|
![]() |
#31 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Po meni je to prednost sto ima jedan slot za dva tipa kartica, nevidim zasto bi odustali od toga. @ rib@ - pes je zakon ![]()
![]() |
#32 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I još sam zadovoljan sa njim (Minolta Z1) Sad kad je već stara krama-mogao bi konačno i kupiti i širokokutni objektiv za njega ![]() Valjda su pale cijene...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne sekiraj se. Fuji jede malu djecu...šalim se.Fuji je klasa za sebe, i kad jednom probaš Fuji... uvijek Fuji. Uopče ne sumnjaj da pravi super slike. I iso nije marketinški nego stvaran i iskoristiv. Kad drugi aparati idu u đep, Fuji postaje car. Isprobano. I još nešto. Fujijev senzor ima največi dinamički raspon, pa recimo vjenčanica je vjenčanica sa svim finesama, mustrama i vezenjima, a ne samo bijelina. Da neduljim, brzo češ se navići na bogatstvo boja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Mislim da je isplativije uzeti SD - jer, koliko sam vidio na nabavi, najjeftinija 1 GB XD h je 179kn, a SD 88kn - to je skoro pa 100kn razlike. A sad brzina - to ne znam - inace je SD brzi, a od XD, H je brzi od M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
neka iskustva s olympusom , naravno kompakt kalsa, mju 760 recmo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
80286
|
Hm, mene pitas, nope, nemam iskustva s tim aparatom, inace nisam toliko u digitalcima. BtW...Uzeo sam 4 punjive baterije i punjac (spori), e sad, jel ima neko pravilo za prvo praznjenje/punjenje (nesto kao kod starijih tipova baterija kod mobitela) ??
![]() |
#39 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#40 |
80286
|
OK, onda ih budem odmah stavio da se pune, cim ih raspakujem, i praznim ih do kraja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
80286
|
|
|