|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo demoliranja: http://www.youtube.com/watch?v=DXL86SvYh6o Bogme je izdrzljiva. Trebalo je 10 udaraca maljem za razbijanje betona da ju dovedem u stanje koje se vidi na trecoj fotki ![]() http://img444.imageshack.us/img444/2420/20276487rq6.jpg http://img444.imageshack.us/img444/3109/71157926iy9.jpg http://img444.imageshack.us/img444/2941/49217325fl1.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Super, tak nest se i ocekuje od prave firme, firme koja drzi d svog ugleda i musterija, takodjer se to tak i radi vanka, kod nas je stranje tako kako je. Neg ja bi ljepo poslo sve to skupa Linksu, uz napomenu kak se to radi, malo da ih se posrami...
![]() |
#36 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Naziv klikusa se pre olako spominje. Uvjerio sam se da mnogi i kad misle da je imaju, zapravo je nemaju. Prava klikusa je 42H1292 , naglasak na centralnu Enter tipku. Ona ima puni, pravi i duboki klik. Mekanije verzija ima danas cesci Enter oblik, tisi zvuk i za nijansu meksu tipkalicu. Bas te mekse su cesce kod vecine. Jedino sam kod Bubbe vidio da isto ima bas takvu. Izbjegavam je radi buke u zadnje vrijeme stavljati na stol. Znam da je onda opet nekoliko dana necu moci maknuti. Pisati na njoj je nesto sto se nemoze opisati sa ijednom drugom tastaturom. Ali... Citiraj:
na Cherry-u izasla iz DE tvornice! To je neki kum dogovorio povoljni" tisak i spremio ostatak "boje" u djep. Kako ono ide uzreka iz Kragujevca? Kakva placa, takva vrata! (Yugo) SK-8115 je oznakom model. Mislim da je u Kodeksu oko 120kn. Ujedno i jedina tastatura koju sam vidio uopce u ponudi od Della kod njih. ' |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Stvar je da se ne izslize slovo, jer je ono prozirno vec tipka. A to kod obicnih nije moguce jer je tipka u boji i na nju ide tisak koji je cesto kvalitetan. Slicnu stvar sam dozivio na svojoj Saitek Eclipse koja ja cak nakon nekog vemena otisla pa sam dobio novu na garanciji. I evo, na ovoj drugoj se isto ponavlja, na slovu "C" (valjda od crouchanja u igrama) pri dnu slova "C" se guli boja na tipkama i probija svjetlost. :\
![]() |
#39 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Vec vidim odgovor Logitecha: "Dear Sir, we are very sorry, but I'm afraid that this issue was a miscommunication error. Destroying the keyboard was a practical joke from our tech support guys, since they don't really beleive that a user would destroy his/her high-class Logitech keyboard. It was a case of sarcasm played on You. Once again, we are very sorry that it came to this, but we must insist that You return the new keyboard we sent You, or else we would be forced to take legal actions against You. Have a nice day, Logitech East Europe." ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
bycod
|
vec ima doma drugu tipkalicu ![]()
![]() |
#43 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja bi samo ledice popalio iz tipkovnice da ju idem razbijat maljem ![]() inace, rastavio bi ju u komade i tako poslo sliku da je u komadima, vratio sve na mjesto, i onda dao nekome tko zna napamet tipkat pa mu ne smeta izlizanost. tak si mogo ti meni ![]() naglasak na RASTAVIO
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma kakvo rastavljanje. Ovo je savršena antistres terapija. Fenomenalan je osjećaj raspalit batom po tako nečemu...Poslije si uzmeš pivicu, zapališ pljugu i jedno pol sata promatraš kud se sve razletilo. Tako je recimo, završio i moj Ergo 525...
![]() |
#46 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Valjd misli na to da ljudi s Balkana ne mogu nešto jednostavno napraviti normalno, već moraju smisliti načina kako će nekoga prevariti
![]() |
#49 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Yep yep....kad smo vec kod toga, nebi me cudilo da ekipa sad navali sa malo izguljenim tipkovnicama i misevima slati mailove Logiju da im salje nove. Balkan-boys...
![]() |
#50 |
Type R
|
Eo kad smo već kod logitecha i izlizavanja tipkalica..Već 3 godine imam Logitechovu Black Internet keyboard,mislim da je bila nekih 180kn u Linksa.. Izlizale su mi se samo crtice od strelica(vrhovi su ostali),a zato što ne igram na WASD(sad će bit čuđenja),nego baš na strelice..Hrvatska slova su tiskana plavom bojom na njemačkim U,O i A s točkicama i još dvije tipke do Entera..I to je jedan od manjih problema jer je tipkovnica njemačka (Del,Up,Down i te tipke su njemačke)...ali inače tipkovnica je odlična i ima najbolji osjećaj za pisanje i igranje... Miš je MX510 isto oko 3 g. star,izlizan samo malo oko kruga gdje je znak logitecha.. te up i alt+tab tipka..inače radi ko sat.. eto toliko od mene..
![]() |
#51 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Sve je covjek fino opisao, do detalja, ne moze bolje.
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ma ne, da se meni isto dogodi, razbio bi ju na sastavne atome... al da se mene pita, vise od 200kn za tipkovnicu=nono ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam oduvijek imao jednu želju a to je onak recimo igram cod i njub max me ubije (lol) i ja sav živčan uzimam tipkovnicu PAŽLJIVO ju čupam iz kompa i roknem u pod par puta... aaa koji gušt.. ehh to bi ja.. ![]()
![]() |
#56 | |
Avocado
|
Citiraj:
pa da vidis kakav posel se napravi. ponude na pm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovo ko gejmer definitivno potpisujem... ali :-) Slova se fakat ne daju skinut ali se pocela habat plastika tipaka :-)) WASD,E i SPACE :-)) u originalu je lagano hrapava dok je god mene vec lijepo ispolirana cevapima. Ali nije da se primjeti u gamingu tak da ono who cares :-))
![]() |
#60 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|