|
|
Rezultati ankete: Vista ultimate ili XP sa SP2 | |||
Vista ultimate |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 17.11% |
XP sa SP2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
63 | 82.89% |
Glasači: 76. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#32 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo da i ja kažem svoje mišljenje (makar i nepozvan ![]() ![]() Isprobao sam je još dok se umnožavala i vratio se XP-ima makar sam imao i validan beta key, prošli tj. sam išao isprobati novi paradoxov crack jer je neminovno da će sve ćešće padati zahtjevi frendova i rodbine za Vistom a da i oću nemogu imadati svima svoj beta key... Stavio sam na Vistu (insatalirana po uputama bez cdkeya na startu) taj paradox crack i sve poinstalirao i nakon toga dodao Autopatcher za Vistu May izdanje full, naravno, i sve radi kako treba (99.9% vremena) ali zna se desiti da se saspe explorer radi onih corruptanih plugina (doživio sam neslavnu ppt grešku npr.) ali sve u svemu - upotrebljivo... Dali ima smisla je sad kupiti neekome ko ima XP+SP2? Ne... Dali ima smisla kupiti je onome ko nema ništa - vjerojatno... Dali ima smisla ako je ne misli kupiti (bilo furanje beta kluča bilo paradox crack ili neto treće) - možda, ai neka bitna poboljšanja sigurno neće vidjeti... Ja glasam za xp+sp2 - ipak, makar nisam vratio xp-e s acronis imagea, neda mi se...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|