|
![]() |
#31 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#32 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovo mi je budući avatar ![]() slikica Nećemo u OT ^^ Titanik je film za gledat sa curom / djevojkom / ženom (barem muškima). Koliko ima boljih filmova, a ne da nisu dobili 10 oskara, nego nit jednog ? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jel postoji kakva znanstveno dokazana poveznica computer geeksova/lovera i LOTR-a, starwarsa, zvjezdanih staza, SF filmova općenito, tolkiena i inih koji spadaju u tu kategoriju? Titanic mi je bio super kad sam ga gledala, dakle, sa 12 godina? Plakala sam kad se Leo smrznuo i pao u vodu a ona ostala na luftiću. Ali da, ima pametnijih načina za potrošit 3 sata, rezati živicu, oprat prozore, promjenit napajanje 3 puta, srediti tagove od albuma na kompu, depilacija, napravit francusku salatu, i da, ostale stvari koje mogu trajat tri sata. IMHO, Good Will Hunting je teh best film EVER. Sretan Uskrs. Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 08.04.2007. u 01:54. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#35 |
Premium
|
Pa nisam ni mislila stvarno da su u 1900-ima imali luftiće ![]() Rak je najbolje raščlanio ulogu mršavog Lea i debele Kejt. Nisam ni znala da je taj film toliko slojevit lol |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
***ga, nemre film biti sranje pogotovo kada je jedan od najgledanijih filmova i jedan od filmova sa najvećom zaradom u svijetu ? Naravno da na ovom forumu neće biti previše Titanik fanova, tu vladaju ove kaj je ladybug nabrojala. Ali na nekom site-u tipa www.kako_probuditi_strast.com ili www.vjecna_ljubav.hr će biti fanova o titaniku ^^ A ti kaj se nekome nije svidio jer i debela Kejt nije potonula - ježi ga, kad je imala šlaufove oko sebe. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
mrzi zimu
|
@ codiac: koje nelogicnosti si nasao u fllmu na koje ti se plakalo? ...jer ja sam ogledala sve filmove nekoliko puta i procitala knjige i ne vidim neke velike nelogicnosti... a sto se tice titanica...ne razumijem ovu recenicu...citat: "Makar bila limunada od filma sto se tice scena glume i svega ostaloga na zavidnom nivou je. " kako je na zavidnom nivou ako je limunada i gluma nije dobra? sto se celine dion tice...to je cisto stvar glazbenog ukusa...meni se recimo na njene pjesme ![]()
#39 | ||||
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
IMHO, nekoliko stepenica iznad titanica Citiraj:
![]()
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
neznam kolko si ti to onda cuo zenskih pjevacica Codiac, kad CD smatras zenom s najboljim glasom... IMHO ima uzasno drecav glas, te se sve njezine pjesme svode na dernjavu... al da ne komentiramo glazbeni ukus, zena koja ima daleko bolji glas je recimo Sarah Brightman... Ja neznam kakve to ima nelogicnosti u LOTR-u, sem ak se tu ne misli na to da postoje patuljci, vilenjaci, hobiti, goblini te ostala bica...
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Film mi je bio dobar kad sam ga prvi put gledo, kasnije više nije fora. Imam jednu legicu iz razreda koja slini za tim filmom i Di caprijem pa mi stoga i ona i film idu na živce ![]()
#44 | |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ja ne ocjenjujem kvalitetu pjevača po rasponu glasa jer da je tako npr. Joe Cocker nebi bio jedan od najboljih u profesiji. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mat, ti si totalno fulo poantu i mislim da kužim zašto ti se film ne sviđa. naime, nije cate blanchet za drkicu prije spavanja, nego lyv tyler. pokušaj ga pogledati iz te perspektive i vidjet ćeš da je odličan.
#51 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Vjeroval ili ne ljudi imaju pravo reći o bilo kojem filmu kaj god ih volja. E sad ako to tebe kao vrhunskog filmskog kritičara i poznavatelja filmske industrije tolko dira, da moraš pisati ovakve uvrede...bolje da onda ništ ne pišeš, jer sam sebe zakopavaš. Zamisli ti ličnosti, oni tebi dižu tlak i prave se pametni... A kaj ti delaš sa ovim svojim litanijama? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 | ||||||||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ili kada priprosti dečko sa sela zna sve zakone fizike, i ostane živ nakon što ih najveći brod skoro usisa u dubinu Atlantskog oceana. Jel znaš iz koje luke zaplovio brod? Guglit pa češ vidjet. Zanimljivo ni Kate ni mali DiCapro nemaju ***eni britanski naglasak. Ima još tih bisera neću dalje. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
NHF, Sretan Uskrs Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 08.04.2007. u 18:08. |
||||||||
![]() |
![]() |
#53 |
mrzi zimu
|
citiram: "da je 'Lord of the rings' zaista takvo remek djelo, kakvim ga neki zatucani heroji Azerotha pokusavaju prikazati, ne mislite li da bi do tada barem dobio jednog Oscara?" hm...bas me zanima na koga se ovo odnosi? ...no, nvm that... ...uglavnom...tutix ![]() ...smetaju me ljudi koji si daju za pravo da omalovažavaju i ponižavaju druge...a ti si mat to upravo napravio svojim postovima...koji se btw užasno tesko čitaju jer nemaju odlomaka i svuda pišeš ć...a jedan "načitani kritičar" kao ti bi ipak trebao znati gramatiku, kol'ko tolko... knjiga je uvijek bolja od filma...uvijek, jer knjiga dopušta bolju razradu likova, teme i slično...no, ako uzmemo u obzir da je trebalo preko tisuću stranica pretočiti u 9 sati, mislim da je Jackson napravio dobar posao... ...ja osobno ne vidim "plitke" likove i film bez radnje...štoviše, mislim da je npr smeagol prikazan izuzetno dobro i da se bas na filmu vidi koliko je on tragican lik... ...ja bih mogla isto nadugačko i naširoko razglabati o tome zašto mislim da je LOTR dobro napravljen, ali mislim da nema potrebe za tim.. ...jer kao što su dečki prije rekli...ovdje se raspravljalo čisto o osobnom izboru i o tome kako se nekome svidio neki film...ukusi su različiti...i nitko nije vrijeđao ove druge...dok se ti nisi pojavio... ![]()
#54 |
Premium
|
khm, tolko bullshita nisam cul od davno... ja neznam, od kad, al mislim da nikad Oscar nie bio mjerilo kvalitete filma, jer ko malo prati film, zna da se Oscar dodjeljuje po nekim nacelima koja nemaj apsolutne nikakove veze s kvalitetom filma, vec vise bi se reklo politike unutar hollywooda i akademije... nadalje knjiga i film su dva jako razlicita medija, jer citanjem knjige sami stvaramo radnju u svojoj masti, zajedno s vizualizacijom likova te sveg ostalog, dok na filmu imamo to sve vec ponudjeno, jedino sto kod filma ostaje, da nam da misliti je onda prica i neka poanta koju je reziser i scenarist zamislio, da nam pokaze. Filmovi bez poante na kraju, su cista komercijala, te isprazni i bezvrijedni, kao sto je upravo i titanic, koji nam nie rekao apsolutno nista, niti ostavio neki dojam na kraju filma, da se moras zapitat i razmisljat o nekim stvarima... Takvi filmovi su napravljeni "glupi" za siroke mase, zato da ljudi ne moraju razmisljat na kraju, jer ipak siroke mase ljudi su upravo to glupi i nesposobni razmisljat... Dok filmovi koji imaju smisao, te poantu price, toga sto se prikazalo kroz film, nisu za svakog, to se odma vidi, kad neko gleda samo slice na filmu, a ne pohvata pricu i poantu iza tih slicica. Ja osobno ne volim glupe filmove, koje kad pogledam, istog trena i zaboravim kaj se radilo u filmu, jer na kraju nisam imal o cem razmisljat...
#55 |
Moderator
|
Vidim ima tu svakavih ![]() Hebate, meni su filmovi za opuštanje, a ne da kasnije razmišljam 5 dana o njima i radim psihološke profile likova. Za takve stvari su puno bolje knjige i postoje razna društva di ljudi izmjenjuju mišljenja o raznim književnim djelima. Ako mi se film ne svidi, zaboravim na njega i sljedeći puta se nadam da ću bolji posudit / pogledat. Simple as that... |
![]() |
![]() |
#56 |
zloČesta maČka
|
1. oscar nije nimalo vjerodostojna nagrada. sjetimo se samo kroz godine unatrag tko je sve dobijao zlatne kipiće, a nije ih zaslužio, s druge strane tako je malo onih koji su ih dobili postmortalno ili na koncu svojih karijera, a trebali su ih dobiti barem par komada za svog života (scorsese, kubrick i sl.) 2. titanic se te godine "furao", zato je pobrao toliko oscara. leonardo je zgođušan mladac koji je zabljesnuo mlakom ulogom cmizdravca. film je prosječan i svi smo ga odgledali, ali baš da je zaslužio 11 oscara.... bljak 3. LOTR... mat uopće nisam čitala tvoje epopeje, tlak mi se digao kada sam vidjela dijelove koje si naglasio. samo ću ti reči jedno... ako želiš privući pažnju na sebe onda to napravi sa nečim pametnijim. pišeš gluposti pa bolje ti je da šutiš.
#57 | |||
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Sto se tice citata limunada (ljubic film u kojem djevojcice namoce sjedala u kinu kad ga gledaju) gluma (gluma glavnih likova u ovome slucaju cate i lea) i scene snimanja i tak to mi je bilo dobro. mozda nisam dobro zarez stavio pa je ispalo nerazumljivo. Kao sto rekoh cuo sam dosta pjevacica tipa Sarah Brightman, katie melua, Kate Bush, Enya itd ali meni celine ima najljepsi glas ima tko da ga to smeta moze se javiti na pm da mu objasnim sto mi puca za njegovo misljenje ![]() Citiraj:
![]() drugim rijecima nisam cuo jonnu al veceras cu ju poslusati ergo nisam ja isao braniti titanic jer u njemu pjeva celine vec film uopce nije lose napravljen kada bi ga se objektivno gledalo. a i ide mi na zivce sto svi su macho veliki brijaci pa da vidim tko ce se prepoznati u postu ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Joj katastrofa kaj ste napravili od topica ![]() Good Will Hunting je imo fakat najbolji film koji sam gledala u svom malom životu, "nekoliko stepenica iznad titanica" smatram uvredom filmu, no dobro, u filmu sam se našla u liku Matta Damona ali ja sam osoba koja čita u prosjeku jednu knjigu tjedno, a najdraža joj je još uvijek "Robinson Crusoe" iz 8. razreda, tak da ono, nisam baš najobjektivnija. Ima Horza pravo, Celine ima dobar glas, al treba puno žganaca jesti da se kaže ko ima najbolji glas ikada... Visoki C ne znači nužno i dobar glas. A kako je muzika moj fah više nego kompovi, IMO Nina Simone, Billie Holiday, Aretha Franklin, Whitney Houston, Amy Winehouse. Ciaos |
![]() |
![]() |
#60 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mat: po drugi put si popio ban na PCE-u iz istog razloga, samo drugi film. Prestani vrijeđati ljude zato što se ne slažu s tobom oko izbora filma u videoteci! Odrasti... Još jednom napraviš ovo što si sad i budeš pisao svoje filmske litanije doma na wc papiru. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|