Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 08.04.2007., 00:14   #31
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Zaplako bih da je bio Mitch, ali Leo, ne.
E Mitch @Vuco baš bi i tebi fino pristajalo ono što ima Mitch na sebi

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 08.04.2007., 00:33   #32
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
E Mitch @Vuco baš bi i tebi fino pristajalo ono što ima Mitch na sebi
Ovo mi je budući avatar
slikica

Nećemo u OT ^^

Titanik je film za gledat sa curom / djevojkom / ženom (barem muškima). Koliko ima boljih filmova, a ne da nisu dobili 10 oskara, nego nit jednog ?
Vuco je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2007., 00:34   #33
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Jel postoji kakva znanstveno dokazana poveznica computer geeksova/lovera i LOTR-a, starwarsa, zvjezdanih staza, SF filmova općenito, tolkiena i inih koji spadaju u tu kategoriju?

Titanic mi je bio super kad sam ga gledala, dakle, sa 12 godina? Plakala sam kad se Leo smrznuo i pao u vodu a ona ostala na luftiću. Ali da, ima pametnijih načina za potrošit 3 sata, rezati živicu, oprat prozore, promjenit napajanje 3 puta, srediti tagove od albuma na kompu, depilacija, napravit francusku salatu, i da, ostale stvari koje mogu trajat tri sata.

IMHO, Good Will Hunting je teh best film EVER.

Sretan Uskrs.

Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 08.04.2007. u 01:54.
Ladybug je offline  
Staro 08.04.2007., 00:36   #34
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Jel postoji kakva znanstveno dokazana poveznica computer geeksova/lovera i LOTR-a, starwarsa, zvjezdanih staza, SF filmova općenito, tolkiena i inih koji spadaju u tu kategoriju?

Titanic mi je bio super kad sam ga gledala, dakle, sa 12 godina? Plakala sam kad se Leo smrznuo i pao u vodu a ona ostala na luftiću. Ali da, ima pametnijih načina za potrošit 3 sata, rezati živicu, oprat prozore, promjenit napajanje 3 puta, srediti tagove od albuma na kompu, depilacija, napravit francusku salatu, i tako.

IMHO, Good Will Hunting je teh best film EVER.

Sretan Uskrs.
Ostala je na nekoj dasčurini, mislim da su bila vrata

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 08.04.2007., 00:39   #35
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Pa nisam ni mislila stvarno da su u 1900-ima imali luftiće Ne bi to držalo velike lijepe žene s oblinama lol
Rak je najbolje raščlanio ulogu mršavog Lea i debele Kejt. Nisam ni znala da je taj film toliko slojevit lol
Ladybug je offline  
Staro 08.04.2007., 00:46   #36
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

***ga, nemre film biti sranje pogotovo kada je jedan od najgledanijih filmova i jedan od filmova sa najvećom zaradom u svijetu ?
Naravno da na ovom forumu neće biti previše Titanik fanova, tu vladaju ove kaj je ladybug nabrojala.

Ali na nekom site-u tipa www.kako_probuditi_strast.com ili www.vjecna_ljubav.hr će biti fanova o titaniku ^^

A ti kaj se nekome nije svidio jer i debela Kejt nije potonula - ježi ga, kad je imala šlaufove oko sebe.
Vuco je offline  
Staro 08.04.2007., 01:27   #37
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
na ovo sam se odvalio

ne nikako nije izuzetno dobro prenesena prica... ima toliko nelogicnosti kada usporedjujes knjigu sa filmom da mi se plakalo.. Ali ruku na srce donekle dobro su prenjeli knjigu na film.

Sto se tice titanica . nije trebao dobiti 11 oscara (ak se nevaram) al film je jako dobro napravljen. Makar bila limunada od filma sto se tice scena glume i svega ostaloga na zavidnom nivou je.
Gledao sam ga dva puta i prvi put kada sam ga gledao mi je bio los drugi put je bio ok.

I da Celine Dion mi je zena sa najljepsim glasom koji sam cuo u zivotu, a mogu reci da sam cuo vecinu velikih pjevacica .
Ha gle, da su išli vjerno knjigu prenosit, mislim da bi onda svaki nastavak gospodara trebao trajati cca 8-12 sati, a ni tada ne bi sve "vjerno" prikazali.
Beren je offline  
Staro 08.04.2007., 01:31   #38
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

@ codiac: koje nelogicnosti si nasao u fllmu na koje ti se plakalo?

...jer ja sam ogledala sve filmove nekoliko puta i procitala knjige i ne vidim neke velike nelogicnosti...

a sto se tice titanica...ne razumijem ovu recenicu...citat: "Makar bila limunada od filma sto se tice scena glume i svega ostaloga na zavidnom nivou je. "

kako je na zavidnom nivou ako je limunada i gluma nije dobra?

sto se celine dion tice...to je cisto stvar glazbenog ukusa...meni se recimo na njene pjesme i na takvu vrstu glazbe opcenito...
flare je offline  
Staro 08.04.2007., 01:51   #39
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
... Negdje oko 2/3 filma jedna od njh pita: "Oče žena preživjeti?" Sva sreča da je je u kino zabranjeno unositi oružje.
potpisujem
Citiraj:
...
ne nikako nije izuzetno dobro prenesena prica... ima toliko nelogicnosti kada usporedjujes knjigu sa filmom da mi se plakalo.. Ali ruku na srce donekle dobro su prenjeli knjigu na film.
drugim riječima toliko si zabrijo da smatraš da ti je film nedobar, al samo zato što ima neke veze s LOTR-om ti geekovština ne dozvoljava da to kažeš kuuuul
Citiraj:
Gledao sam ga dva puta i prvi put kada sam ga gledao mi je bio los drugi put je bio ok.

I da Celine Dion mi je zena sa najljepsim glasom koji sam cuo u zivotu, a mogu reci da sam cuo vecinu velikih pjevacica .
drugim riječima, još nisi čuo.. ovak iz vedra neba... Jonnu Newsom? Emilianu Torrini?
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
... IMHO, Good Will Hunting je teh best film EVER.
IMHO, nekoliko stepenica iznad titanica
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Ha gle, da su išli vjerno knjigu prenosit, mislim da bi onda svaki nastavak gospodara trebao trajati cca 8-12 sati, a ni tada ne bi sve "vjerno" prikazali.
hmmm... za zabrijolce možda ne, al sumnjam da bi itko bio zadovoljan sa vjerno prenešenom knjigom na platnu

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline  
Staro 08.04.2007., 01:51   #40
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
neznam kolko si ti to onda cuo zenskih pjevacica Codiac, kad CD smatras zenom s najboljim glasom...

IMHO ima uzasno drecav glas, te se sve njezine pjesme svode na dernjavu... al da ne komentiramo glazbeni ukus, zena koja ima daleko bolji glas je recimo Sarah Brightman...

Ja neznam kakve to ima nelogicnosti u LOTR-u, sem ak se tu ne misli na to da postoje patuljci, vilenjaci, hobiti, goblini te ostala bica...
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2007., 02:15   #41
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
a LOL, svi kao pljuju po filmu, pa što onda ovdje komentirate.

Film je u globalu jako dobar, a tko je vama kriv što ne volite povijesne ljubavne drame?
Gabre je offline  
Staro 08.04.2007., 02:36   #42
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Film mi je bio dobar kad sam ga prvi put gledo, kasnije više nije fora. Imam jednu legicu iz razreda koja slini za tim filmom i Di caprijem pa mi stoga i ona i film idu na živce!
Staro 08.04.2007., 02:56   #43
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
film je gay.

može lock i gabretu ban
syss je offline  
Staro 08.04.2007., 04:18   #44
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Poslušaj Joan Baez i još listu njih pa ćeš promjeniti mišljenje.
Ja ne ocjenjujem kvalitetu pjevača po rasponu glasa jer da je tako npr. Joe Cocker nebi bio jedan od najboljih u profesiji.
Doom je offline  
Staro 08.04.2007., 10:02   #45
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
film je gay.

može lock i gabretu ban

zašto se ovdje uopće priča o Titanicu? ono, film je napravljen prije koliko godina...

trk na forum.hr pa tamo o tome pričati
Gabre je offline  
Staro 08.04.2007., 11:47   #46
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
nemoj se sad izvlačiti... znaš da se ja šalim, ipak si mi ti najdraži leechanin ovdje
syss je offline  
Staro 08.04.2007., 16:32   #47
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006

Zadnje izmijenjeno od: tor. 08.04.2007. u 20:32.
mat je offline  
Staro 08.04.2007., 16:33   #48
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006

Zadnje izmijenjeno od: tor. 08.04.2007. u 20:32.
mat je offline  
Staro 08.04.2007., 16:49   #49
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
mat, ti si totalno fulo poantu i mislim da kužim zašto ti se film ne sviđa. naime, nije cate blanchet za drkicu prije spavanja, nego lyv tyler. pokušaj ga pogledati iz te perspektive i vidjet ćeš da je odličan.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline  
Staro 08.04.2007., 17:33   #50
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Mislim da je većina govorila o svom vlastitom dojmu, bez nekakvog posebnog argumentiranja zašto im se film sviđa ili ne sviđa.

Drugim riječima Mat, stvarno si ga zabrijo.

Kuiš?
Beren je offline  
Staro 08.04.2007., 17:51   #51
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor mat Pregled postova
mutavi ispadate i mutavi jeste dok god valjate takve i slicne gluposti a nista neznate. 50% vas ima 15 godina i ni nezna jos da ga ustvari voli u guzu. navodno da ta spoznaja dode kasnije. zato pognite glavu i nemojte se pravit pametni jer samo dizete tlak ljudima poput mene koji su proveli zivot uz film i te stvari im ipak znace neki ****c u zivotu
Si ti lud?
Vjeroval ili ne ljudi imaju pravo reći o bilo kojem filmu kaj god ih volja. E sad ako to tebe kao vrhunskog filmskog kritičara i poznavatelja filmske industrije tolko dira, da moraš pisati ovakve uvrede...bolje da onda ništ ne pišeš, jer sam sebe zakopavaš. Zamisli ti ličnosti, oni tebi dižu tlak i prave se pametni... A kaj ti delaš sa ovim svojim litanijama?
McG je offline  
Staro 08.04.2007., 17:55   #52
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor mat
No, o cemu se tu radi. radi se o trosatnom spektaklu po istinitoj prici o (tada) najvecem brodu ikad sagradenom.
Je ziher, da postoji i onaj dijamant (dragi kameni - srce oceana kak već) - koji joj je slučajno nakraju ispo u vodu... daj molim te.

Ili kada priprosti dečko sa sela zna sve zakone fizike, i ostane živ nakon što ih najveći brod skoro usisa u dubinu Atlantskog oceana.

Jel znaš iz koje luke zaplovio brod? Guglit pa češ vidjet. Zanimljivo ni Kate ni mali DiCapro nemaju ***eni britanski naglasak.

Ima još tih bisera neću dalje.

Citiraj:
Osim vizualnog dijela, usputni dijalozi takoder daju poprilicno kvalitetan opis vremena u kojem se radnja odvija. mozete primjetiti vise puta kako se prica o 'Velikoj Americi', 'nekom Picassu' i novom umjetniku 'Monetu'. osim navedenog, jako je lijepo prikazan i ondašnji odnos staleža. sirotinjska klasa, bogati i radnici u strojarnici su specificificirani do zadnjeg detalja.
Da u jednoj sceni možda ali s ovim dijelom se slažem. Da je možda isprepleo priče raznih klasa umjesto što je ubacio dvoje napaljenih mladih ljudi, film bi možda ispao dobro.

Citiraj:
Leonarda, nazalost, akademija jos uvijek ne shvaca ozbiljno.
I bolje da ostane tako.

Citiraj:
uopce cijela koncepcija koju mutavac Peter Jackson isfurava, daje dojam da slusam kazetu u kojoj mi monotonim glasom troje pripovjedaca cita knjigu. naime, osim sto se komplet od sva 3 djela, ne sastoji od nicega drugog nego od sirovih, najglavnijih, cinjenica i stroge putanje kroz pricu, koja je opet napominjem, ***acki osakacena, film u niti jednom trenutku ne govori gledatelju sto se tu zapravo dogada. aha, dakle Gandalf je cool, jadni Frodo ima tezak zadatak, sad oni hodaju, pa ih love, pa onda malo ratuju, ovaj je izdajica, aragorn pati a cate blanchett je za drkicu prije spavanja. i to je sve sto publika zna u skoro 10 sati filma. to, nije film. to je film sa jako puno efekata, sminke, losih glumaca i jadnim redateljem. sve to ga cini idiotarijom koja samo uz miljardu dolara moze uspjeti
Po ovom vidim da se tebi ne sviđa ni knjiga jer ti je sama priča glupa, sve u svemu izgleda da si malo premlad bio ako si knjigu čitao sa 10 godina. Možda si sad to prerastao pa ti je film glup, tko zna.

Citiraj:
tako i vi, nemojte se pravit pametni na podrucju na kojem nista neznate, a ocito je da nema jednog covjeka koji zna ista o filmu u ovoj temi.
A jel, hmm zanimljivo, o čem ja ono pričam, aha Titanic najlošiji film u povijesti kinematografije. Sad sam se sjetio.

Citiraj:
znate da je Leonardo peder a 50% vas ima 15 godina i ni nezna jos da ga ustvari voli u guzu. navodno da ta spoznaja dode kasnije.
pf nitko nije rekao da je Leonardo derpe kuiš buraz, možda si ti došao do te spoznaje preko Titanica. Jel ona Kate nije neka preveć ljepotica, ostaje ti onda samo Leo kuiš ono lega.

Citiraj:
zato pognite glavu i nemojte se pravit pametni jer samo dizete tlak ljudima poput mene koji su proveli zivot uz film i te stvari im ipak znace neki ****c u zivotu, a ne moze se reci da ni neznaju nista o tome.
Ne mogu vjerovat, valjaš ga za nepovjerovat. Ako ti prikriveni pederčići od 15 godina dižu tlak, a onda bi bilo bolje da si provodio vrijeme s nekom ženskom nego sa filmovima i Leačem. Jel ja osjećam da nas ti vrijeđaš, gle filmovi ti se onak backup-aju na DVD-e, e a ne na USB diskove od 200GB kuiš.

NHF, Sretan Uskrs

Citiraj:
Autor horza
mat, ti si totalno fulo poantu i mislim da kužim zašto ti se film ne sviđa. naime, nije cate blanchet za drkicu prije spavanja, nego lyv tyler. pokušaj ga pogledati iz te perspektive i vidjet ćeš da je odličan.
To je to što se traži, horza je skužio čem je stvar.

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 08.04.2007. u 18:08.
tutix je offline  
Staro 08.04.2007., 18:15   #53
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

citiram: "da je 'Lord of the rings' zaista takvo remek djelo, kakvim ga neki zatucani heroji Azerotha pokusavaju prikazati, ne mislite li da bi do tada barem dobio jednog Oscara?"

hm...bas me zanima na koga se ovo odnosi? ...no, nvm that...

...uglavnom...tutix ...

...smetaju me ljudi koji si daju za pravo da omalovažavaju i ponižavaju druge...a ti si mat to upravo napravio svojim postovima...koji se btw užasno tesko čitaju jer nemaju odlomaka i svuda pišeš ć...a jedan "načitani kritičar" kao ti bi ipak trebao znati gramatiku, kol'ko tolko...

knjiga je uvijek bolja od filma...uvijek, jer knjiga dopušta bolju razradu likova, teme i slično...no, ako uzmemo u obzir da je trebalo preko tisuću stranica pretočiti u 9 sati, mislim da je Jackson napravio dobar posao...

...ja osobno ne vidim "plitke" likove i film bez radnje...štoviše, mislim da je npr smeagol prikazan izuzetno dobro i da se bas na filmu vidi koliko je on tragican lik...

...ja bih mogla isto nadugačko i naširoko razglabati o tome zašto mislim da je LOTR dobro napravljen, ali mislim da nema potrebe za tim..

...jer kao što su dečki prije rekli...ovdje se raspravljalo čisto o osobnom izboru i o tome kako se nekome svidio neki film...ukusi su različiti...i nitko nije vrijeđao ove druge...dok se ti nisi pojavio...

flare je offline  
Staro 08.04.2007., 18:38   #54
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

khm, tolko bullshita nisam cul od davno...

ja neznam, od kad, al mislim da nikad Oscar nie bio mjerilo kvalitete filma, jer ko malo prati film, zna da se Oscar dodjeljuje po nekim nacelima koja nemaj apsolutne nikakove veze s kvalitetom filma, vec vise bi se reklo politike unutar hollywooda i akademije...

nadalje knjiga i film su dva jako razlicita medija, jer citanjem knjige sami stvaramo radnju u svojoj masti, zajedno s vizualizacijom likova te sveg ostalog, dok na filmu imamo to sve vec ponudjeno, jedino sto kod filma ostaje, da nam da misliti je onda prica i neka poanta koju je reziser i scenarist zamislio, da nam pokaze.

Filmovi bez poante na kraju, su cista komercijala, te isprazni i bezvrijedni, kao sto je upravo i titanic, koji nam nie rekao apsolutno nista, niti ostavio neki dojam na kraju filma, da se moras zapitat i razmisljat o nekim stvarima...

Takvi filmovi su napravljeni "glupi" za siroke mase, zato da ljudi ne moraju razmisljat na kraju, jer ipak siroke mase ljudi su upravo to glupi i nesposobni razmisljat...

Dok filmovi koji imaju smisao, te poantu price, toga sto se prikazalo kroz film, nisu za svakog, to se odma vidi, kad neko gleda samo slice na filmu, a ne pohvata pricu i poantu iza tih slicica.

Ja osobno ne volim glupe filmove, koje kad pogledam, istog trena i zaboravim kaj se radilo u filmu, jer na kraju nisam imal o cem razmisljat...
Staro 08.04.2007., 18:46   #55
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Vidim ima tu svakavih

Hebate, meni su filmovi za opuštanje, a ne da kasnije razmišljam 5 dana o njima i radim psihološke profile likova.
Za takve stvari su puno bolje knjige i postoje razna društva di ljudi izmjenjuju mišljenja o raznim književnim djelima.

Ako mi se film ne svidi, zaboravim na njega i sljedeći puta se nadam da ću bolji posudit / pogledat.

Simple as that...
Vuco je offline  
Staro 08.04.2007., 18:51   #56
bad::cat
zloČesta maČka
Moj komp

bad::cat's Avatar

1. oscar nije nimalo vjerodostojna nagrada. sjetimo se samo kroz godine unatrag tko je sve dobijao zlatne kipiće, a nije ih zaslužio, s druge strane tako je malo onih koji su ih dobili postmortalno ili na koncu svojih karijera, a trebali su ih dobiti barem par komada za svog života (scorsese, kubrick i sl.)

2. titanic se te godine "furao", zato je pobrao toliko oscara. leonardo je zgođušan mladac koji je zabljesnuo mlakom ulogom cmizdravca. film je prosječan i svi smo ga odgledali, ali baš da je zaslužio 11 oscara.... bljak

3. LOTR... mat uopće nisam čitala tvoje epopeje, tlak mi se digao kada sam vidjela dijelove koje si naglasio. samo ću ti reči jedno... ako želiš privući pažnju na sebe onda to napravi sa nečim pametnijim. pišeš gluposti pa bolje ti je da šutiš.

bad::cat je offline  
Staro 08.04.2007., 19:11   #57
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
znam zato sam i rekao da su ga donekle dobro prenjeli na platno. I da inace mi nije sjeo lotr i to je to .

