|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
btw. kad se vec svadja o kucistima, vidio sam neki dan u ve-milu Gigabyte Poseidon. Na prvi pogled mi se jako dopalo, hladni aluminij, prilicno ljepo izgleda i cini mi se dosta kvalitetno izvana. Unutra nisam mogao zaviriti, mozda i jesam al nije mi se dalo tam moljakat. Fora izgleda ovo dole sto viri, mislio sam da se moze otvorit il pomaknit al ne ide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Gigabyte mi izgleda pomalo kao kopija Coolermaster Centuriona... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
Ima veze s mozgom ako ti je takav tip hladjenja u kucishtu da morash izvlachit vruci zrak sa cpu bloka.iako osobno se nisam susreo sa takvim rjeshenjima,znam da postoje kuleri koji ne pushu NA cpu nego SA njega prema gore(dakle prema van)pa u takvom egzotichnom scenariju to ima smisla odnosno veze s mozgom.IMHO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
svi laprdaju da su im loša TT-ova kućišta a nitko još nije naveo nijedan konkretak razlog zašto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa recimo lošija završna obrada, neuvjerljiva plastika, oštri rubovi, stranice relativno loše sjede na svom mjestu...Općenito mi se kućište doima neuvjerljivo i ne pretjerano kvalitetno. Takve sam dojmove dobio nakon 10 min druženja sa TT kućištem. Nije bilo vrhunac ponude, ali neki mid-end je bio, ne znam točno ime modela, ali nije bio Mambo. Netko je rekao da Chiefteci izgledaju ko mrtvački kovčezi, recimo taj Sharkoon mi se ne doima dizajnom nešto pretjerano bolji nego moj Chief, koji dobro ruku na srce, je relativno konzervativan kad ga usporedimo sa TT-om. No, dosta o TT-u, ipak je tema taj Rebel. Za 300 kn mi se čini O.K., jbga ne možeš tražiti savršenstvo za te novce, samo ima previše rupa i rupica, dođe taman kao usisavač za prašinu...Znam da se mogu zatvoriti, ali ono, meni nije to to kad moram krpati kućište ![]() Ako ništa drugo, barem ne dobiješ bruh dok ga nosiš uokolo, za razliku od Chiefteca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rebel9 je za te pare i više nego pristojno kučište. Nekima smeta što je perforiran nekima ne, onima kojima smeta neće ga kupit, onima kojima se sviđa ti će ga vjerojatno i uzet. Bio je ovdje netko hvalio TT Soprano, ne znam ali kad sam ja kupovao case bio mi je izbor on i CM Cavalier i nakon kaj sam vidio kakav je plastičnjak i kako je loše obrađen taj TT uzeo sam CM. U glavnom pogledaj Cavalier i više nećeš bit tako oduševljen Sopranom.
![]() |
#43 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Rupe za ventove na bocnoj svakako zatvoriti(osim ako se tu imaju ventovi), jer bi tu onda ulazila prasina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
nego da TT je imho dobro kuciste za djecu (bez uvrede onima koji ga imaju) jer je losije napravljeno od duplo jeftinijih kucista i to vrijedi za sva TT kucista. sto se tice rebela uzeo sam ga stricu i ono kada sam ga primio mislio sam sta je ovo sam primio jednu strranicu ili sta ? al kada je bio sklopljen i sve nije tako los. Ja si ga nebi nikada uzeo jer ja ocu mjesta u kutiji i ocu cvrstu kutiju zato i imam chifa koji je prazan 17 kg...
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
E ma stvarno? Misliš da nisam pokušao????? Sat vremena sam se mučio oko toga!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
npr. kad je jedna stranica otvorena pa primim kuciste iznutra dok ga furam nekam (to cesto zna biti), da se nista ne savine... a isto je i sa prostorom gdje stoje HDD, optički itd... kod chifteca je to full deblji lim nego kod ostalih kucista...(jedan od razloga zasto sam popljuvao rebela... taj lim za HDD/opticki je full tanki... isto kao i kod jeftinijih kucista) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
hm evo mali ot koje kuciste do nekih 400kn, neki chif ili cm, zasad mi je prvi izbor bio rebel9valu ali nakon ovog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
[quote=William Adama;749449]Kućište je teško sranje. Ova stanica se ne može skros zatvoriti, pa sada izgleda ovako... Strašno. Provjeri je li ti spigan onaj pipak odostraga koji prođe kroz razrez na toj bočnoj stranici... Ako nije pod 90° što vjerovatno nije, odguruje bočnu stranicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
.
|
Jel ima koja dobra duša da malo detaljnije poslika to kućište? Unutrašnjost, prednja, bočna i zadnja stranica. Hvala puno, unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pridružujem se molbi! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|