|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pih...pjesnik nisi, debel tak-tak, a od žene nesmeš ni cugat ![]() Tak da... Citiraj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pa ja sam vrlo ugodno iznenađen ![]() Inaće ja jesam pjesnik - samo to dijelim sa vrlo uskim društvom i to vrlo rijetko. Martin nije boo debel - debeljuškast. Po kraj života defacto mumija, pa ![]() Sad cugat - ***iga oni koji cugaju kao on su ili pod ledinom ili na putu. Ja se tek polako trujem Jaggermeisterom ( u korizmi se odreko pive ![]() Psujem skoro ko Martin, samo ne u svakom društvu - za razliku od njega ![]() Inaće Kassad mi je omiljeni lik - ali je nažalost bilo zauzeto ![]() Knjige preporučam na Eng. - nekako mi je ljepše čitati u originalu. Puno se izgubi u prijevodu ... Čini mi se da mi ne gine nego 5. puta pročitati knjige ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.03.2007. u 14:27. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Super Moderators
|
Šmrklivec prigorski-ti nisi još znal ni čitat kad sam ja čital SF ![]() Simmons nije loš, ima dobrih priča, dvije zadnje knjige (Ilij i Olimp) isto nisu loše. Hyperion-prve dvije su ok. poslje se razvodnilo dozlaboga...
![]() |
#35 | |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Najbolji sf ... da barem snime neki film.
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
|
E moj Paske, neki od nas čitaju cijelo vrijeme (i to knjige a ne na PDA ![]() ![]() Oni koji me poznaju znaju da je redosljed: knjiga, komp, Žderanje, a ženi kak bog da ![]() Onda sve ostalo ![]()
![]() |
#38 |
Super Moderators
|
Je, ziher-stari šišmiš od tri bane ![]()
![]() |
#40 |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kaj se tiće kreditne - ja već par godina uredno kupujem svašta po netu. Od game bonova, preko hardwarea do samoh igara ( D2D ) i nikakvih problema. Samo provijeri da ti je adresa https:// - to je neki opčeniti znak da ide preko SSL-a. Nego - sigurnije ti je dati broj na netu, nego trgovcu u dučanu koji ti može do tvog sigurnosnog broja i svega što poželiš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ekspert iz sjene ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
da malo uzdignemo temu i meni se skida EVE, da i ja probam taj 14 day trial, a kasnije ko zna... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Ekspert iz sjene ...
|
Moja malenkost je upala u vrlo dobar corp. koji je dio veće alijanse ( cca 500+ ljudi ). Naravno da sam sav happy složio si brod, pimpo ga, potrošio GRO para i krenuo u 0.0 space ( tamo te slobodno napucavaju ko zeca - dog eat dog world ) ka dijelu koji kontrolira moja novostečena bratija. Na pola puta - dečki, mislim da tu netko campa sa 5 brodova ! Dečki mislim da sam mrtav. Dečki - vidimo se za tjedan dana kad sakupim za novi brod ![]() EvE je super igra, ali je PVP intenzivna. Topla je preporuka NE smucati se po low security dijelu svemira ako nemaš skillova i brod da te podrže. Zato za sve vas nove ljude - nemojte napuštati NPC korporacije - smišljene su zato da maksimalno štite nove ljude. Isto tako do 0.5 security space vas štiti policija od ostalih igrača - tamo vam nitko ništa neće ako ste u NPC corp ![]() I za kraj jedna anegdota. Tako ja lijepo i veselo letim u kutiji šibica ( shuttle ) koji se satoji od kartona i užasno brzih motora. Kadli usred high sec svemira vidim crvenu točkicu ! Pristojno pitam u corp kanalu - kaj nije naš rat završen sa Privateers ? Odgovor je stigao u obliku eksplozije i cca 10 mil. ISK-a izgubljenih u cargo hold gdje sam imao knjige za učenje novih skillova. Drugi dan - EvE mail ! Dragi Martin ( u igri sam Martin Silenius ), Oprosti što sam ti uništio brod i knjige. Nažalost nisam znao da si novi igrač. Poslao sam ti ISK ( novac ) da kompenziram nastalu štetu. Naime veterani igre itekako cijene svježu krv. Korporacije ( gilde ) će veselu zeti bilo koga tko ima punu verziju ( pretplatnik ) i barem 1.5 mil skill pointova ( počinjete sa 800k ). Tako da i njubare kao ja mogu uživati u ratovima, minanju, proizvodnji - ma svemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Toshiba ko' ludo
|
Citiraj:
![]() Ja nikak cajta da nađem,a platio još metar dana.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ma EVE zahtijeva vremena koliko imaš, dok got dižeš skills nema bada, a za to ti treba 5 min max. Skini EVE mon i posloži si skillove kak ti pašu - to ti dođe kao planer za skillove. Nakon toga se samo ulogiraš i ne trebaš misliti KOJI skill dizati - samo na EVE monpogledaš i deri miško ^^ I za kraj - EVE filmek na 300 traileru. http://www.dailymotion.com/relevance...eve-online-300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Ekspert iz sjene ...
|
Na www.eve-online.com Tamo fine na lijevioj strani nađeš MY ACCOUNT - tamo se ulogiraj. Naravno prvo treba kupiti igru - 20$, plativo i putem bona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Ekspert iz sjene ...
|
Evo jedan mali, ali odličan filmić - wellcome to the universe. Da - sav footage je ingame i rađen većinoma za vrijeme masovne koljaže ![]() http://eve-files.com/dl/103371 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Toshiba ko' ludo
|
@Paske ovaj EVE Mon ne sljaka,barem meni. Btw fakat je tesko sllozit fiting za brod,evo kupio Riftera pa stavio medium shield i nemam dosta "struje",kaj sad..neznam tocno kaj da kupim a da se ne zeznem,a pretrazivanje foruma od EVE je muka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
EVE mon ne radi zadnjih dana, inace netreba ti jos medium shield, tj u pocetku nemoj ni rabit shiled riperer. Ovak stavi si sto vise armor plates i to sto deblje (to ti trosi minimalno struje) i small armor repairer. Shield se ionak lako popravlja armor ti je puno bitniji ![]()
![]() |
#60 | |
Toshiba ko' ludo
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|