Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.06.2007., 15:38   #31
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor kundak Pregled postova
Htio bi uzet bezicnu tipkovnicu i ova S510 mi se bas sviđa. zanima me:
1. Koliko baterije traju, ocu li ih morat stalno punit ? - prijatelj mi ima neku bezicnu tipkovnicu i stalno puni baterije, to bi znacilo da moran nabavit 4 baterije sta nije bas mala investicija.
2.Vidia sam da je moguce uzet bez onog daljinskog. Je li moguce kupit je i bez misa jer mi se cini sranje ?
3.Ima li ikakvih problema s vezom ?
4. Ako mi mozete preporucit jos neku bezicnu multimedijsku tipkovnicu (ili desktop) - triba mi puno tipaka i mala potrosnja

1. Ja sam svoju uzeo pred 2 mjeseca, pa jos ne mogu tocno reci. Cura svoju ima 9 mjeseci, koristi je nemilo, i tek pred 2 mjeseca je zamjenila obicne Duracellke AAA (nisu punjive), koje su dosle s novom tast. Dakle 7. mjeseci suludog koristenja, ili 8-10 mj. normalnog tipkanja.
Postoji indikator u gornjem lijevom kutu, koji te upozori na zamjenu bat. dobrih 2 tjedna prije zamjene.

2. Mis je sranje, i nije moguce uzeti bez. Ja imam kombinaciju S510 tast. + MX510 pacov.

3. Ne, ako postujes upute. Ne smjestaj reciever blize od 20cm od drugih uredjaja koji stvaraju jace EM polje (CRT monitori, zvucnici...). Receiver i tast. ne trebaju imati direktnu opt. vezu, niti trebaju biti okrenuti jedni prema drugima.

4. Za tu lovu, tesko da ima ista ergonomicnije/kvalitetnije.
Staro 24.06.2007., 16:15   #32
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja sam nedavno nabavo Logitech Classic Keyboard - nema medijalnih tipaka, crna klasični dizajn, jedino je malo duboko propadanje kursorki pa treba malo navikavanja ako neko igra na njima ali ja sam supe zadovoljan s njom...

UltraX je isto dobra radio sam na njoj i to dosta...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno