometnu a ukoliko imaš neke druge moraš ići na homologaciju,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Na onom seljo tuningu jedino valjaju felge ostalo 10l benzina i upaljac.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|