|
![]() |
#32 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
To je za one ljene kaj im se neda prebacivat, ovak lupiš gore sve kaj imaš i bok ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
nazalost tih 60gb je premalo za svu mjuzu koju imam. ali nebitno. Sada sam jos naletio i na ovo. http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=14332 O tome nisam uopce razmisljao, portabl Divx player, samo ti treba neki LCD, TV da ustekas. A vidim da postoji i mogucnost da u 30Gb varijantu utrpas 60Gb hard, a u 60Gb varijantu 100Gb hard.
![]() |
#34 |
Inquisitor DeathWatch
|
Mali Update: Ako je jos netko gledao da kupi ovaj player. Sada su me obavijestili iz Links-a da ce im sutra popodne doci nova posiljka. S obzirom da je u Links-u cijena 2150kn a u ostalima je najniza 2400kn. Nije zanemariva usteda od 250kn, evo cisto za info. I isto tako to bi trebala biti "SLIM" verzija znaci debljina kao kod manjeg modela. 18.6mm Cim ga dobijem u ruke, znaci sutra popodne ili petak prijepodne. nabacit cu neki mini review. ![]()
![]() |
#36 |
Inquisitor DeathWatch
|
Evo jucer popodne sam zeo player. Pustio ga da se puni preko USB preko noci. Zanimljiva stvar je da imam Asus-ovu maticnu P5B-E Plus i cijela serija P5B ima kao "problem" da ne gasi USB portove, pa se ljudi zale da im svijetle neke komponente u mraku, meni npr. svijetli ISDN modem, ali posto je zaklonjen mi ne smeta. Ali je to dobra stvar jer nisam morao palit komp da punim Player. Tako da ![]() ![]() Ja sam ga pustio da se puni preko noci jer tako pisu ljudi na forumu da je kao potrebno, ali bio je pun u rokua cca 4-5h, nisam siguran jer nisam bio doma. Na forumima ljudi pisu da je potrebno 12-24h za prvo punjenje preko USB porta, ali mislim da je to zato jer neki imaju USB 1.1 ili im varira napon na USB.... Inace je punjenje 3-4h preko USB i 2-3h pomocu AC Adaptera. Prije nego sam ga ustekao u komp sam samo instalirao MTP (Media Transfer Protocl Porting Kit - cca 6,4mb) on je inace sastavni dio WM11 ali posto ne korsitim WM onda ga nisam htio instalirat. Kad sam se ujutro probudio, Upalio sam ga, vidio da je pun, upalio komp i odmah ga je prepoznao kao Creative Zen M. Nakon toga sam bacio Novi Firmware americki jer on kao nema limitiranu jacinu zvuka. Nije da sam skuzio razliku, makar je pisalo da imam EU firmware gore. Mozda je stvar u tome da je gore neki novi EU Firmware jer sam imao kao opciju za upalit/ugasit sound limiter. zvuk se mogao pojacat bez beda do maksimuma (skala mu ide 1-26) na 26 neslusljivo "preglasno". Ali na maksimalnoj jacini je zvuk bio cista, nisam primjetio distorziju ili da nesto ruzi. SLusalice sam uzeo od sony discmana, dosle su me prije 2-3god cca 200kn (imaju kao bass bost) zadnjih 10god kupujem isti model slusalica, ovo su mi trece. S tim da nisam aktivirao ni EQ ni bass bost. S time cu se kasnije ici igrati. Update je trajao 4-5min. Nakon toga samo u windows exploreru poceo drag'n'drop albume na player, pobacao jos par novih wallpapera. Onda sam se sjetio da jos napravim podjelu harda da mi sluzi kao portabl hard. to se napravi preko meni-ja na player, traje cca 1-2min. Limitiran je na max pola harda (cca 30Gb) da bude "mobile hard drive". Moze ga se i bez toga koristit kao mobile hard, ali ako dodjete kod nekoga i on nema instaliran WM11 ili MTP onda ga mozda nece prepoznat. Inace ga se baci u Portable hard mod, ukljuci u USB i odmah ga bilo koji komp prepozna. nekome se cini mozda velik, Ja ima slim verziju i dimenzije su mu 10,4*6,4*18,6. Za usporedbu identican je dimenzijama mog mobitela Nokia 6630 (identican na mm). Tako da mi super pase u djepove od zimskih/jesenskih jakni i slicno. A za ovo ljetno vrijeme cu nabavit neku "pederusu" ![]() Sta se tice tipki, meni su ugodne za rad, touchpad trazi malo navikavanja, stavio sam na najmanju osjetljivost, ali se zna dogodit da ga stisnem, umjesto da napravim scrool, ali evo vec nakon par sati koristenja, postotak pogreske je negdje 3/10 slucajeva. Meni je jednostavan, covjek se lako snadje, nista nije dalje od 2-3 klika ili scrolla. Ekran je savrsen, kristalno cist. Ukratko drago mi je sta se nisam zurio sa kupnjom MP3 playera prije godinu-dvije. Jer za moje pojmove ovaj je uredaj savrsen. Ovakav sam uredaj cekao, da ima velik kapacitet, da mi svira mjuzu, da mi moze sluzit kao portabl hard. Da se nemoram hebat sa nekim idiotskim software-om (npr. sonicstage ili i-tunes). Da ga samo ustekam i drag'n'drop potrpam sve sta zelim gore. Dodatni bonus je sta reproducira Divx, i sta ima line out za gledanje na telki. cijena je nemalih 2400kn, trebao je biti 2150, ali u linksu ce slijedecu posiljku dobit nepoznato, pa kad sam im poslao upit kad ce doci nova posiljka, ljudi su se potrudili i nabavili player iz Hgspota, i to na vlastitu inicijativu, hvala hrvoju jer ja sam samo pitako kad ce doci, nisam rekao da cu ga kupit, on ga je narucio, ja ga rezervirao i naravno kupio. tako da ![]() Uglavnom od mene ocjena 5+ za ovaj uredaj.I preporuka za kupnju. P.S. sorry na malo poduzem postu, ali htio sam odgovorit i na neka pitanja koja se povlace po raznim forumima u vezi ovog playera. Za par dana kad ga jos malo upoznam, cu nabacit jos neki opis rada EQ, line out na TV, i sl..... pozdrav zmalamuth
![]() |
#38 |
Inquisitor DeathWatch
|
izbacili su 60Gb verziju u kucistu od 30gb. Ima na netu i opisa kako u 30gb verziju strpat veci hard od 60gb. A u 60gb verziju se kakti moze strpat 100gb hard i jaca baterija.
![]() |
#40 |
Inquisitor DeathWatch
|
evo post sa www.anythingbutipod.com foruma. "Welcome to the Wonderful World of High-Tech Gadgets - where the only certainty is that whatever you buy will be obsolete before you've even figured out how to use it" ![]() Mislim da je ovom recenicom sve receno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|