|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
sa 3000+ winnie procom imam score od cca 4000. al taktovi su konstantno ti koje sam naveo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Od Nvidije club 3D u igrama je temp 58c i nije overclockana |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
evo da se i ja javim , imam nvidiu 7600 GS i nemam pojma sa kojim programima da radim OC , nekakve 3D markove spominjete a pogledam sliku ovaj ima neki v-tuner... negdje sam pročitao da trebam skinut nekakav program pa sam ga skinuo a nema ništa za instalirat ![]() ![]() ![]() molim vas da objesite link programčića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zbog V-Tunera pretpostavljam da imaš Gigabyteovu karticu, dotični alat, osim toga što je šaren, nije sjajan izbor za OC ![]() Evo link od Riva Tunera i ATIToola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
evo skinuo sam atitoul 0.26 i sad , imam core i memory za dizat na 2D, pa za 3D low power i 3D perf. koje je glavno od toga svega i kako da podižem i do koliko , pitam jer želim biti siguran da ne skurim grafu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
.
|
Za početak si probaj ono ''Find max core/mem'', a i vidiš u temi koliko su ljudi uspjevali dići grafu. Inače, ti dižeš ono pod ''3D Perf.''. Također je dobra stvar da si napraviš profile, da ti diže taktove kad uđeš u 3D, a spusti kad se vrati u 2D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
da , ali mene pati to što u ati toolu piše da je po defoltu 400/400 a ne 400/800 ![]() pa znaš , baš i ne kužim |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
.
|
Nemaš brige, ATITool ti pokazuje ''pravu'' brzinu memorije - 400mhz, dok je ovo 800, efektivna brzina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|