|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
a titranje je svedeno na minimum... sad lijepo uzmi "G spot" i stabiliziraj fajl...u dnu programa imaš naredbu "render"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
sad nisam siguran dal taj "render" sta pomaze, ovako odokativno, da. al ko sam ja da sudim, znam svaki frejm tog filma napamet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
možda je negdje greškica...sasvim mizerna ! inače,najjednostavnije greškice uzrokuju najviše problema
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
[QUOTE]Originally posted by miato [B]vec sam taj faking fajl od 50ak sekundi pogledao 555 puta, da nisi možda uzeo uzorak fajla bez keyframe-a?! probaj uzeti drugi uzorak na test
![]() |
#36 |
Premium
|
kaj??
PA KAJ NISI REKAO ZA NTSC ??!!! ZABORAVI PAL !! TU NEMA POMOĆI !! SNIMI SI DVD U NTSC-u. eeeeee!ovo je sad malo kompliciranije i za napraviti i za objasniti !
![]() |
#37 |
(°_°)
|
to sam napravio poseban avi fajl od studio projekta, par klipova, sve zajedno 50ak sec. i sa tim fajlom isprobavam kvalitetu. a kolko znam avi nema key frameove, ili se varam? sto se tice avi splittera, nijedan ne radi ![]() easy video splitter mi da sivu sliku, bez zvuka. a boilsoft video splitter nece uopce otvorit "avi" fajl
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
1.kupi si neki dvd program za Američko tržište 2.svi,BAŠ SVI!,video fajlovi moraju imati keyframe.Keyframe je u stvari "otisak prsta" određenog video fajla...pa zakaj onda programi za konverziju (recimo "Virtual dub ili DIVIX) puno paze i upozoravaju baš na bitrate i keyframove ??onak...bezveze? 3.s tim ti neće raditi nijedan splitter...to zaboravi. 4. U NTSC je još ukomponiran signal za uređaje koji čitaju NTSC. 5. Kupi si neki uređaj (poput Sony DESCRAMBLER)koji ti može prekonvertirati NTSC u PAL...Mislim da ti svaka TV kuća ima po jedan,pa probaj kod njih. 6. To ti je isto ko da hoćeš natjerati uređaj koji ne svira mp3. da ga svira...a neide,ne?
![]() |
![]() |
#39 |
(°_°)
|
nemogu vise. dosta za danas, i ove dane... fakat nemam vise strpljenja, a jos manje dobar vid da vidim koja je razlika ![]() a sto se tice NTSC - PAL, tmpgenc radi dobru konverziju, slika je ista, samo sto doda nesto crnih pravokutnika sa gornje i donje strane. e da... upravo sam isao pretvarat 10GB avi fajl, i tmpgenc mi se zbrejko. nakon 6 minuta... dosta mi je svega. idem na ![]()
![]() |
#40 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Neznam baš da bi išlo file veći od 4 gige probat obrađivati na FAT32 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
...nisi u toku događaja...pročitaj detaljno stranice 1 i 2...pa možda imaš neku ideju
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
DEČKI !!! MIAT-u NEMA SPASA DOK NE KUPI DESCRAMBLER (ili prije upotrebe pročita uputstva video kamere). MIATO idem ja na ![]()
![]() |
#45 |
Super Moderators
|
Ja sam sve veće sirove AVI fileove kod prebacivanja u MPEG2 uvjek samo provukao kroz ProCoder i bio sam uvjek zadovoljan. Soft je dobar ali je skup. Bože moj...ima zato demo verzija, ograničena na 5 min ![]() Da ne bi Premec jambral... Nitko ti ne brani da rascjepkaš hrgu AVI-ja na 4.59 min komadiće i delaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
[QUOTE]Originally posted by Jelc [B]Ja sam sve veće sirove AVI fileove kod prebacivanja u MPEG2 uvjek samo provukao kroz ProCoder i bio sam uvjek zadovoljan. ...Sunce moje !! skužio si...u pravu si...ali FORA JE U TOME DA JE MIATO SNIMAO U NTSC-u !!...a ti si (pametno) radio u PAL-u ! NTSC i PAL su 2 različita svijeta...radi se o standardima...DIN versus ISO !
![]() |
#47 |
(°_°)
|
grrrrr......
ok, tmpgenc mi se zbrejko nakon 9 sati rada, jos su mu ostala samo 3... gad jedan ![]() sad idem drugom taktikom: PRVO I OSNOVNO, CAPTURE RADIM u mpegu i samo u mpegu. sad cu pomocu studia napravit NTSC mpeg, jel je puuuuno brzi od tmpgenc, a kvaliteta je solidna. taj mpeg cu provuc kroz tmpgenc samo da mi promjeni format (ntsc -> PAL) dalje cu te streamove ubacit u DVD author, napravit neki jednostavan menu i KONACNO NAPRAVIT DVD ROOT !!! kao nagradu za ulozen trud, tin. poslat cu ti jedan primjerak da vidis kako konacni produkt izgleda ![]() samo nemoj gledat klinkice na DVDu ![]()
![]() |
#48 | |
Premium
|
Re: grrrrr......
Citiraj:
GOSPODE NEBESKI SLUGA SAM TVOJ !!! BAŠ MI JE DRAGO KAJ SI KRENUO NAPRIJED!! NI SAM NISI SVJESTAN KOLIKO SAM SRETAN !!:clap: :clap: .............ali............. ..ostavi sve u kurac i daj odi u "ulead studio 7.0"...IMAŠ GA U VIDI-u br. 85 !!!!!!!! ĐUBRE TI BU NAPRAVIO POSAO OD o-ho-ho ! soma kuna badava !!!!!JER SAM UPRAVO USPIO PREKONVERTIRATI CAPTURE OD TV CAPTURINGA OD JUČER (jel ga se sječaš???)ZA MOJU ŽENSKU,i namjerno sam ga snimao u NTSC-u!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Re: Re: grrrrr......
MIATO SUNCE MOJE !!! ODI U P.M. !!! EVO ŠALJEM TI MALO SAVJETA KOJE SAM NAUČIO NA SEMINARIMA KOJI SU ME....hm....DOSTA KOŠTALI......TO TI JE BONUS ZA SVE "ŽESTOKE I PONEKAD RASKALAŠENE " RASPRAVE PUTEM P.M.-a...a koliko smo raspravljali mogli bismo napraviti i kraći priručnik zar ne?...ali i ti i ja smo zajedno bar nekaj naučili...fala bogu na nebesima!!!
![]() |
#50 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#51 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#52 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
bila je neka prica da se u nekom programu moze mjenjati s fat32 na ntfs particija i to na zivim podacima...da li se s time moze rjesiti taj problem? ne pitam za ovaj nego opcenito...naravno ne na particiji koja je sistemska... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#54 | |
(°_°)
|
Re: Re: grrrrr......
Citiraj:
nemam vidi, al sa firwire ctrl sam dobio ulead 6. cinimise, pa cu probat s njim. thanx ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Znalo je biti problema sa particijama većim od 60 giga. Ima negdje na ATI-jevim službenim stranicama link za zakrpu. Da ne bi bilo-nismo znali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#57 | |