|
![]() |
#31 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo upravo sam malo čitao mišljenja ljudi o WideScreen-u i uglavnom ga dižu u nebesa! Mislim da sam se i ja lagano zacopao u WS ![]() Ako netko želi link: http://www.neowin.net/forum/lofivers...p/t497994.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
što mislite o 19" WSu? ima li razlike u performansama pri igranju igara na klasičnom 19" i 19"WSu(budući da nisu jednake rezolucije)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
nego jesi zažalio što nemaš WS, sad su mi ovi tu unijeli crv cumnje, mrzim kad se to desi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Mala visina na 19"-om widescreen monitoru je fakat ozbiljan problem. Ja sam se naucio na 1280x1024 na 17"-om LCD-u i ni u kom slucaju ne bih prelazio na 19"-ni widescreen (na laptopu imam 15,4" 1280x800 - ta visina je ubitacna). Al 20-22" widescreen monitori imaju dovoljno visoku rezoluciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
The All Seeing Eye
|
Evo danas sam gledao Wide i Normal Screen monitore! Dojmovi su katastrofalni! Danas sam prvi puta vidio 19" WS! U usporedbi sa 19" NS (Normal Screen ![]() Zaključak: Oćekujte u 6. mjesecu novu temu gdje bumo raspravljali o kupnji moga novog 20" ili više WS monitora ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
pa što se čudiš? rečeno ti je da samo 20"-22" monitori dolaze u obzir kao WS. meni 19" LCD-i ionako ništa ne znače jer ne mogu imati radnu rezoluciju od 1600*.. inače ja sam se definitivno odlučio za radnu rezoluciju od 1600*1200 znači NE-WS jer takvi imaju ono što WS nemaju a WS ne mogu imati ono što NE-WS imaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
The All Seeing Eye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
ovaj tu- http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.323.003 stvarno sam jako puno pročitao o njemu od strane samih korisnika na stranim stranicama i samo su riječi hvale bile. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Inače ako baš tražiš WS prilično sam siguran da je ovaj najbolji-NEC MultiSync 20" 20WGX2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
The All Seeing Eye
|
Sorry kaj se ne javljam... Umoran sam od Sljemena! Jako dobro izgleda monitor kaj si kupuješ! Meni se za sada WS više sviđa jer nisam vidio u živo 20" LCD sa normalnim ekranom ![]() WS sam vidio i sviđa mi se tek od 20" pa na dalje jer ima sasvim OK visinu i odličnu širinu slike dok 19" ima pre malu visinu slike (jako skučeno mi djeluje)! Ma sva sreća kaj imam još 2 mjeseca da ih proučim malo bolje ![]() ![]() EDIT: @SRV: Ali je visina od 19" WS jako jako mala i stvarno djeluje skučeno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
The All Seeing Eye
|
Bum si ja sad jedan dan otišao u neki divlji dučan, stao pred monitore (možda si i stolac donesem i nekaj za pojest ![]() ![]() PS: Za sada mi je 20" WS nekako najmiliji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
The All Seeing Eye
|
Istina, za sada su mi ovi vrlo OK ![]() 1) http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...21673870503777 2) http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...21673870503777 3) 206BW umjesto ovoga pod broj (2) - nema direkt link na vemilu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
U svakom slučaju su sva 3 HDCP compliant pa izaberi jedan od tih troje s tim da je onaj NEC-ov sigurno najbolji, dobio je i nagradu Grand Prix u VIDI-ju. Ja sam to danas dosta dugo proučavao i čitao pa si ovo uzmi kao referencu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
The All Seeing Eye
|
Puno hvala kolega Uniks! Definitivno bum pogledao taj NEC, već sam negdje načuo da je odličan ali sam zaboravio naziv, pomješao mi se sa Neovo modelom (zamisli, NeOvo ti sam govori kaj napraviti ![]() LG 100% odpada! Sada ostaju NEC i Samsung... DELL mislim da mi je malkoc skup, trebam ga naći u nekom cjeniku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#57 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
hoću ja morat radit screenshot da pokažem prednost widescreena, i to kod relativno male reze (1440x900) na 19" WS? 17" i 19" ne bi nikad uzeo jer su monitori neovisno o njihovoj visini ili fizičkoj visini bezveze... 19" wide u trgovini izgleda malen, ali kad sam ga stavio na stol, ja sam sasvim zadovoljan. iako bih idući monitor uzeo 20" ws, ponajprije zbog veće reze, a ne same dijagonale... kad sam uzeo 19" razlika u cijeni ***ila skoro 1000kn... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
The All Seeing Eye
|
Ma Gabre, kolega, nije potrebno ![]() Danas sam prostudirao te monitore i donjeo odluku! Kad kucne ćas uzimam... Samsung 206BW - 20" WideScreen monitor - mislim da sam zaljubljen ![]() Evo link, službeni: http://www.samsung.com/Products/Moni...Specifications Evo link, tu ga hvale kao da je Bog&Batina: http://www.futurelooks.com/446-Samsu...or-Review.html Monitor je stvarno zvjer... 3000:1 Dinamički kontrast, 2ms odaziv, 16,7 miliuna boja... ma savršeno ![]() Jedva ćekam 6. mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
The All Seeing Eye
|
Pa je skup je! Ovaj 206BW je oko 2500 kuna! Ali danas sam dobio i od stare i od staroga blagoslov da si ga kupim kada prođem godinu na faxu ![]() Sad bum napokon imao motivaciju za učenje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|