|
![]() |
#31 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Trenutno igram Midnight Club 2, a onima koji igraju Chrome bih preporučio patch 1.1.1.0 jer će možda zapeti na predzadnjem nivou(13.).Patch ispravlja još i par manjih problema s ljestvama i sl.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Max Payne 2 je guba, a i za RPG-ere nije los Temple of Elemental Evil.. iako je nakon Baldur's Gate-a ovaj user interface zak*. E da, nest mi se krsi Halo u multiplayeru.. sve ostalo radi oke ![]() Nije da mi ga se da igrat u single playeru.. skino sam i patch 1.02, i dalje se krsi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
evo nakon papalice malo sam se zaigrao IGI 2,MOTO GP 2,CHASER,VIETCONG
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
e tihomire,ja se izgleda rijesio ka sestice danas sam sve sastavio sam jos cekam hdd i ode ![]() bi ce to za mene tezak trenutak ![]() ali lova je lova ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja se igram petko tko ce popiti više pifa i ostati bolje i duže ubijen, inače se igram Maxa Pejna2 i W:ET-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
ma,ništa,budi snažan,ne daj se... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ufff...
ljudi zelo me je. već 3 dana prolazim Law&Order 2, a noćas sam si instalirao i CSI. lud sam. od četvrtka po cijele dane (i kad sam npr. u tramvaju ili negdje) razmišljam samo o slučaju kojeg istražujem. nikome ne preporučam takve avanture jer se fakat lako navući.
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Evo ja igram Impossible Creatures igra je zakon!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ono ispred konpjuktora
|
jel netko probao FIFA2k4 demo? ja ću tek sutra, a ekipa mi veli da su ju dosta poboljšali. ... i njih je valjda frka otkad su čulli da ISS izlazi za PC (ne-emulirani)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
robot arena 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
Gle fifa 2004 nije losa ali to jos nije niti do koljena ni jednom PES-u, poboljsala se jedno 10-20% u odnosu na Fifu2003 ali još uvijek to nije to, jedva cekam PES za kompjuter |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Tron 2.0, definitivno drugacija furka!
![]() |
#44 |
Premium
|
Kad je Max Payne 2 izasao?
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Eh da, ljudi moji vrijeme je da počnete igrat W.ET ako već niste, naime u igru su dodani skinovi partizana i uja, te voice chat narafno s hrvatskim prijevodom. kako to sve zvuci mozete poslusati skinete li: http://cro-oc.gamer.hr/demo.mp3 (171kb) A evo i par sličica iz igre: |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Freedom Fighters !!!!!!!!!! Genijalna igra! Odlican engine, gotovo nikakvo podesavanje grafike koja je odlicna kao i efekti. Sve se fino vrti na mojoj konfiguraciji...A tek prica..Rusi okupiraju Ameriku ![]() Igru distributira EA...Moja ocjena 96% p.s. Nisam jos probao Max Payne 2, ali FF sigurno ne zaostaje za njim...
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
e halo u multiplayeru je apsolutni zakon! nema nis boljeg od gazenja protivnika dzipom... osim eventualno sjedanja u letjelicu i gazenja. no dobro, ni tenk nije los... cijela ta ideja sa vozilima mi je mrak.. je* ti napucavanja, snipere, rocket launchere i sve te igracke.. gazenje je prava stvar!
![]() |
#49 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
probao sam i FIFA2k4 i fakat se poboljšala... al ne može brate amerikanac napravit nogomet... svaka druga je stativa, svaki drugi udarac škarice, svako građenje faul.... jedva čekam PES
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
E da, igram Warcraft III Frozen Throne svakodnevno po jedno 2 sata preko neta.Tko bi htio postat gosu nek mi se javi pa ću ga malo besplatno poučiti.Ovom prilikom zahvaljujem Stipi koji me i ufurao u sve to.Stipo di si?
![]() |
#51 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
>>>
|
Citiraj:
![]() 1945. Rusi bacaju atomsku bombu na Berlin i zavrsavaju Drugi svjetski rat 1953. Engleska kao zadnja od europskih zemalja ulazi u komunisticki blok 1961. Rusi postavljaju nuklearne rakete srednjeg dometa na Kubu 1976. Rusi salju tisuce vojnih "savjetnika" u Gvatemalu i Honduras 198?. Na izborima u Meksiku pobjeduje komunisticki kandidat 2001. cini mi se...neuspio pokusaj likvidacije americkog predsjednika, u cemu je prste imala neimenovana, vanjska sila jucer...tisuce preleta letjelica iznad cijele Amerike. Vlada tvrdi da se radi o meteoroloskim balonima danas....zapocinje novi radni dan, ali kad sam se vec toliko raspio pa cu otkriti tajnu...ruske nuklearne podmornice izranjaju kod Kipa slobode - pocinje invazija ![]() ![]()
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() sorry, ali takve plitke gljuposti su mi jednostavno preodbojne da bih nešto zaigrao. misilm... igram igre koje se ne trude imati priču i igre koje imaju dobru priču (isto i s filmovima) ... sve između arhiviram u smeću kao "sindrom: amerikanski"
![]() |
![]() |
#55 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
danas sam nabavijo Port Royale...pa bum naredni perijod malo po njemu čačkal... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Moto GP 2 igra je odlična...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Za sada nista ne igram (bas nista) Jad i bjeda! ALI kada dodem na faks u ponedeljak , dobivam 30 GB novih igrica i hrpu novih filmova!ima da disk od 120gb ispunim do vrha :clap: :clap: Jupi
![]() |
#58 |
I feel devilish today ...
|
Ja se trenutacno zabavljam sa UFO:Aftermath.... nema do napucavanja zlocestih izvanzemaljaca :-)
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() ![]() W:ET je ZAKON!!!!
![]() |
![]() |
#60 | |