|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
BTW,puno bolje mi je otpjevala na BEOVIZIJI nego na EUROVIZIJI. Ne znam zasto ali bolje mi zvuci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Interview sa Soni Malaj: http://www.youtube.com/watch?v=LS9jKLuZ6f8 Ako netko razumije albanski neka prevede... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta vas briga..kao da ta eurovizija ima neku težinu. Sve je jasno kada Izraelci dođu na stage eurosonga... Ma da smo i mi pobjedili ne bi se uopće uzbuđivao...mi ćemo pobjediti kad slovencima prepustimmo piranski zaljev ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
njen album koji je izbacila 2004. godine i kompozitor je jedan njen valjda stalni kompozitor. Jos kaze da nije prvi put da se neka albanska melodija kopira (sto je normalno na cijelom svijetu a ne samo tamo ),i da do sada se nitko nije bunio,ali ici na Euroviziju je druga prica. Sto se mene tice,lijepe su obje pjesme vidi se slicnost u refrenu ali ne znam kako komisija gleda na takve slicnosti kad je u pitanju Eurovizija. Ne pratim inace takve stvari ali ovo me zaintrigiralo jer su Srbiju i prosle godine cini mi se optuzivali da je "Lane Moje" plagijat. Nisu bili Albanci ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta vi gledate Euroviziju???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
verka je muško brijem ![]() edit: da... Andriy Mykhailovych Danylko known as Verka Serduchka... He was chosen to represent Ukraine at the Eurovision Song Contest 2007, with the song ... bla bla bla
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|