Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.07.2007., 23:18   #31
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Kriteriji su za***ana stvar. Kad se jednom naviknes na neki mis, on ti postane novi kriterij za sve slijedece miseve. Ali kad radis paralelno na vise njih (na vise radnih mjesta npr.) tek tada vidis dan i noc kod miseva. Konkretno, trenutno su mi u djiru MS Intellimouse Explorer 3.0 & 4.0, Genius neki bolji model od cca 150kn, te Logi MX 510. I vjeruj mi, ne bih mijenjao Logija za niti jednog od njih. Stovise, ne mogu niti zamisliti rad kod kuce (browsanje, tekstovi, forumi & newsi, igre...) bez nekog pacova iz serije MX ili G.
Staro 06.07.2007., 01:48   #32
stereotyp
1,2,3... fall over!
Moj komp

stereotyp's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
po meni mx1000. Definitivno all around mish, al opet, to je samo moje subjektivno misljenje. Malo veca cijena, al nakon prilagodbe nemgu zamislit da koristim neki drugi mish.

pozz
Oglas

Oglas
Staro 06.07.2007., 01:53   #33
dju-ka
Registered User
Moj komp

dju-ka's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
razer
dju-ka je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2007., 02:21   #34
Must`
Premium

Must`'s Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor geniusboy Pregled postova
Ma, nemrem a da ne prokomentiram ova kojekakva napuhavanja...

Moje je mišljenje sljedeće:

Da bi se na ovakav način odnosio prema kupovini miša, da te bi zabrinjavala ne znam kakva preciznost i sl. gluparije, moraš biti okorjeli, ali ono full full teški gamer koji 24/7 igra AA ili COD i slične stvari...

Ja sam imao mnoge miševe, od običnih po 50kn, preko kojekakvih gamerskih i sličnih, i na kraju sam završio na MX1000 Bluetooth Edition....
Stvar je u tome da se na svaki miš treba priviknuti i onda ti svaki paše... (ono, ovaj mi je prenizak, ovaj debeli, ovaj nije precizan i sl. to je ala DFP-ovski)
Preciznost miša je po meni glupost koju je teško primjetiti u upotrebi (laser/optika, ma daj - ono 20x precizniji ......)....

Trenutno koristim već navedeni miš i ispočetka mi je bio malo pretežak budući da je teži od bilo kojeg žičanog miša, ali naviknuo sam se, i dalje igram sve kao i prije i ne vidim nikakve razlike.... Bluetooth ili ne, također glupost (iako ga imam) jer ko će upravljat mišem s druge sobe... (tipkovnica je druga stvar, tu je već to korisno ako imaš na njoj ekran kao npr. na MX5000...)

I sad za kraj:
Ako si neki razuman korisnik s normalnim potrebama, uzmi jedan od preporučenih miševa koji ti se više sviđa i to je to, bit ćeš zadovoljan...
A ako nisi, e onda moraš isprobati dotičnog miša prije nego ga kupiš da bi vidio jel to za tebe ili ne....

nhf al valjda postoji razlog zašto neki miš košta 400 a neki 40 kn, dok po tvome postu ispada da je sve isti qrac što se nebi složio...
Must` je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2007., 17:11   #35
Salko01
Premium
Moj komp

Salko01's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Must` Pregled postova
nhf al valjda postoji razlog zašto neki miš košta 400 a neki 40 kn, dok po tvome postu ispada da je sve isti qrac što se nebi složio...
Ma da to je sve isti k.... ja sam budala koja daje za Razora 500 kuna a on je pametan koji je dao 40 kuna za neki mis i sad imamo istu kvalitetu!!???
Staro 08.07.2007., 17:12   #36
DanielDJ
Premium
Moj komp

DanielDJ's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Miševi koje preporučujem:
Ako hoćeš nešto superiorno i ako hoćeš dati puno para za dobar miš onda: Logitech G5 ili G7
Ako hoćeš nešto dobro za srednje pare preporučujem: Logitech G3 ili MX518 ali G3 je laserski sa 2000dpi, a Mx518 optički sa 1600 dpi, a razlika u cijeni nekih 30-40 kn
A ako hoćeš nešto dobro za malo para onda Genius Ergo 525 ili Navigator 535

A ono što ne preporučujem su MS Industrial miševi i Smartbox miševi
DanielDJ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke