Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Vista ultimate ili XP sa SP2
Vista ultimate 13 17.11%
XP sa SP2 63 82.89%
Glasači: 76. Ne možete glasati na ovoj anketi

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.05.2007., 20:21   #31
Vasili
Premium
Moj komp

Vasili's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Prije mislim da ćeš tek onda preć na Vistu jer ćeš slično razmišljat ko i za XP sada
Vasili je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 22:47   #32
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Vasili Pregled postova
Prije mislim da ćeš tek onda preć na Vistu jer ćeš slično razmišljat ko i za XP sada
Vrlo vjerovatno istinu zboriš

A za Viennu bum govorio isto ovo kaj sad za Vistu govorim

Bumo vidli... ima još puuuuno vremena do 2011 ili do prvih "must have" DX10 igara!
Bartuc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.05.2007., 15:31   #33
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Evo da i ja kažem svoje mišljenje (makar i nepozvan ) anyway ja sam dugo bio kivan na Vistu, neki se možda i sjećaju "rage faze" (vjerujem da nisam bio sam u tome a ima ih koji su još uvjek u njoj) kad je ispalo da smo umjesto svega onoga obećavanoga dobili RMA i novi GUI i nešto malo popravljen kernel u smislu podjele prioriteta procesima tako da ima (potencijalno) bolju sigunost i raspodjelu resursa...

Isprobao sam je još dok se umnožavala i vratio se XP-ima makar sam imao i validan beta key, prošli tj. sam išao isprobati novi paradoxov crack jer je neminovno da će sve ćešće padati zahtjevi frendova i rodbine za Vistom a da i oću nemogu imadati svima svoj beta key...

Stavio sam na Vistu (insatalirana po uputama bez cdkeya na startu) taj paradox crack i sve poinstalirao i nakon toga dodao Autopatcher za Vistu May izdanje full, naravno, i sve radi kako treba (99.9% vremena) ali zna se desiti da se saspe explorer radi onih corruptanih plugina (doživio sam neslavnu ppt grešku npr.) ali sve u svemu - upotrebljivo...

Dali ima smisla je sad kupiti neekome ko ima XP+SP2? Ne...

Dali ima smisla kupiti je onome ko nema ništa - vjerojatno...

Dali ima smisla ako je ne misli kupiti (bilo furanje beta kluča bilo paradox crack ili neto treće) - možda, ai neka bitna poboljšanja sigurno neće vidjeti...

Ja glasam za xp+sp2 - ipak, makar nisam vratio xp-e s acronis imagea, neda mi se...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno