|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ček, tebi je temperatura sistema 23? Ako je tako (malo sumnjam, može biti da temperaturna sonda laže, ne znam), za kog vraga stavljaš dodatni vent? Ne možeš ohladiti sistem ispod sobne temperature, a samo ćeš povećati buku. Ostavi se toga ( pogotovo to sa bušenjem kućišta, ako zbilja ne znaš što radiš), temperature su fenomenalne i da imaš vodeno hlađenje.:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 29.12.2003. u 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
Jel modaš kućište radi izgleda ili zbog hlađenja? Ako je samo zbog hlađenja, možeš se slobodno ostaviti toga, situacija ti je odlična, a ne treba popravljati ono što nije pokvareno. Ako je zbog izgleda, JUST DO IT! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
Stavit ću taj vent na bok jer mi se temperatura proca jako sporo spušta nakon kaj ga opteretim, a temp kućišta se opće ne spusti. A i fan gril na boku izgleda opako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
Jesi razmislio možda da napraviš rupu i staviš taj 12 cm vent na vrh kućišta da izvlači topli zrak okomito gore? Ili da napraviš tunel za odvodnju toplog zraka drito van, a ne da bezveze grije sistem? Samo prijedlozi, ali moraš postati slikicu kako je na kraju ispalo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
Izgleda da mi je temperatura kućišta zbilja tak niska, trenutno je kućište otvoreno, a senzor kaže 20C. Gurnuo sam ruku unutra i u gornjem dijelu je ledeno, ispod grafe je malo toplije, po mojoj procjeni 23-24C. Mislio sam staviti taj vent gore, al mi gornji poklopac nije odvojiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
pa i zakaj bi ti bio odvojiv, izvadiš sve komponente van i odneseš frendovom tateku da zbuši gornju stranu. zmontiraš vent s donje strane i grill s gornje i bok |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
Okrenuo sam sada vent na procu i hladi skoro jednako dobro, Thorton 2000+@9.5x211, 1.6V Idle=37, Load=42, a hladilo bi bolje kad bi vent uzimao više zraka sa samog pasivca. Zadnje izmijenjeno od: rendula. 31.12.2003. u 22:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|