Citiraj:
Autor flare Pregled postova
@ codiac: koje nelogicnosti si nasao u fllmu na koje ti se plakalo?

a sto se tice titanica...ne razumijem ovu recenicu...citat: "Makar bila limunada od filma sto se tice scena glume i svega ostaloga na zavidnom nivou je. "

kako je na zavidnom nivou ako je limunada i gluma nije dobra?

sto se celine dion tice...to je cisto stvar glazbenog ukusa...meni se recimo na njene pjesme i na takvu vrstu glazbe opcenito...
pa prvo pauk (nemrem se sjetiti imena jer me glava rastura nevjerovatno) od kojega je bjezao frodo i kojeg se bojao sam sauron ispadne da je onak paukic od metar i pol... ono daj me nemoj klati. nadalje ima jaaaako puno bitnih djelova koji su po meni trebali staviti u film (je da bi film trajao dost duze al ***iga ak vec idete stavljati jednu od jako kompleksnih knjiga u film onda nek se potrude)

Sto se tice citata limunada (ljubic film u kojem djevojcice namoce sjedala u kinu kad ga gledaju) gluma (gluma glavnih likova u ovome slucaju cate i lea) i scene snimanja i tak to mi je bilo dobro. mozda nisam dobro zarez stavio pa je ispalo nerazumljivo.
Kao sto rekoh cuo sam dosta pjevacica tipa Sarah Brightman, katie melua, Kate Bush, Enya itd ali meni celine ima najljepsi glas ima tko da ga to smeta moze se javiti na pm da mu objasnim sto mi puca za njegovo misljenje .

Citiraj:
Autor horza Pregled postova
potpisujem drugim riječima toliko si zabrijo da smatraš da ti je film nedobar, al samo zato što ima neke veze s LOTR-om ti geekovština ne dozvoljava da to kažeš kuuuul drugim riječima, još nisi čuo.. ovak iz vedra neba... Jonnu Newsom? Emilianu Torrini?
IMHO, nekoliko stepenica iznad titanica hmmm... za zabrijolce možda ne, al sumnjam da bi itko bio zadovoljan sa vjerno prenešenom knjigom na platnu
e sada nisam te skuzio ak mislis da je meni film nedobar, nije istina ok mi je film samo sto mi nije nikakvo remek djelo ili slicno. sto se tice geekovstine pa zar bi bio na ovome forumu i govorio da mi je matrix najbolji film da se bojim takve klasifikacije?

drugim rijecima nisam cuo jonnu al veceras cu ju poslusati ergo nisam ja isao braniti titanic jer u njemu pjeva celine vec film uopce nije lose napravljen kada bi ga se objektivno gledalo. a i ide mi na zivce sto svi su macho veliki brijaci pa da vidim tko ce se prepoznati u postu

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 08.04.2007., 19:20   #58
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
a i ide mi na zivce sto svi su macho veliki brijaci pa da vidim tko ce se prepoznati u postu
E samo da se ogradim, ja nisam mačo ali jednostavno ne volim Titanic. E da i ne prepoznajem se u postu i neam ništ protiv Celine Dion mada više preferiram Britney i JoJo
tutix je offline  
Staro 08.04.2007., 20:12   #59
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Joj katastrofa kaj ste napravili od topica

Good Will Hunting je imo fakat najbolji film koji sam gledala u svom malom životu, "nekoliko stepenica iznad titanica" smatram uvredom filmu, no dobro, u filmu sam se našla u liku Matta Damona ali ja sam osoba koja čita u prosjeku jednu knjigu tjedno, a najdraža joj je još uvijek "Robinson Crusoe" iz 8. razreda, tak da ono, nisam baš najobjektivnija.

Ima Horza pravo, Celine ima dobar glas, al treba puno žganaca jesti da se kaže ko ima najbolji glas ikada... Visoki C ne znači nužno i dobar glas. A kako je muzika moj fah više nego kompovi, IMO Nina Simone, Billie Holiday, Aretha Franklin, Whitney Houston, Amy Winehouse. Ciaos
Ladybug je offline  
Staro 08.04.2007., 20:30   #60
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Mat: po drugi put si popio ban na PCE-u iz istog razloga, samo drugi film. Prestani vrijeđati ljude zato što se ne slažu s tobom oko izbora filma u videoteci! Odrasti...
Još jednom napraviš ovo što si sad i budeš pisao svoje filmske litanije doma na wc papiru.
tor je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno