|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo jedne igre koje niste nabrojali a koja zaslužuje 20 od 10, a to je: Silent Hill.Definitivno najbolji survival horror na PC - u. Moja preporuka za gejmanje: Društvo + Gajba omiljenog pića + Unreal Torunament, Generals, Quake 3, Warcraft 3 + neka dobra cura za nagradu. Ma najbolje je ubijat vrijeme u igraonici.Istina da se plaća, ali tako se doma nećeš zabavit. Wormsi 3D su po meni jedna od najzabavnijih igara sada, samo se moraš priviknut na kontrole.Novi Need For Speed je totalno zakon, a o Call Of Duty- u da ne pričam.Fifu 2004 igram otkad je izašla.Ma koju god da igru uzmeš nećeš pogriješit. Evo sad će i Božić, pa će još puuuuno igara izać, ali nažalost tko bi skupio vremena da sve to odigra.Uzmite godišnji s posla, isplatit će vam se. PS. XIII je dobra igra iako su malo zajebali nešto jer je namijenjena za PS2.Igrao sam i Judge Dredd vs. Death i to je isto ok igra. PPS.Za one smirene sa živcima - definitivno Patrician 3. Rise Of Nations još uvijek kick ass ali ju još samo igram u multiplayeru. Maxa 2 mi je žao obrisat s kompa pa ga koji put pokrenem samo da se malo bacam po levelima i napunim gadove olovom. V Rally 3 sam igrao i moram reći da je igra odlično vizualno napravljena, ali nije ni do koljena kralju Colinu. Ma ono glavno što sam ovim postom htjeo reći je da su sve igre ultrazabavne(naravno ima iznimaka) u multiplayeru.Zato pare u džep, gajbu u auto i trkom do obližnje igraonice.Preporuka je da idete jako kasno da se ne gurate s slinavcima od 12 godina. Joj skoro sam zaboravio spomenut jednu legendu koju morate igrat: Pro Evolution Soccer 3.Fenomenalan nogomet na kompu koji je po meni možda i bolji od FIFE. Uživajte u gejmanju!!! ![]()
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja i dalje igram UT i smatram da je najbolja igra na PC-u (uz Đuku 3D naravno) ikada. Budem vjerojatno probao Lock On i NFS Underground. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
UT mislis kao onaj prvi ili tournament (ak je turnir onda je tesko sranje), Lock On trebas obavezno probat. Kaj se tice djuke, jednostavno mu nema ravne!!
![]() |
#34 |
Registered User
|
UNREAL TOURNAMENT DA JE SRANJE? OK, svako ima svoje mišljenje, al zakaj misliš da je igra sranje:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Neznam zasto ali odbojna je nakvadrat isto ko i 2003 koja je stvarno ono... Sad ovo ce zvucat smjesno ali stvarno izgleda djecje i tu mi je ono najodbojnije. moram ici pa bum ti kasnije napisal ostatak
![]() |
#37 |
Premium
|
Ja sam Quake fan pa zato mozda i ta odbojnost prema UT-u a da ne govorim 2003 Samo neznam ko koristi onaj kao rail gun ali ide neka iskrica van..mislim ono..!!?? Pa jos onda onaj reedmer (neznam tocno kak se pise) misli njuksa u malom i jos na navodjenje!??:confused: i jos slicnih stvari. I sad ne kazem da je zato quake bog i da nema mana nego eto.
![]() |
#38 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Super je Call of Duty samo što je kratka, a dobra je i NFS Underground. Sad igram novi Broken sword (inače sam ljubitelj avantura).
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
|
Za UT2003 se slažem, igra je sranje i nikad nije bila na mom disku, al UT je legenda i igri se ni danas nema što prigovoriti, a kamoli u ono vrijeme kad je izašla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() PS.Unreal Torunament je odlična igra, i baš kao što tor kaže to mi je jedina igra koja mi je na disku otkad je izašla.
![]() |
![]() |
#42 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Pih, da niko nije spomenuo Americas army?! Nemrem vjerovat. Inače, UT je isto stalno na hardu. A ikona na desktopu. Mada je nisam već neko vrijeme drmnuo, tu je. Gleda me, a i ja nju. Još ena stvarca, AA je besplatna.
![]() |
#45 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Decki igrate vi taj UT2003 na internetu?
__________________ |
![]() |
#48 |
Registered User
|
Ja igram na netu UT, većinom igram Face sa Rocket Launcher Arena mutatorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Registered User
|
Igram klasičan Face većinom na De Fast Gameserver Rocket arena Face only. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
|
Kvragu fulao sam tam igram sa rocket launcher arena pa pozivam sve da dođu na taj server da nebi ja bio jedini Hrvat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Dečki Lock On rula ... S time da je grafika dosta zahtjevna i s time da ako pogledate svoju tipkovnicu i pitate se šta služe shift i ctrl tipke i sve druge tipke, hm e pa kada broj tipki pomnožite s tim tipkama dobijete jako puno korisnih tipki ! ![]() Bemti tko se snađe mrak, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
Evo ja sam tu valjda jedini Flanker veteran pa bi mogao reci da znam skoro sve kombinacije tipki. A drugo Kao sto rekoh Igra je MRAK!!
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Kaj nitko nije igrao KOTOR? Igra je mrak, pogotovo onaj prvi dio na Tarisu. Sad postaje malo zamorno. Poludit cu, sad sam uzeo 9600Pro karticu i igra mi se halta. Vidim da je taj problem rijesen u patcu. Ali kako ja volim igrat igre sa sigurnosne kopije, a original zakljucat u ladicu jer mi CD-ROM grebe diskove ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
inače, meni je totalno drago kaj je nakon dugo vremena izašla jedna fighter-bomber simulacija koja nema veze s ww2. uz iljušina, microsoft, brdo fps-ova i commandos3 već mi ga je pun kufer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Tocno Horza. A one kaj su i izasle su bile .. da ne kazem za kaj. kaj se tice trzanja nazalost i ja takvih problemcica imam tak da bum valjda moral copiti neku radeonku i morti jos rama. Samo koliko sam videl, ak si igral Flankera, neke tipke su promjenili tak da ja joyi na sesiricu vise nije radar serching nego view sto ja sad rucno moram prepravljat a i jos drugih. Videl sam kod Kove igru na Full i izgleda jednostavo... ostanes bez rijeci.
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Probaj Hitman 2. Nije skroz nova ali je odlična, a grafika je dobra.
![]() |
#58 |
Premium
|
Jedva čekam Hitmana 3.Dvojka mi je već dosadila.Prešao sam ju 2 puta.
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Probaj Blitzkrieg.
![]() |
#60 |
Premium
|
Ne znam zašto ali Blitzkrieg mi se uopće ne sviđa.Nekako je spor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|