|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
hvala ljudi na 'pohvalama' ! al jedno zamijeravam i to je da nitko nije shvatio bit mojega rada ti varovi su bolji i jednostavniji od zabijanja sa čavlima e da i što nitko od vas nema pojma dadu se lako sakrit recite mi dal vi tu vidite kakve varove? http://www.imagesforme.com/viewer.ph...Photo-0045.jpg oprostite kaj je slika loša to je jer je slikano sa mobitelom a fotić mi nije doma |
![]() |
![]() |
#32 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Izgleda kao da si bacio nekoliko kila tinola i to sve sa letlampom rastopio. I to jako neoprezno ![]() Ako ništa drugo, daj pobrusi malo, tj. puno te varove da barem liče na nešto. Ideja je pretpostavljam bila dobra, ali izvedba je totalno zakazala.
__________________ |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ajmeeee... Kao kad sam ja prije nekih 10 god išao raditi kasicu prasicu od kutije johnnie walkera. Varovi(koji više bacaju na loše lemove nego na varove) su koma. Tanak je to lim za varenje i jako ga je teško variti bez dobrog alata i puno znanja, tako da donekle i razumijem zašto ovako izgleda. Nadajmo se da će uskoro odvoziti krupni otpad.. |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
ok ljudi? e da i čim sam ja prvi put vidio kučište za njega nije bilo teoretske šanse da ga koristim jer je njegova prvobitna konfiguracija izgorjela a još uz to kučište nije kompatibilno sa nijednom nama dostupnom matičnom pločom tako da sam ga mogao i bacit e ali ja sam vidio kako je to izvedivo i radim na tome projektu već mijesec dana e kad bi samo znali koliko je ovo kučište kvalitetno bi vi mislili nešto drugo! ja u nijednom kučištu do sada nisam vidio tako dobro razrađen razmiještaj uređaja a što se tiče strukture lim od kojega je načinjeno je jako debeo i jako ga je bilo teško bušit a da bi spojio neke obvezne dijelove morao bi bušiti desetke rupa i to sve zanetati tako da bi mi za to trebao još jedan mijesec a što se tiče varenja to je vareno pod ugljišnim dioksidom al ja mislim da rijetki tu na forumu znaju što to znači al to je sad sporedno! gledam ja neke modove tu na forumu i ja nevidim puno razlike u svim modovima svi rade površinski a za dobar mod vam treba kučište za soma kuna najmanje! e ali ja sam modao do korijena ako vam se da pročitajte specifikacije ovog računala jer to je baza za moj mod 'COMPAQ ProLiant 800' oprostite mi što moje metode modanja vi nemožete shvatit al bi vas molio da prvo pitate mene da vam obijasnim, a ne da pišete tu neke svoje predrasude ![]() ako niste primijetili ja sam veliki fanatik modova ali ja vilim zagrebsti malo dublje nego samo po površini!!! |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle... Gledam ovaj thread i ne kužim te (tj. kužim te ja ali to ne pomaže) ako si došao tu na forum postati taj svoj "uradak" i očekivao kako će odma pljuštati pohvale onda si u zabludi... Zašto ti očekuješ da ti mi kažemo da je to dobar mod kad nije? Nije dobar mod jer si šlampavo radio, to što je ideja dobra (za hlađenje poboljšati) ne pomaže tu praviše...
#37 |
Premium
|
e da svatko ima pravo na svoje mišljenje ok to je tako ali da je šlampavo i to priznajem ali nisam ja došao na forum da bi ja slušao (dobivao) pohvale več da zatražim pomoč vidim da su ljudi svašta radili svojim kantama i vidio sam odličnih ideja i pametnih riješenja ali ih nije bilo mnogo tako da se razumijemo kritike su poželjne ali molim da su od ljudi koji znaju što govore tražim stručnu pomoč ! Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 15.08.2007. u 19:52. |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
mijerio sam i lim u tom kučištu je debljine 1mm i samo kučište na vagi pokazuje malo više 10 kg bez stranica a staro kučište koje sam imo na vagi pokazuje 3.5 kg i nekakvo je slabo (lim je puno tanji) kučište opremljeno i popunjeno važe cca 20 kg tako da baš i nije prikladno za nošenje na lan party |
![]() |
![]() |
#39 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa pretpostavljam da ga i nisi namjeravo nositi na lan party? Mislim ako ti treba lako za nosit onda se uzima aluminijsko kućište s ručkom po mogućnosti... Barem ako nemaš auto sa velikim gepekom da se voziš, ako imaš onda možeš i stackera imat... Gle ajde ti za početak reci što te točno smeta sa tvojim caseom pa ćemo onda dalje razmatrati, tj. što hoćeš postiči... Ultmativni lanpary case, ultimativni tihi case, ultimativni protok zraka, ultimativni mod casea (znači bitno je samo da bude što ekstremnije moddano), što ljepši case, što teži case... Kombinacije nečeg od ovoga? S tim da tih case u pravilu znači težak što kombinaciju tih i lako prenosiv dosta otežava, mada nije nemoguće...
#40 |
Premium
|
pomoč
zahvalan sam na onim komentarima ali oprostite mi meni su zvičali ko da komentiraju amateri ali neču sad govoriti o čemu ja nemam pojma ja sam zamišljao da bude poseban mod pošto takvo kučište nema nitko i pošto nisam vidio da nitko nije imao ni sličan projekt mome ja sam zamislio riješit nekako problem hlađenja uz malo decibela i uz to estetiku postič kao home made case ali to je nemoguče pošto sam koristio dva gotova kučišta mislio sam bočnu stranicu zamijenit plaksijem i ostavit ju cijelu a gore sam samo za privremeno složio ovako da isprobam kako hlađenje funkcionira http://www.imagesforme.com/viewer.ph...Photo-0026.jpg to je gore ispuh zraka to sam tako zamislio jer prirodno gibanje zraka je da kada se u zatvorenoj prostoriji sa jednim prozorom kada uđe hladan te kad se zagrije diže se do stropa te tako zrak kruži a dolje sam naredio ovako: http://www.imagesforme.com/viewer.ph...Photo-0041.jpg a napajanje je na neki način odvojeno jer viče zrak odozdo i ispuhuje ga iza na to sam došo vidivši HTPC od crnoga ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#41 |
Beskorisna bitanga...
|
A što da ti kažem pravi Grunf mod... ![]() Caka je u tome što Grunf modovi baš i ne pucaju na estetiku makar bili originalni... ![]() Nekad davno dok nekih stvari nije bilo za kupiti kod nas (ili ih čak nije bilo uopće) je takvo "ljevo" moddanje bilo nužnost dans se malo kome da zaj*** jer za dobro napravit tako nešto od kućišta treba toliko vremena da je lakče, brže i jednostavnije ili kupit gotovo rješenje na kojem treba eventualno malo promjenit nešto ili radit novi case od scratcha... Ja sam razmišljao o tom principu hlađenja (nešto slično je u antecima) ali sam odustao upravo zbog toga...
#42 |
Premium
|
e da hvala tako sem si mislil onda ja radim Grunf mod ali kad sam kučište vidio kako je ružno svidilo mi se toliko da sam odlučio napravit nešto posebno tako sad to izgleda http://www.imagesforme.com/viewer.ph...Photo-0042.jpg |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
ajde ljudi možete li mi dati kakve idejekak da sredim da to izgleda uljudno? |
![]() |
![]() |
#49 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
lollollollol.... mirne ruke sta ces
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
#50 | |
Prečupavi mod
|
LOLCHINA, ali brrrrrutalna lolchina ![]() Citiraj:
![]() EDIT: Kad sam vidio one ventove slijepljene kartonom i paket-selotepom, ma gotov ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
za pocetak malo to izbrusi,i ofarbaj jer ovak lici na sta ti ga ja znam ![]() onda malo sredi kablove,ako je ikako moguce posakrivaj sto vise toga. ja sam skuzio da je ono karton i traka na kucitu gdje su ona dva venta za ispuh,ispravi me ako grjesim. al cemu to...........? jos jednom definitivno one varove moas obrusit,ovak je majkemi ko prometna nesreca |
![]() |
![]() |
#53 |
Beskorisna bitanga...
|
Ljepota je u oku promatrača... ![]() Ali ima i ona... Prava ljepota dolazi iznutra... ![]() Anyway kako rekoh - Grunf mod klasa - ocjena 5... Estetika - -5 (mislim niže od 0 s druge strane skale... ![]() Funkcionalnost? Neznam, nisam vidoo sshot od senzora... ![]()
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
želim postiči da mi zraka vuče skroz kroz kučište a ne da vuče sastranepa mi nebi dovoljno vuklo pored diskova a ventove nebi htio previše olafrljit pa da mi zuje |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
e ovako neznam kak da opišem ali tu su upletene tri industrije avio, brodogradnja i auto industrija zakivanje se koristi u avio gradnji varenje se koristi u brodogradnji i zadnje ja sam one varove izbrusio i zakitao (inače se ta tehnika koristi kod popravaka manjih ošteta limarije poput ogrebotina - tako sam sakrio varove i to skoro sve |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
ja ču vijerovarno još mijesec dana dorađivat kučište možda dođem na koju ideju i kad mi stigne pleksi pa ako baš želite ja ču vam poslat slike kad nešto promijenim ako želite recite samo shvatite da sadašnji izgled nije konačan a može mi još svašta pasti na pamet tako da ako vas zanima samo recite |
![]() |
![]() |
#60 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|