|
![]() |
#32 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pazi,već sam negdje napisao,low,640x480 i 19" ekran nije igranje. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Dobro racunalo kupljeno u vrijeme izlaska konzole, moze vrtjeti nove igre na visoj rezoluciji i vecim detaljima nego konzola, dok ce za 3 godine, nove igre na tom racunalu raditi barem na 1024 i low-medium kombinaciji. Mislim da konzole rade na 1024*600. Ne kuzim " 19" ekran nije igranje " ? Dugorocno gledano, uzmi da kupujes jednu original igru mjesecno i uzmi u obzir da su PC igre u prosjeku 200kn jeftinije, koliko ustedis samo na tome godisnje... |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
evo jedan tetx koji sam napisao. i već vidim da će me 90 posto ovog foruma ispljuvati jer nitko nezna kultrno pričati ovdje[čast iznimkama] Citiraj:
sad me ispljujte recite da sam debil...sve u stilu foruma kad neko pokuša izjasniti što on misli ![]() al nebrinite se...šta god da mi kažete nećete dobiti ban...tak to tu ide |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
To znači da 640x480 na 19" ubija draž igranja,a tako će biti,jer optimalna konfiguracija neće tjerat igre 3god. Samo za usporedbu,reci mi šta bi ja danas mogao igrat na svojoj AXP konfiguraciji s X850XT koju sam imao prije 3god.,a da je onako pravo dobro igrivo i na nekoj razumnoj rezoluciji? Ali vodi računa i o tome da i konzola isto dobro izgleda,i za tri godine sigurno će izgledati bolje od novih igara s tom tvojom "optimalnom" konfiguracijom. Gordone,ti si prosviro ![]() Jesam ti rekao da izbrišeš fraps?8800GT je dobra kartica koja će te služit još godinu dana i onda ćeš je promijeniti da nastaviš uživat.A to što ti fraps kaže da ti assassins creed ne radi kako spada,pa šta?Majke mi isusove da me ono jednom nisi izjebo da ga instaliram nebi ni znao pošto je igra odlično optimizirana.I kada ti padne 25fps,ti to ne osjetiš.I nemoj pričat da osjetiš nego vidiš gore crveni se 25,strašno,kartica je smeće i satrt ću je sikirom i od pod nogama i kupit konzolu,drugim riječima padneš pod placebo efekt i onda se uživiš da ti kartica nevalja i popušiš ban. Cod4 ima zaključanih 125,sve na high,glow i soften smoke edges isljučeno,prvo me iritira u MP,drugo se ne kuži uopće. Crysis je neoptimizirano govno koje niti izgleda niti radi na DX10. Neverwinter nights 2,vjerojatno najveće razočaranje u žanru.Toliko je bilo loše i bugovito da sam ga zamjenio jedinicom i ekspanzijama. Rainbow six novi isto radi kako bog zapovjeda. Mislim stvarno nevidim u čem je tu problem,na kartci od 1000kn se sasvim fino igraš. Zadnje izmijenjeno od: žile. 27.04.2008. u 15:31. |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Najobolji primjer - COD4 Pogledaj sto imam pod "moj komp" i sto tjera COD4 na 1024, medium-low. Druga je stvar sto nekom vise paše zaleć na kauč i igrati sa kontrolerom nego sjediti za tipkovnicom i misem. Osobno mi je kontroler nocna mora za bilo koju vrstu igara, ma sto god netko rekao... |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
mene samo toliko ubija što metal gear solid neće i neće na PC. samo su prvi dio prebacili na pc a drugi,treći i eto sad četvrti uopće nema za pc. Ima neki metal gear solid 2 supstance ali nije to pravi mgs2. Ma.... |
![]() |
![]() |
#40 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
OT: Kako spojiti xbox360 ili PS3 na LCD monitor? ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Samo da nadodam. Gordone opet pričaš gluposti. Ja sam sa svojom konfom igrao Crysis, MOH:A, NFS:PS, COD4 i još par novijih igara sve na high, reza 1280*1024 i svaka je radila super osim crysisa u velikim bitkama. A svjedočio sam na svoje oči WiC na A64 3000+,1gb rama i 9550SE da se vrti bez problema, također moja druga konfa vrti NFS:PS, Stalkera i Witchera bez problema. To što ti gledaš u fraps a ne igraš, tvoj problem. To što ti se možda nešto kolje i ubija perfomanse, opet tvoj problem, ali sve u svemu potrošio si previše slova na pričanje gluposti u tom postu.
#46 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Vidiš,krasne li igre..ja sam vidio na 3850 da se brejka WiC...ne znam na kojoj rezi taj igra..800x600? low? Jako zanimljivo..jer 9550SE je 200/400 kartica..128bita..da ne govorim jedno 7x sporija od 3850...al nema veze.. Ti si vidio..tako i je..a ja vidio da se STALKER brejka redom na svemu živom i mrtvom na 1900x1200..a to je reza Samsunga 245B..kojeg si namjeravam ubosti..i šta ću sad?!...kupiti 17'' LCD... Pa normalno da čovjek pati na framerate..ako je igranje na 1024x768 danas smisao kupovanja grafi od 2500kn..onda kvragu sve.. Ne moram ti jasno,govoriti..da su konzolitis prerade dosta zahtjevne kad se bace na PC.. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja nikad nisam dobio ban, što ti nemožeš reć za sebe tako da nemoj mi pametovat. A druga stvar, ja sam se obraćao Gordonu. On ima 19'' ws monitor. Na tom monitoru i 3850 i 8800Gt sve vrti na high. Amen. I de molim te objasni mi kako sam ja to nepristojan?
#49 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Xbox360, PS3 + grafika, ništa ne šteka, pristupačnost, bez bugova, više boljih igara, kod Xbox cijena - poželjno HD Ready TV, cijena igara, nema sve što PC nudi, kod PS3 cijena PC + Dosta PC ekskluziva, Ilegalne igre(programi, windowsi), Miš i tipkovnica, Internet, Dobar za sve (igre, rad, filmove, muziku), nije potreban HDTV, igre jeftinije u odnosu na konzole - cijena za "dobru" mašinu, neke Xbox360(PS3) ekskluzive ne izlaze na PC, česti bugovi, virusi, spamovi itd... Najbolje je imati oboje ![]() Inače ja bi uzeo PC, zbog toga jer na njemu je svaki žanr totalno igriv, nasuprot konzolama gdje sportovi i utrke ownaju al FPS-ovi p*še k*r*c. I da, na PC-u mogu obarat 3Dmark rekorde, mogu radit u Microsoft Officu, mogu skoro sve šta jedna konzola može. @Gordon Gasi Fraps, ti stvarno osjetiš razliku od 2 jebena frejma dok igraš? Nemora sve bit na high, meni je i na low i na high isti gušt igrat ako mi je ljepo igrat. Ja mislim da ti igraš samo za grafiku, za tebe je ako najigrivija, najjebenija, najbolja igra uopće nema dobru grafiku nema je smisla igrat na low? Da proizvođaći hoču da ti doživiš 100% od igre onda nebi ni bilo low detalja, samo 19x12 sve high. U svoje vrijeme sam prošo cijeli COD2 na low detaljima, igrao sam na na netu 24/7, i znaš što? Uživao sam, nisam imao 60 frejmova, max 40 ali sam uživao. |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
@ BladeRunner prvo malo kulture. inače neznam kako tebi sve radi kad sam na svoje oči gledao kako igre mi nerade i nakon formatiranja isvega viste i dalje mi nerade kako spada tako da neznam. @thedream .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
@gordon evo iskreno čudno mi je da ti crysis recimo ne radi kak spada, jer imamo slične konfe, a ja sam ga igrao bez problema...čak sam prešao na vistu da malo isprobam te "dx10 čarolije". što se tiče neverwintera igra je smeće i šteka opako na high, ali nije me to brinulo ni najmanje. assassins creed odigrao na high, cod4 i danas na high vrtim online. neznam možda je do mene jer se ja nikad nisam hebao s frapsom, ali ako mi sve to glatko teče bez trzanja ja uživam, točan fps me nikad nije zamarao... a što se tiče pc vs konzole; ja sam počeo na konzolama, kasnije prešao na pc. imam i danas ps1 i 2 doma, al se i ne sjećam kad sam zadnji put trosio struju na njih. ps3, xbox mi ne pada na pamet kupiti. ak nista drugo zivjet cu za starcraft, diablo, guild wars, cod...pc ftw ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Neznam kak netko moze igrat FPS na gamepad. Davno sam igrao quake na PS (ili cak PS2) u cetvero i poludio sam. Ciljanje s analogima... ![]() Nikad nisam imao konzolu doma, ne racunajuci SEGA Mega Drive, i jedino kaj bi mozda kupio je Wii i to cisto zbog zezancije s ekipom. Usporedbe PC>konzola po meni nemaju smisla jer recimo uz PS3 moram uzet i neku postenu telku a to vise nije 3k kn (il kolko vec kosta) nego najmanje duplo vise. A da ne pricam o odvratno skupim igrama. Da dam cca 500kn za nesto kaj cu igrat max 1 mjesec i onda ce skupljat prasinu. Ili da imam kolekciju od 3 igre. ![]() Da ne zaboravim spomenut poslastice kao clockanje, mijenjanje hladenja, ceprkanje i izvodenje gluposti koje na konzoli nemogu radit, a pruza mi odreden gust. Inace, totalno smo u OT...
#55 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma znam da si se gordonu obraćao,al jedna stvar koju ne trpim na forumu je bezobrazluk i arogancija..izrazi tipa pametovanje,pričaš gluposti i ostali nemaju mjesta na pcekspertu..ako mu imaš šta reći potkrijepi to primjerima, i daj mi link di 3000+ i 9550SE vrte WiC na 1280x1024 fluidno..to te lijepo molim..jer je krešo tu testirao 3850 na toj rezi i max-u..i dobili su 9 fpsa...EOD. Što se tiče nepristojan..objasnio sam ti,možeš 101 stvar reći i bez dugog jezika,čovjeku lupi par linkova,objasni mu lijepo,zato si tu,ako nešto znaš a on ne..da mu pomogneš..a ne se qurčit...Eto,to je amen. A moj ban je bio zbog jednog talenta isto kao ti sad,i na kraju ja dobijem ban..al eto,umrem bar za pravdu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
heh tak sam i ja dobio ban jer su me svi napdali i srali po meni i onda im ja nešto reko i ja jedini dobijem ban ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=105024 u ovoj temi sam samo ja ban dobio ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Registriran prije misec dana, vec 250 postova i vec popija ban ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |