Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.03.2007., 19:41   #31
N.N.
Visok, crn, obdaren ;)
Moj komp

N.N.'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Već sam predosadan svima, ali molim Vas za pomoć po posljedni put, jer sutra je dan kupnje. Ovako, trebaju mi neki ventialtori za chieftecovo kućište DG-01B-D-U .

Link: http://www.chieftec.de/?page=product...=1&language=uk

E sad, ja ne znam točno koji tu idu, ali mislim da Vi koji se kužite u sve to ćete lako to odgonetnuti sa slike.

Vidim, piše da odotraga ide vent od 92 mm, a naprijed ??? Ne znam jel od 80 ili 92 mm, pa da ne kupim krivog!

Uglavnom trebaju mi preporuke nekih ventilatora koji nisu skupi (recimo max maksova 100 kn, za oba, poželjno i niže ) - ne znam jel to sad skroz malo, ali eto. Ono, prihvatljivo kvalitetni za prihvatljive novce. I uvjet je i da se mogu kupiti ili u ve-milu ili u adm-u. Kad vidite da dajem 4000 za cijelu konfu, onda će Vam biti jasno da ne mogu dati sad 200 kn za dva ventilatora.

Ve-mil:
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=hladnjaci

ADM:
http://www.adm.hr/index.php?cPath=1_217_49

I da na kraju objavim trenutno stanje komponenti:

1) Procesor AMD Athlon 64 X2 3600+ , socket AM2, BOX , 0.09, 512Kb cache, Windsor
2) Gigabyte M55S-S3, sAM2
3) Gainward Bliss 7600GS Golden Sample 256Mb 128 bit, DDR3, TV out, DVI, PCIX, Core : 500+ MHz, Mem FQ : 1200+ MHz
4) HDD Hitachi GST Deskstar T7K250 250 Gb , Serial ATA II-300 , 7200 rpm, 8Mb cache, 3 god. Jamstva
5) DDR2 1024Mb (1Gb) PC6400 Kingmax MARS , CL5, KLDD48F-A8KB5
6) DVD+RW/-RW Pioneer DVR-112DBK, Dual Layer, 18x, black, bulk
7) Midi tower Chieftec DG-01B-D-U, MIDI Dragon, crno bez napajanja, Office series
8) Napajanje FORTRON 350W, Super Silent, 12cm ventilator, ATX2
9) Zvučnici Logitech S-200, 2.1, 2 satelita + Subwoofer

Navy Seals
N.N. je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2007., 09:59   #32
N.N.
Visok, crn, obdaren ;)
Moj komp

N.N.'s Avatar

Evo, komp je kupljen i danas ću ga sastaviti. Zahvaljujem svima koji su svojim savjetom i prijedlogom pomogli u realizaciji ovoga. Posebno bi htio zahvaliti Bartucu koju je stvarno pokazao puno strpljivosti i znanja u odgovaranju na moja pitanja postavljena na forumu ili PM! Hvala!
Zahvalio bi se mami i tati........

Imam samo jedno pitanje: Jel normalno da chieftecovo napajanje od 400W koje košta 300 i nešto kn, dođe bez kutije. Mislim dobio sam samo napajanje, onu metalnu "kutiju" iz koje vire žice i to je to! Pa šta ne bit to trebalo biti zapakirano u nešto ili ja tražim previše za 300 i kusur kn???? btw. kupljeno u ve-milu!!

Kad složim komp poslat ću par slika, pa onda nek ide lock!

Navy Seals
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.03.2007., 10:50   #33
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Normalno je to kod chiefteca Da je kvalitetan možeš skužiti već po njegovoj težini

Na žalost tek sam danas vidio da si imal još pitanja pa ti naravno nisam mogao odgovoriti!

Ukoliko kupuješ ventilatore, u Ve-milu su ti dobri Glacialtech Silent Blade, oni su jeftini i tihi ali moguče je da ih moraš mjenjati svakih cca godinu dana jer im ležajevi lakše odu. Ali za svojih 20-tak kuna su odlični

PS: Nema na ćemu Sam ti javi kako si zadovoljan sa kupnjom
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2007., 18:10   #34
N.N.
Visok, crn, obdaren ;)
Moj komp

N.N.'s Avatar

Komponente na okupu:

--> Nakon sklapanja:

--> Nakon sređivanja žica i uljepšavanja:

Komentari?????

P.S.
Pitanje: Jesam trebao dobiti kabel od napajanja sa napajanjem ili se on kupuje posebno . Znači onaj koji ide iz napajanja do utičnice???
-->
Kao što sam obećao......par slika.

Neke slike su malo veće, pa oni sa modemskim pristupom internetu, neka pripaze!!

1) Procesor AMD Athlon 64 X2 3800+ , socket AM2, BOX , 0.09, 512Kb cache, Windsor
2) Gigabyte M55S-S3, sAM2
3) Gainward Bliss 7600GS Golden Sample 256Mb 128 bit, DDR3, TV out, DVI, PCIX, Core : 500+ MHz, Mem FQ : 1200+ MHz
4) HDD Hitachi GST Deskstar T7K250 250 Gb , Serial ATA II-300 , 7200 rpm, 8Mb cache, 3 god. Jamstva
5) DDR2 1024Mb (1Gb) PC6400 Kingmax MARS , CL5, KLDD48F-A8KB5
6) DVD+RW/-RW Pioneer DVR-112DBK, Dual Layer, 18x, black, bulk
7) Midi tower Chieftec DG-01B-D-U, MIDI Dragon, crno bez napajanja, Office series
8) Napajanje CHIEFTEC 400W, Super Silent, 12cm ventilator, ATX2
9) Zvučnici Logitech S-500, 2.1, 2 satelita + Subwoofer

--> Komponente na okupu:

--> Nakon sklapanja:

--> Nakon sređivanja žica i uljepšavanja:

Komentari?????

P.S.
Pitanje: Jesam trebao dobiti kabel od napajanja sa napajanjem ili se on kupuje posebno . Znači onaj koji ide iz napajanja do utičnice???

Navy Seals
Staro 20.03.2007., 18:15   #35
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Već sam se zapitao gdje si do sada

Odlično izgleda

Nego reci, dali si zadovoljan sa svime ili si mi se sjetito majke kad si ga pokrenuo?

PS: Jesi, trebao si! Bar sam ga ja dobio
Bartuc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno