|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
hej, ako Pinsla dolazi, dolazim i ja! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
aj mozda dolutam...da mi nije trening na hetriku u to doba rekao bih da sam ziher tamo..he he elven zna o cem pricam... Horza mogu ja tebe nazvati kad sam u blizini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
..
|
eh da .. jel ide ko poslije prema novom zagrebu..da se nemoram bas sam vracati..a ak ima i auto blagoslovim ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Dosel bi i ja bas da upoznam malo ekipu sa foruma, ali kak mi je banana za doc izgleda da nebum. Iz Gorice do tam je dos za putovat, znam da nije ko iz Zeline ali ipak.. Prijedlog za sljedecu cugu: Dajte probajte negdje blize centru tak da se lakse dodje i poslje feste ode! ![]() Da i nadam se da bu nova cuga ubrzo! Pozdrav svima i dobru zabavu!! ![]() ![]()
![]() |
#40 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Eh da Vrbani nisu 3 dana jahanja od moje štale... Sad je sezona prehlada pa da popijem koje kuhano vino/čaj s rumom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Samo ti nemreš popiti...
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Kolega RAK daj ak nabavis prijevoz posalji mi mail pa da se nadjemo da idemo skupa, ak ti nebi bio problem naravno. tj. daj bezobzira na prijevoz posalji mail kad ces krenuti i na kojoj si stanici, a uostalom ni ne znam doci do tog birca pa ... Tnx!!!
![]() |
#44 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kupite si cepove za vuhaaaa....jel....
![]() ![]() ![]() ZDEEERONNJEEE DOLAZE VU VASU BIRTIJUUUU!!!!!!!! da nebi bile nismo znali...hanume su se smilovale,deca prestala kmecat,BARICE su popravlene,biciklini i sapke su na suhom,dzegi ide vu garazu......A MI DOLAZIMO KAK BRACA VRAGEC IZ SMOGOVACA!!! pretpostavljam da ste si cepove nabavili kak sam preporucil jel buju vam trebali!!!!btw... KAK BI ZDERONJE BEZ PAPICE????????CUL SAM DA EDEK IMA DOSTAVU,NIJE NI DALEKO,A KAK BUMO PILI AK SI NEKAJ NE GRICNEMO..........AJDE ,JA DONIRAM JEDNOG MAZURANICA(100KN) ZA GRICKALICE!!!!!!ZDERONJE IS COMING IN YOUR TOWN!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS:NEGDO BU PUZAL DO ZELINE.....JEL ,KAJ SMO REKLI ,REKLI SMO!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Prigorec po defaultu
|
vuuuuuuuuuuuuuuuushhhhhhhh........
Citiraj:
krdo divljih svinja napravi manje sranja, nego kad se najde par ZDERONJA na kupu!!!(pustenih z lanca!!!!!!nadam se da GALION ima cvrste afingere???a HOJZAAA???):burn: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw,murju nam nemreju zvati,kad me bu murja dopelala!!!!!!!!hihihihihihihhihihhi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Eh da... ja cu najvjerojatnije malo zakasnit jer moram ici do vukovarske po skripte (u skolu) ali fala bogu idem autom pa sam ja negdje do pola 6, 15 do 6 tamo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: da to malo spobrojimo
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Kaj oni koji su bili se nisu još vratili (čitaj otrijeznili) da nas nisu još zatrpali svojim dojmovima o ludom provodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
Eto, bit ću prvi, a Pinsla, Rak i ja smo zadnji otišli. I mogu reć samo jedno, OVO MORAMO PONOVIT! Ajd, laku noć! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Jebemu majku fino me fax sjebao a onda sam bio toliko rzdrkan da sam zaboravio!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() I kaj je ostalo od PC kase? Kaj 166MMX je sad da pogodim 220MMX, ima case mod, hlađenje iz ledenice... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Nisam bio ali vjerujem da je bilo mrak. Kaj se tice ponavljanja ja sam za ali ak moze, ponovo ponavljam, negdje bilze centru. Nisam mogao doci jel sam neke morao obaviti u to vrijeme. Decki puno pozdrava i namam se da ce se "Pivce za zivce" ubrzo ponoviti. I druga stvar bolje receno prijedlog, uskoro je info pa bi se mogli dogovoriti da se i tamo nadjemo malo zajedno obidjemo i sl. Ja se jedino nadam da ce na Infu biti bar jedan 64 FX da vidimo kak pila pili!! Pozdrav!!!! I HOCEMO DOJMOVE DA DETALJNO OPISETE!!!
![]() |
#55 |
Administrator
|
E viš info, skoro sam ga zaboravio. To bi moglo upaliti, dobra ideja... A dojmovi...Nema šta. Šaroliko društvo koje se zivka po nadimcima s foruma, konobarica i ostatk birtije gleda zbunjeno, škvadra luda, mitzek stvarno onoliki koliko ga zamišljate ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
..
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Prvi PC E miting je samo jedan. Kako Sanja to lijepo kaže :"Samo jednom, prva zora sviće..." Može nam svima bit žao što nismo došli, jer drugi put više neće biti tako dobro. Ispravka bit će dobro, ali.... Ma neću više srat. Nisam bio, sjebali me na poslu. Proba za Road Show u Osijeku je trajala od 5 do 9, s time da je do 7 bio sastanak sa sponzorima i nisu sponzori niš saznali. Uglavnom, tak ja organiziram odlazak u dućan, kak su oni organizirali Road Show. U stilu, "bumo došli, vidli bumo kaj bu bilo, pa bumo se prilagodili". Ovi iz Asukoma (brijem da se tak zove firma) koji zastupaju Bose, su pizdili i zajebavali Petru iz MSa (iako nije ona kriva, ali nije ona ni skušila da su je zajebavali, jer je njoj valjda takva organizacija normalna. Pričali smo kasnije, to je korporacijska politika MSa da se sve daje 3rd party ekipi. Ali kad se navikneš sve prebacivati drugima, ti zaboraviš radit i više se ne zna ko pije, ko plaća). Ma nema veze, bit će korisno, lijepo, krasno.... Ali zašto baš u vrijeme trajanja prvog PC E mitinga!!!!! :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma evo bilo je mrak a to podvrđujem time šta sam tek sad došao kući. Nisam dosao na pocetak "mitinga" ali kad sam dosao onako zbunjeno uletim i sa svima se pozdravim i ne skuzim tko je ko, ali ovako mogu reci da ekipa starno je zakon i to posebice mitzek i ja ![]() Ovim putem se zahvaljujem M@rku imenjaku mom na darovanom Max Pejnu2 kojeg je horza zapljenio, Raku na 2 cd-a, Daihitsuu koji me je sretno doveo do kvarta, jelcu na pljugi i svima onima koji su sudjelovali u plačanju računa (ja nisam :d ) žao mi je što nisam mogao duže ostat jer sam moral ići nekaj pofukat što sam spretno i sretno obavio. Svakako bi ovo trebalo ponovit recimo jednaput-dvaput mjesečno i to da izaberemo neku rezidenciju za ostala okupljanja. ![]() p.s: zahvaljujem i prelijepoj konobarici koji mi nije htjela dati svoj broj telefona |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||||
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj: