|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
gle drupci - Z3 ima po meni jedan ogroman nedostatak i to je jedan razlog zbog kojeg ga sigurno neću kupiti. a to je kontrola BASS glasnoće na samom subu. a o tome tko to reklamira ili ne, nekako čisto sumnjam da je sve i jedna stranica na kojj sam naišao na review, ali i na USER REVIEW su uglavnom popljuvani. psychokiller, kupi si jeftini Vivax/vtrek dvd player, oni uglavnom imaju u sebi već surround dekodere, a koštaju oko 200kn. ali provjeri najprije za svaki slučaj sa zadnje strane playera da imaju 6 izlaza za zvučnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovo dole nisam ja
Datum registracije: Dec 2007
|
SP MSI ML-6001 5.1 SUBWOOFER, MSI, ML-6001, Snaga satelita 4x 10 W, Snaga centralnog zvučnika 10 W, Snaga subwoofera 30 W, Odnos signal/šum 70 dB, Frekvencijski raspon 20 Hz - 20 kHz, ML-6001 236,28 kn Što mislite o ovim zvučnicima (da ne otvaram novu temu) i je li ova snaga u RMS ili nešto drugo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Moja preporuka su Z3, osobno sam ih isprobavao i uspoređivao sa Z4 u vemilu, i mogu reč da su mi Z3 na istom položaju potenciometara davali veču glasnoču nego Z4. I sam imam Z3 (wood) i za te pare nema bolji 2.1. Što se pak tiče kontrole basa, meni je na pola stavljeno i čisto dosta lupa, a nije mi potreba stalno šrafit po tome, tako da nemam zamjerke za to.
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
@fuc1ker - Katastrofalni zvučnici. @Poggiali - slažem se, Z3 su dobri zvučnici za tu cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mene brine imaju li pojačalo???Čisto sumnjam da mogu spojit 5.1 set zvučnika na običan dvd player,ali slobodno me ispravi ako sam u krivu! Ako si možda probao to,i stvarno radi,reci...puno bi mi pomogao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
imam z-3e (crne) i strava su.... preporucam svakome sub je ionako prejak tako da nema potrebe da se kontrolira na daljincu... ja ga držima na 1/3 iza
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
bas je i meni bio prekaj. često na 0 ili 1/4. otkad sam kupio zvučnu, stvar se promijenila. bas se vidno smanjio i zvuk je bolji. tako da, ako ste u mogućnosti, preporučujem da kupite zvučnu. zvuk će biti još bolji p.s. ograđujem se od situacije da ne osjetite promjene u zvuku. ja sam prezadovoljan i ne žalim što sam kupio zvučnu |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
odlučio sam kupiti x230 jer vidim da ih hvale svi poprijeko. E sad na slikama vidim ovo, serial kabel iz zvučnika. To se netko za**bava ili uistinu iz zvučnika ide van serial kabel (RS232)? I ako da kamo se šteka (ima woofer svoj inpu/ide preko nekvo adaptera ili šta)? ![]() P.S.- i mene zanima gdje si ih tako jeftino nabavio (nove pretpostavljam)... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
serial ide na woofer , i iz zvucnika ide jedan zelene boje na zucnu i to je to ... odlican izbor |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja neznam kak mozete biti tak odusevljeni sa tim z3/z4/x230 zvucnicima i to masom na integrirkama ![]() Cuo sam z3 kod frenda KATASTROFA ziva. z4 u ducanu slusao 3x gore od z3 x230 sam kupil frendu za rodjenda i kad sam to spojio mu, onak bilo me sram kolko je ocajno. od svih tih jeftinijih jedino mi se kolko tolko sviđa altec vs222/2241 il koje su im vec sve sifre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Glavno mi je kod zvučnika da zvuk nije ko Viktor Lenac(TM) u vrhuncu sezone dok malo pojačam volume. Jačina me zadovoljava, a ako hoću da me zvuk otpuše imam u dnevnoj staru samsung liniju od 150W RMS... A kupovanje posebne zvučne kartice za bang-for-the-buck segment stereo zvučnika pak mi graniči sa glupošću... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
JDM
|
Neznam, meni je zvuk dosta vazan i stalno nesto prtljam i onak to mi je recimo vazno ko periferija mis i to. Nervira me ak nije tip/top. al evo bas kazem cuo sam to sto nabrajate i meni je to onak... Mislim ni jedni PC zvucnici nisu savrseni, ali su prakticniji pun kufer vise nego pojacala + samostojeci, sto je onak kad je primarni izvor zvuka sa kompa u principu propala investicija imho. al dobro ja sam opet druga krajnost kad sam uzeo zvucnu koja kosta 800kn ![]() A sto se tice muzike u autu. To je FAKAT rupa bez dna. Ulupo sam u jedno 5-6 mjeseci 3500kn+ i onak gruntam jos tolko mi treba. Onda sam se opametio kad sam skuzio da ne cujem hitnu i malo smirio konje, pa to bacio u cekanje. A isto tak frend koj mi je slagao u auto ovo kaj imam ima u autu JL audia za nekih 50 000kn valjda i onak nemres disat kad odfrlji, a sve kristalno cisto, dampirano i kaj sve ne i onda kaze nije zadovoljan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Hejter
|
Da , istina , svako svoj film vrti , i istina - ja sam poprilicno zabrijao na ovo svoje i nadam se da na ljeto tek budu pravi rezultati ![]() mislim da bi bio red da vratis sliku neke opasne industrijske flekse(bolje od one zute koju si imao) ispod nicka jer bas na to me asocira ![]() ![]() a sto se tice z3 - negdje sam vec pisao da sam ih imao vrlo kratko i da ti zvucnici meni nisu na razini x230 i to zbog satelita , ful su me razocarali i uspio sam ih vratiti i uzeti nekaj drugo umjesto njih ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
JDM
|
Vis ja bi uvjek reko da je z3 puno bolji od x230, al vjerujem ti ako kazes suprotno, buduci da nisam oba slusao paralelno. Al z4 je onak TOTALNO razocaranje. A industrijsku fleksu cu vec nac ![]() i da. Svaka cast za skidanje kila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Hejter
|
Hvala ![]() Ono neki Fein ili bas Flex mislim da su industrijske(to sam bio cuo do starih majstora za tu neku firmu ali nisam vidio u zivo ) , to mi je ostalo iz vremena dok sam radio s alatom , tak je i moj nick nastao - kad sam se regao na forum mi je na stolu bio eng.katalog alata i slika elektricne vertikalne glodalice i naziv router na eng. ![]() I ja sam mislio da su z3 bolji jer su i tezi i bolje izgledaju , ali nekad se mora i pogrijesiti ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|