Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 27.04.2008., 12:24   #31
jajec
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Thumbs up

Idemo za GTA 4! Ja potpisujem! PC je zakon,više mogučnosti u jednom kompletu,a na xboxu360 je samo igranje

Children Of Bodom najjači!!!
jajec je offline  
Staro 27.04.2008., 12:48   #32
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor vercetti Pregled postova
Problem je u tome sto dosta ljudi ne zna kako sastaviti optimalnu konfiguraciju, koja komotno moze trajati 3-4 godine.
Baš me zanima kako ti uspiješ složit konfu na kojoj možeš komotno igrat 3-4 godine za bang for $$$?
Pazi,već sam negdje napisao,low,640x480 i 19" ekran nije igranje.
žile je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.04.2008., 14:35   #33
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Baš me zanima kako ti uspiješ složit konfu na kojoj možeš komotno igrat 3-4 godine za bang for $$$?
Pazi,već sam negdje napisao,low,640x480 i 19" ekran nije igranje.
Ovdje gledam cisto usporedbu sa konzolama i "isplativosti" istih...

Dobro racunalo kupljeno u vrijeme izlaska konzole, moze vrtjeti nove igre na visoj rezoluciji i vecim detaljima nego konzola, dok ce za 3 godine, nove igre na tom racunalu raditi barem na 1024 i low-medium kombinaciji.

Mislim da konzole rade na 1024*600.

Ne kuzim " 19" ekran nije igranje " ?

Dugorocno gledano, uzmi da kupujes jednu original igru mjesecno i uzmi u obzir da su PC igre u prosjeku 200kn jeftinije, koliko ustedis samo na tome godisnje...
vercetti je offline  
Staro 27.04.2008., 15:12   #34
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
evo jedan tetx koji sam napisao.
i već vidim da će me 90 posto ovog foruma ispljuvati jer nitko nezna kultrno pričati ovdje[čast iznimkama]

Citiraj:
Evo pošto imam malo previše iskustva u testiranju igara,zapravo,cijei život se igram ali to je sad nebitno.Ono što sam htjeo napisati sada je ovo.Zašto mi kupujemo računala za igranje kad nam niti jedna igra uopće neradi.Pod ovo neradi vise ovisi o čovjeku kakav je,dali su mu igre ubijanje pola sata dok čeka ručak ili je teški gamer koji vidi razliku u 29 fremova i 30 fremova.Nažalost ja sam ovo drugo što me i dovelo da pišem ovo.Što me dovelo da prije 10 minuta sam bacio čekić kroz prozor jer sam htjeo polupati cijeli komp :crash: .No idemo redom.

1.Ko je ovdje budala?
Dobro pitanje,ko je ovdje prava budala.Proizvođači igara,proizvođači komponenti ili gameri?Za mene igrati igru znači uživati u igri da mi od početka igre do kraja igre fremovi budu iznad 30,jer tako se jedino može uživati u igri te da igram svaku igru na njezinim maximalni dijelovima,sad će većina reći da je meni bitna samo grafika,ali nije,koliko mi je bitna priča,atmosfera,igrivost,toliko mi je bitna i grafika jer jedini način da doživim igru 100 posto onako kako su proizvođači htjeli je da se sve igra na maximali.Tako se zapravo vidi ljepota igra,igranje na medium ili low je jednosavno ubijanje doživljaja.No dobro,to opet ovisi kakav ste gamer.Nego da se vratim na pitanje,ko je tu budala?Evo primjer.Moje računalo je
Intel core duo E4500 2.2Ghz @ 3.1Ghz @ 1.4V
3x1Gb DDr2 apacer 800Mhz @ 900Mhz @ 5-5-5-15 @ 1.9V
Gigabyte GF 8800GT 512Mb
Gigabyte GA-P35-DS3
Hitachi deskstar Sata2 8mb cache 160Gb
Sav sretan jer sam prije tjedan dana kupio novu grafu[8800GT] i izvadio staru[3850 512Mb sappire] sam danas shvatio,da sam zapravo,ja idiot.Budala i debil.Jer opet sam ulagao u računala,u ta smeća,u "PC gaming".Crysis naravno šteka i na medium,cod4 mi pada na 28 fremova,assassins creed mi radi na 20 fremova...ej..pa čekaj malo..PA TO SU SVE IGRE PREBAČENE SA KONZOLA.Ali naravno svi govore konzole su smeće,ipak "pc gaming" je puno veća fora,kad moraš instalirati,pechirati,namještati da vidiš kako ti radi,[i anravno opet neradi],pa ono pa ovo,....dok na konzolama ljepo uzmeš cd ubaciš...i vidi čuda...IGRAŠ!Ali opet..ja sam budala jer očigledno ja to jedini vidim.Danas je kap koja je prelila čašu bila igra neverwinter nights s,ljepo je stavio na komp,a pazite ironiju tu sam igu dobio uz grafičku..upalim sve na mx naravno....KAD ONO 4 DO 3 FREMA!:crash:Ajte....world in confilct mi neradi,PA NIŠTA MI JEBENI NERADI?!Pa šta sam ja to kupio?!Kupio sam govno!Kupio sam smeće koje je ljepo upakirano i ušminkano.Nvidia bolja od ati,..ati bolji od nvidia...ma oba dvoje je najveće smeće koje se dogodilo u povjesti ljudi!.I šta sad...kupio komp za igre koje nemogu ni igrati.Naravno mogu igrati uz medium postavke i svakih 5 ili 10 minuta gledati na fraps kako mi ide igra..jel to uživanje?Meni ne....A kako više gledam danas,dali mi možete nabrojati 5 novih igara koje nisu došle sa konzole?Ubite me ako možete,ali naravno da su igrive i da valjaju,nećemo sad govoriti pacman i super mario .I još jedna stvar,sve igre koje valjaju prvo na xbox360 pa na playstation 3 pa na neznam ja koju konzolu,a onda kad se konzole ižive na tome,..e ajmo onda na PC,ali nas boli ona stvar za optimizaviju jer smo previše para zaradili na konzolama pa samo pebacite igru na pc i koga boli znaš šta...neka oni kupuju grafe skupe i skupe pile i gledaju kako im fremovi padaju jedan po jedan,....a i ako im fremovi nepadaju..pa bože moj..ima tu i rušenje igara,bugovi,zajebavanje oko instaliranja,pečiranje....
ono što hoću reći da danas doista moraš biti idiot kupiti računalo za igranje,ma šta idiot,mislim da ona budala koja je izumila točak bi shvatila da je pc smeće za igranje!I nije samo sada to....i prije je bilo sjećam se kad je izašla 7800Gt,dao sam 3000Kn za grafu...da bi je piknuo u pc...i 60 posto igara mi nije radilo kako spada a ostalih 40 posto malo radi pa malo neradi nevjerovatno...i nikako da se to smiri.
Imao sam priliku iz vlastite ruke testirati ove grafe:
sapphire HD3850 512Mb
sapphire HD3870 512Mb
8800GT 512Mb
8800GTS 640Mb

NI NA JEDNOJ NERADI NIŠTA KAKO SPADA!Ali niti na jednoj,...i smeta me to jako,što daš 1500Kn za grafu i ništa ti neradi i onda prođe 1 tjedan i cijena padne na 1400Kn[eto moj primjer..kupio sam prošli tjedan svoju grafu za 1400Kn i danas pogledam košta 1300Kn hahahahaha ].
I čak kad kupiš skupe grafe nema boga da se 3 godine igraš kako bog zapovijeda..maximalno jednu godinu.A pazi sad ovo,xbox360 kupiš i bilo koja igra radi savršeno na njemu i igraš se 3 godine SAVRŠENO bez ikavih zajebancija.

A sad ima ljudia ali na pc gledaš filmove,skidaš filmove,ideš na net,IMAŠ TIPKOVNICU I MIŠ.Ma sva sreća da Xbox360 to nema,pošto mi ga frend ima pa sam ga istestirao do kraja ne samo za igre nego baš za druge stvari.
Postoji tipkovnica i miš
Postoji brdo programa za Xbox360[čak ima i msn]
Postoji windows media centar na njemu
Postoji apsolutno svaka stvar koja normalnom korisniku računala treba.I još usto igraš se ko car.

Ali za Xbox360 ti treba i dobar LCD tv.....a šta..kad kupuješ komp nekupuješ LCD za njega?Isto izađe samo je verijanta sa konzolama i jefinija.I da...ima multi player preko neta...i da stvar bude veća..na xbox360 se mogu igrati i igre [za sad neke] u multi player da je jedan igrač na PC a drugi na xbox....

dakle zašto smo toliko preferiramo PC za igre...jednostavno....
jer smo debili
jedini razlog zašto ja nisam na xbox360 jer mi starci nedaju:sorry:

Na ovaj post neočekujem ni jedan pozitivan odgovor jer 90 posto ljudi nema blage veze o čem priča nego ako im igra ide i 10 fremova njima to super i 100 posto ljudi misli da sam ja debil koji nikad nije zadovoljan....ali nema veze,eto morao sam to napisti jer mi je puna kapa PC gaming-a i računala i svega skupa.
Od klokanja sa kojim NIŠTA nepostigneš u igrama..dobro sorry..postigneš 5 jebenih fremova....

Eto jednostavno mi se toliko gade računala za igru da vam ja to nemogu opisti.I svatko tko ima novaca i želi ulupati za igranje u komp moj savjet je da odmah ode po konzolu i skrati se i muke i patnje.

Računala nisu za igru,nikad nisu bila,nikad neće biti i to nitko nemože promijeniti...i šta da kupim 9800GX2...priznajem radilo bi mi sve na [jesam spomenuo da na 9800GX2 crysis na maximali na rijetkim dijelovima padne na 13 fps ] ali koliko bi mi radilo....koliko bi doista izdržao sa tom grafom..pola godine....koliko bi drivera moro promijeniti,pečeva izjebavati i šta ti ja znam.Ma jebeš komp skupa sa proivođačima i dobavljačima.

Eto toliko od još jedne budale koja je mislila da je komp bolji za igranje.
ajde
sad me ispljujte recite da sam debil...sve u stilu foruma kad neko pokuša izjasniti što on misli

al nebrinite se...šta god da mi kažete nećete dobiti ban...tak to tu ide
Gordon Freeman je offline  
Staro 27.04.2008., 15:15   #35
žile
Banned

žile's Avatar

To znači da 640x480 na 19" ubija draž igranja,a tako će biti,jer optimalna konfiguracija neće tjerat igre 3god.
Samo za usporedbu,reci mi šta bi ja danas mogao igrat na svojoj AXP konfiguraciji s X850XT koju sam imao prije 3god.,a da je onako pravo dobro igrivo i na nekoj razumnoj rezoluciji?
Ali vodi računa i o tome da i konzola isto dobro izgleda,i za tri godine sigurno će izgledati bolje od novih igara s tom tvojom "optimalnom" konfiguracijom.

Gordone,ti si prosviro
Jesam ti rekao da izbrišeš fraps?8800GT je dobra kartica koja će te služit još godinu dana i onda ćeš je promijeniti da nastaviš uživat.A to što ti fraps kaže da ti assassins creed ne radi kako spada,pa šta?Majke mi isusove da me ono jednom nisi izjebo da ga instaliram nebi ni znao pošto je igra odlično optimizirana.I kada ti padne 25fps,ti to ne osjetiš.I nemoj pričat da osjetiš nego vidiš gore crveni se 25,strašno,kartica je smeće i satrt ću je sikirom i od pod nogama i kupit konzolu,drugim riječima padneš pod placebo efekt i onda se uživiš da ti kartica nevalja i popušiš ban.
Cod4 ima zaključanih 125,sve na high,glow i soften smoke edges isljučeno,prvo me iritira u MP,drugo se ne kuži uopće.
Crysis je neoptimizirano govno koje niti izgleda niti radi na DX10.
Neverwinter nights 2,vjerojatno najveće razočaranje u žanru.Toliko je bilo loše i bugovito da sam ga zamjenio jedinicom i ekspanzijama.
Rainbow six novi isto radi kako bog zapovjeda.
Mislim stvarno nevidim u čem je tu problem,na kartci od 1000kn se sasvim fino igraš.

Zadnje izmijenjeno od: žile. 27.04.2008. u 15:31.
žile je offline  
Staro 27.04.2008., 15:47   #36
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
Najobolji primjer - COD4

Pogledaj sto imam pod "moj komp" i sto tjera COD4 na 1024, medium-low.

Druga je stvar sto nekom vise paše zaleć na kauč i igrati sa kontrolerom nego sjediti za tipkovnicom i misem.

Osobno mi je kontroler nocna mora za bilo koju vrstu igara,
ma sto god netko rekao...
vercetti je offline  
Staro 27.04.2008., 16:04   #37
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

a jesam prosvirao sam...previše sam zahtjevan i to me ubija i kraj priče.
Samo znam da kad budm imao svoga keša kupujem konzolu.
Staro 27.04.2008., 16:28   #38
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Pa zbog Gran Turisma i GTA4 se i kupuje konzola..nećeš igrati Starcraft na njoj pobogu..a ni WoW..

Xbox360 se zbilja danas nabavi za siću para..
thedream je offline  
Staro 27.04.2008., 20:36   #39
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

mene samo toliko ubija što metal gear solid neće i neće na PC.
samo su prvi dio prebacili na pc a drugi,treći i eto sad četvrti uopće nema za pc.
Ima neki metal gear solid 2 supstance ali nije to pravi mgs2.
Ma....
Staro 27.04.2008., 20:59   #40
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
OT:
Kako spojiti xbox360 ili PS3 na LCD monitor? Sad razmišljam da si to piknem umjesto nove konfe

Oglas
Staro 27.04.2008., 22:23   #41
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
mene samo toliko ubija što metal gear solid neće i neće na PC.
samo su prvi dio prebacili na pc a drugi,treći i eto sad četvrti uopće nema za pc.
Ma....
za tvoju informaciju MGS2: Substance postoji za PC
Problem je offline  
Staro 27.04.2008., 22:24   #42
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

ajd pročitaj opet moj post:
Citiraj:
znam..ali taj supstance nije pravi drugi dio nego drugi dio sa nekim glupostima i sličnime.
Staro 28.04.2008., 10:48   #43
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
onda moj bed ,slabo citam...
Problem je offline  
Staro 28.04.2008., 12:20   #44
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
DVI kabel?
-->
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
OT:
Kako spojiti xbox360 ili PS3 na LCD monitor? Sad razmišljam da si to piknem umjesto nove konfe
HDMI --> DVI kabel?
raf je offline  
Staro 28.04.2008., 15:43   #45
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Samo da nadodam. Gordone opet pričaš gluposti. Ja sam sa svojom konfom igrao Crysis, MOH:A, NFS:PS, COD4 i još par novijih igara sve na high, reza 1280*1024 i svaka je radila super osim crysisa u velikim bitkama.
A svjedočio sam na svoje oči WiC na A64 3000+,1gb rama i 9550SE da se vrti bez problema, također moja druga konfa vrti NFS:PS, Stalkera i Witchera bez problema. To što ti gledaš u fraps a ne igraš, tvoj problem. To što ti se možda nešto kolje i ubija perfomanse, opet tvoj problem, ali sve u svemu potrošio si previše slova na pričanje gluposti u tom postu.
Staro 28.04.2008., 18:42   #46
žile
Banned

žile's Avatar

Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
znam..ali taj supstance nije pravi drugi dio nego drugi dio sa nekim glupostima i sličnime.
Igrao sons of liberty na PS2 i substance na kompu.Identične igre.Nemoj se zavaravat.
žile je offline  
Staro 28.04.2008., 21:41   #47
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Samo da nadodam. Gordone opet pričaš gluposti. Ja sam sa svojom konfom igrao Crysis, MOH:A, NFS:PS, COD4 i još par novijih igara sve na high, reza 1280*1024 i svaka je radila super osim crysisa u velikim bitkama.
A svjedočio sam na svoje oči WiC na A64 3000+,1gb rama i 9550SE da se vrti bez problema, također moja druga konfa vrti NFS:PS, Stalkera i Witchera bez problema. To što ti gledaš u fraps a ne igraš, tvoj problem. To što ti se možda nešto kolje i ubija perfomanse, opet tvoj problem, ali sve u svemu potrošio si previše slova na pričanje gluposti u tom postu.
Za divno čudo..pa opet si nepristojan..nikako ti doći glave da se banančuge dobijaju radi toga..

Vidiš,krasne li igre..ja sam vidio na 3850 da se brejka WiC...ne znam na kojoj rezi taj igra..800x600? low?

Jako zanimljivo..jer 9550SE je 200/400 kartica..128bita..da ne govorim jedno 7x sporija od 3850...al nema veze..

Ti si vidio..tako i je..a ja vidio da se STALKER brejka redom na svemu živom i mrtvom na 1900x1200..a to je reza Samsunga 245B..kojeg si namjeravam ubosti..i šta ću sad?!...kupiti 17'' LCD...

Pa normalno da čovjek pati na framerate..ako je igranje na 1024x768 danas smisao kupovanja grafi od 2500kn..onda kvragu sve..

Ne moram ti jasno,govoriti..da su konzolitis prerade dosta zahtjevne kad se bace na PC..
thedream je offline  
Staro 28.04.2008., 22:26   #48
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Ja nikad nisam dobio ban, što ti nemožeš reć za sebe tako da nemoj mi pametovat.
A druga stvar, ja sam se obraćao Gordonu. On ima 19'' ws monitor. Na tom monitoru i 3850 i 8800Gt sve vrti na high. Amen.
I de molim te objasni mi kako sam ja to nepristojan?
Staro 28.04.2008., 22:32   #49
UnIwEST
Premium
Moj komp

UnIwEST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Xbox360, PS3

+ grafika, ništa ne šteka, pristupačnost, bez bugova, više boljih igara, kod Xbox cijena

- poželjno HD Ready TV, cijena igara, nema sve što PC nudi, kod PS3 cijena

PC

+ Dosta PC ekskluziva, Ilegalne igre(programi, windowsi), Miš i tipkovnica, Internet, Dobar za sve (igre, rad, filmove, muziku), nije potreban HDTV, igre jeftinije u odnosu na konzole

- cijena za "dobru" mašinu, neke Xbox360(PS3) ekskluzive ne izlaze na PC, česti bugovi, virusi, spamovi itd...

Najbolje je imati oboje

Inače ja bi uzeo PC, zbog toga jer na njemu je svaki žanr totalno igriv, nasuprot konzolama gdje sportovi i utrke ownaju al FPS-ovi p*še k*r*c.
I da, na PC-u mogu obarat 3Dmark rekorde, mogu radit u Microsoft Officu, mogu skoro sve šta jedna konzola može.

@Gordon
Gasi Fraps, ti stvarno osjetiš razliku od 2 jebena frejma dok igraš?
Nemora sve bit na high, meni je i na low i na high isti gušt igrat ako mi je ljepo igrat.
Ja mislim da ti igraš samo za grafiku, za tebe je ako najigrivija, najjebenija, najbolja igra uopće nema dobru grafiku nema je smisla igrat na low? Da proizvođaći hoču da ti doživiš 100% od igre onda nebi ni bilo low detalja, samo 19x12 sve high.

U svoje vrijeme sam prošo cijeli COD2 na low detaljima, igrao sam na na netu 24/7, i znaš što? Uživao sam, nisam imao 60 frejmova, max 40 ali sam uživao.
UnIwEST je offline  
Staro 28.04.2008., 23:04   #50
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

@ BladeRunner
prvo malo kulture.
inače neznam kako tebi sve radi kad sam na svoje oči gledao kako igre mi nerade i nakon formatiranja isvega viste i dalje mi nerade kako spada tako da neznam.
@thedream
....
Staro 28.04.2008., 23:49   #51
CheopsVG
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
@gordon

evo iskreno čudno mi je da ti crysis recimo ne radi kak spada, jer imamo slične konfe, a ja sam ga igrao bez problema...čak sam prešao na vistu da malo isprobam te "dx10 čarolije". što se tiče neverwintera igra je smeće i šteka opako na high, ali nije me to brinulo ni najmanje. assassins creed odigrao na high, cod4 i danas na high vrtim online. neznam možda je do mene jer se ja nikad nisam hebao s frapsom, ali ako mi sve to glatko teče bez trzanja ja uživam, točan fps me nikad nije zamarao...

a što se tiče pc vs konzole; ja sam počeo na konzolama, kasnije prešao na pc. imam i danas ps1 i 2 doma, al se i ne sjećam kad sam zadnji put trosio struju na njih. ps3, xbox mi ne pada na pamet kupiti. ak nista drugo zivjet cu za starcraft, diablo, guild wars, cod...pc ftw
CheopsVG je offline  
Staro 28.04.2008., 23:55   #52
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor vercetti Pregled postova
lol

PC, kao najbolja igraca platforma, ne gubi, niti je ikada gubio...

"3-4k svake godine za grafu" ?

Pa nemoras ti svake godine novi komp uzimat.

Problem je u tome sto dosta ljudi ne zna kako sastaviti optimalnu konfiguraciju, koja komotno moze trajati 3-4 godine.

Za cijenu jednog PS3 danas se moze sastaviti konfiguracija, stani pa gledaj, koja pregazi bilo koju konzolu po performansama uzduz i poprijeko...

Pogledaj onaj link sto sam postao, 280 (!) naslova samo u 2008.
...o da.... PC je mrtav
potpisujem
darkijas je offline  
Staro 29.04.2008., 00:07   #53
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

ako ti možeš za 4000Kn sastaviti komp da 3 godine zaredom na 1280x1024 sve na maximali ti niti jedna igra nešteka onda svaka čast
Staro 29.04.2008., 01:45   #54
Panzer
Premium
Moj komp

Panzer's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Neznam kak netko moze igrat FPS na gamepad. Davno sam igrao quake na PS (ili cak PS2) u cetvero i poludio sam. Ciljanje s analogima...
Nikad nisam imao konzolu doma, ne racunajuci SEGA Mega Drive, i jedino kaj bi mozda kupio je Wii i to cisto zbog zezancije s ekipom.
Usporedbe PC>konzola po meni nemaju smisla jer recimo uz PS3 moram uzet i neku postenu telku a to vise nije 3k kn (il kolko vec kosta) nego najmanje duplo vise. A da ne pricam o odvratno skupim igrama. Da dam cca 500kn za nesto kaj cu igrat max 1 mjesec i onda ce skupljat prasinu. Ili da imam kolekciju od 3 igre.
Da ne zaboravim spomenut poslastice kao clockanje, mijenjanje hladenja, ceprkanje i izvodenje gluposti koje na konzoli nemogu radit, a pruza mi odreden gust.

Inace, totalno smo u OT...

UPGRADED...
MBO: Gigabyte M59SLI-S4 cooled by HR-05 SLI & Zalman ZM-NBF47
CPU: AMD Athlon64 X2 3600+ cooled by Scythe Infinity @ 2.7GHz / 1.25V
RAM:2x 1GB Kingmax DDR2 800
VGA: Sapphire HD3850, 256MB Accelero S1 & 120mm AC @750/1900MHz
HDD:Western Digital 160GB (S-ATA, 8MB)
HDD 2: Western Digital 640GB AAKS
CD/DVD : DVD RW Pioneer DVR-112D Silver (Color match with case)