|
![]() |
#31 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#32 |
Ultrabitchinfast
|
da ne dizem temu. evo swarm, vise nede, ram me koci. a i ovako je dosta naclockan. CPU-Z Validator Database ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Njega zeza na toj LanParty što mu ne radi najbolje 333 MHz djeljitelj (ili ne radi uopče) barem tako mislim ![]() Inače, pošto se stavio backup i neki postovi su izgubljeni, daytripper svaka čast ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
to je tak kad morate imat fancy ploche ![]() moja stara Epox 4PDA5+ sa i865PE je sretno radila i na 270MHz FSB i sve to za 600kn koji kingmax imash? ako je FNAS serija on ide preko 500MHz jer sam imao 4 pločice takve meme i sve su išle na 500+ dvije su radile u DC na 532mhz 3-4-4-8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ultrabitchinfast
|
Nije , nego najobicniji kingmax ddr400. ona najjeftinija varijanta. Voltal sam ga na 2.7v. Ploca neda vise. Moram probati staviti na 266. Cemo vidjeti. evo max je 185 fsb. sad je 1:1 omjer. izgleda da je to max. superpi zatseka i sistem zasteka. volt je na 1.75v za cpu, vise nemam hrabrosti zbog NSDS-a.
![]() Zadnje izmijenjeno od: daytripper. 26.05.2007. u 10:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo update, buraz je uspio OC-at proc na 320FSB naravno nije stabilno... Evo CPU-Z validacija : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=202838 ![]()
![]() |
#39 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Svaka cast majstore! Imas pivchugu za ovo kad se vidimo ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Eh i moj je išao toliko, ah ta dobra stara vremena...Da, reci vcore ![]() ![]() ^SU^ pitanje je koliko bi Konroji išli na "nerazumno" visokom naponu, recimo kao što sa ja svog držao na 1.85V (za neupućene +0.1-0.15V od max. dozvoljenog napona). Kao da Konroja držite na 1.65V ili 1.7V naponu, a mislim da nitko ovdje nije svog Konroja držao na tolikom naponu. Ali interesantno je da 130 nm proces može toliko potegnuti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Prečupavi mod
|
Da, ali stock vcore za Northy-a je 1.525, dok je za C2 ak se ne varam oko 1.25 ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Adriaaaaaan....
|
Evo sad ce buraz doc do mene pa ce mi rec jer on je to clockao dok sam bio na poslu danas. Uglavnom vcore mu je bio oko1.7V . Evo taman ti pisem sa Prescotta 3.4GHz soc 478. i idem vidit dokle ide. Ne znam kaj znaci to ali G1 revizija je..
![]() |
#43 | |
Adriaaaaaan....
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Prečupavi mod
|
Ako trebas unimer, javi, pa svrati tu do mene na poslu da ti ga isfuram ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Adriaaaaaan....
|
![]() |
#46 |
Ultrabitchinfast
|
Nice..... ![]()
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
G1 rev je zadnja i najbolja revicija Prescott jezgre. Poslije lose C1, jako dobre D0 (isli su u prosjeku 3.8-4.0Ghz na zrak) dosla je na red G1 rev koja ide bez beda na 4.0GHz+ na zrak. Nasao sam bio na jednom ruskom siteu nesto malo informacija ali samo uz modele koji su izdani s tom rev. Kasnije sam na nekim forumima (opet ruskim) vidio da ta revizija ide ludjacki! Sretno s clockanjem! ![]()
![]() |
#50 |
Ultrabitchinfast
|
Jedan dobar proc. Samo me cudi sto je defoult voltaza 1.48. Na defu ide ga furam na 3.6. Ima 30 capera ispod ali ga cpuz detektira kao Nortwood a ne Galatin. http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=99213.6.jpg edit. malo novosti ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: daytripper. 09.08.2007. u 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Moj bi isao na def vol na 3.75, samo ploca ima masive undervolt, tak da je na 1.585, i padne na 1.52 u loadu. Prakticki radi na default voltazi, al nekad skenja, freezne komp i tak. Takode 30 cap.
![]() |
#52 |
Adriaaaaaan....
|
Evo uspio sam malo testirat Prescotta 3.4 GHz i primjetio am da je puno hladniji od onog mog na 3.2GHz, cca 10°C. Na Intelovim stranicama po specifikacijama 3.2 Preski disipira 103W dok ovaj na 3.4GHz disipira "samo" 89W. Inace ovaj na 3.4 ide zasad stabilno na 4.4GHz, al trebam to jos isprobat, vrtio sam prime 2h, nisam vremena vise imao. Na 4.4 vrti 1M super pi 30.688 sec sto nije ni lose za socket 478. ![]() http://i15.tinypic.com/4kp6qmo.jpg Ima potencijala proc sam ja nemam vremena. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|