|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako ti ide programiranje mozes zaraditi solidne pare radeći honorarne poslove na rentacoder.com , šalju ti ček poštom. Preporučam ti i da pogledaš link u mom potpisu ako te zanimaju zarade preko interneta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
-->
evo dobio jedan mali poslić - izrada web-stranice
![]() ![]() btw. horza jel ovo moguće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cuj negdje u skladistu pomozi starom na poslu ili frendu od staroga.. baustela ![]()
![]() |
#38 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#46 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() naravno ne kazem da ces i ti..smao kazem sto mi je palo na pamet ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Uf, ja sam po tom pitanju prosao svasta, od rada u skladistu, isporuke hrane po restoranima i hotelima diljem hrvatske, prijevoz i cak i branje gljiva, odrzavanja racunala za osobe i firme, rad u tiskari, graficke pripreme u Corelu i Photoshopu, izrada razglednica za TZ-e, przenje cd-a naveliko O_o, iskrcavanje i ukrcavanje kontejnera u luci, kafic, taxi-monovolumen, vanjski gradjevinski poslovi, uredjenje intererijera....od 16-21g. ![]() Codiac je rekao sve, ako neto zeli raditi, posao se lako nadje. Baustela nije sramota, netko je napravio kuce i zgrade u kojima svi zivimo...
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() evo ukratko al stvarno ukratko sam objasnio hammu posao ja sam kaj se tog tice bio skeptik al posao je super i da se zaradit, i ja se mislim ozbiljno s tim bavit, sad to sve skupa samo guram(a i usprkos tome ide lijepo) uz faks i trening |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam sa 16 radio na baušteli s mramornim i granitnim pločicama,zaradio sam 2400kn za 200 radnih sati (=UŽAS ![]() ![]() Ove godine opet radim u istoj tvrtci,ovaj puta na, što se kaže "terenu" na otoku Ugljanu (inače sam iz SB) u poslu remonta američke naftne platforme ovdje u škveru.Pošto sad imam SSS imam posao s većom odgovornosti i naravno većom plaćom,koji mi opet lomi kičmu pošto radim u terminu od 07-19,bez obzira što neradim opet fizikaliju-uglavnom sam u uredu za kompjuterom ili komuniciram s Amerikancima u slučaju potrebe pošto sam jedini koji zna eng.,ili u iznimnim situacijama idem na skelu radit fizikaliju. Sad ***iga,za uzrast od 14 godina,najprimjerenija je benzinska i cirkus izvodit po tuđim šajbama ![]() Ove godine ću pametno utrošit pare,možda zamjenit mobitel i obnovit komp pošto je pola komponenti od buraza max 1500kn bi dao za to,ostalo na banku,jel izrasteš u glavi,shvati se da ne moraš imat turbo nabrijanu grafičku da i igre lete u xxxx broj frameova,jer mi komp treba za faks i znam koliko mi treba bez obzira što ću imat love za quad core komp-jednostavno shvaćam da mi netreba jer ne sjedim a kompom više uopće toliko.Ali uvijek postoje djeca koja imaju snage 24/7 biti pred ekranom i igrat,uostalom i ja sam bio takav i gulio starom kožu s leđa da bi se ja što ugodnije igrao.Kada sam i kupio one godine karticu,vrlo brzo je to u meni počelo jenjavati.Inače sam ovdje privremeno zaposlen i u 10.mj postajem brucoš na vern-u,tako da para nikad neće biti dosta... BTW,ima li ovdje koji vernov student/diplomant? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Inače nisam nešto previše radila poslove jer za vrijeme godine nemrem zbog faksa, a za vrijeme ljeta nemrem zbog ljetovanja, a i nikad nisam imala prevelike prohtjeve koje mi starci nisu mogli/htjeli ispuniti, pa bih volontirala u nekim centrima najviše. No, sad slinim za putovanjima i moram zaradit puno više para za takvu akviziciju. Ako to znači da trebam pokupiti par gaća, ručnika i čistiti bljuvotinice, ili pak zadržavat se po sobama upitnih moralnih pobuda, so be it! ![]() @ atha- ![]() (edit: vern je gay & an overpriced education IMHO...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
amen... inace i ja sam slicno prosao...jer kad nemam sto za radit umirem od dosade...i ne nisam radoholicar ![]() enivejz imas nes slicno ko SC...a to ti je ucenicki centar...sad dal ga imas negdje u blizini nemam pojma...a uvijek mos od nekog starijeg dobit ugovor i onda ti on da lovu a njemu das za cugu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo ja radim u kafiću, plaća u redu ovaj mjesec ću dobit oko 2800kn, radim od 07-15, do 12 sam sam ![]() BTW radim preko servisa Željezničke škole (mada nisam njihov učenik) ![]()
![]() |
#56 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ja sam radio svasta, pretproslo sam lito odrzavao web stranicu jedne turisticke agencije, uredjivao rezervcije i odrzavao kontakt sa potencijalnim gostima (na svim jezicima!!), posao placen odlicno, al ubiboze dosadan pa reko nikad vise,proslo i ovo lito radim kao sanker (kad je guzva i konobarim..) u restoranu od Anice Martinovic, zakon posao, radno vrime od 3 popodne do ponoc nekad i dulje, placa vrhunska, a na poslu se nemrem umorit ni da ocu, kad sam bio mladji radio sam neke mini baustele tipa bojanje ograda i sl, ode ima dosta vikendasa koji zive po Njemackoj i Francuskoj te im nije problem izdvojit 30 i vise kn na sat da im malo ulickas "vikendicu" od nekoliko katova uglavnom posla ima kolko oces i ko oce radit to i moze, preko zime je naravno druga prica, baustele i samo baustele, al subotom komotno moze zaradit 200kn ako ides nekom pomoc nalit taracu i sl...
![]() |
#57 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nakon završenog 8smog razreda radio sam u TEP-u i slagao industrijske utičnice. Pa sam pakirao par tisuća koverata dnevno za ondašnje penziće. U ta dva mjeseca zaradio sam za novi ZX Spectrum 48+. To je bila pila. Pa sam radio na Glodalici i CNC Glodalici. Isto fina pinka. A sad se bez problema digne od 200 do 500 kn za slaganje kompova i instalaciju za cca 3 do 5 sati posla. Samo da je više slobodnog vremena
![]() |
#58 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
evo sta ti je moja preporuka, htio sam napisat u ranijem postu al nisam imao vremena: ajmo redom: nabavi si dobru konobarsku tacnu, i preko zime kad imas vremena nakrcaj je casama, bocama, kriglama, nek sve bude puno vode, i ojde sa njom po kuci, stepenicama gore-dolje, tj vjezbaj!! prvo nek ti neko ukratko objasni kako se drzi i sl. obavezno stavljaj vinske case na stalku jer najlakse padaju ![]() nosi i prazne i pune case, punima se vjezba ruka (ne, ne radit ono, ne pomaze ![]() zasto ovo?? evo zasto, preko ljeta se na otocima (srednja i juzna Dalmacija, a i sjeverna vjerojatno) masovno traze konobari, ne vrhunski konobari vec bilo kakvi (znam neke koji su tamo dosli radit a nisu veze s tim poslom imali), a place su...AJME!! po nocnim barovima se redovito zaradjuje po 5-6K, plus minimalno 100-200kn baksisa dnevno, imam prijatelja i par poznanika koji tako rade, npr frendu je Svicarac 100€ ostavio jednom, ja tolko u tjedan dana skupim, kad krenes u srednju fino otpeljas priko lita na Jadran i imas godisnji i zaradu, i ne treba biti otok mozes i na obali (place su uglavnom dosta nize) biti, predost je sto je tu more, nikad ti nece bit dosadno, upoznas masuuu ljudi, a i curice padaju na barmene i konobare fatalno, procesore, ovekloking i kompove niti spominjat, odma te pogledaju onak...znate vec ![]() ovo ti govorim jer u masu klubova i restorana koje posjecujem ljeti (a takvih je pouuunooo ![]() ![]() ja bi ovo 100% radio da vec nemam osiguran odlican posao svakog ljeta, di je ekipa super i sl, i da ne misle svi da je sve ovo tako lako i savrseno ko sta izgleda, posao treba trazit vec prije Uskrsa, i dobro se raspitat o mjestu di se ide radit da ne zavrsite u rupcagi nekoj eto ovaj post, (tema) je mzda trebao bit napisan negdi pred 4-5 miseci, jer meni se cini skroz bezveze ic brat kruske i bundeve za 50-ak kn kad se tu kod nas trazi ljudstvo na veliko LP
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 21.08.2007. u 03:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam trebao konobarit u jednom ribljem restoranu u Trgetu blizu Labina.Al sam zakasnio zbog prijemnog a čovjeku bila hića pa je uzeo drugog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Vidis... Ja imam tim od 2 covjeka za web stranice. Bas sutra otvaramo nasu, pa cemo i ostale. Isto maloljetan, 15 godina (skoro). Ide mi super. Dobio sam jedan posao i tako... Sad cemo masivno zaradit! ![]() Bit ce za mašinu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|