|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja sam uzeo od njemackog distributera naturalpointa nakon sto su mi oni rekli preko maila da njih kontaktiram....., posalji njima mail direktno na support pa ih zamoli da te savjetuju odakle je jednostavnije ![]() btw, si ti pisao onaj famozni bomber manual za il2 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Gledao sam njemačkog distributera i ako se dobro sjećam cifra je bila dosta veća (za nekih 500 kn u protuvrijednosti) naprema opciji da naručujem direktno od NaturalPoint-a... Može link na dotičnog distributera? Kaj se tiče manuala, yup to sam ja pisao. Manual je do sada preveden na 3 jezika, i jako mi je drago što je tako dobro prihvaćen. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 01.03.2011. u 20:32. Razlog: spelling |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
jup, sada sam pogledao cijene (http://www.2connect.de/) -> 1 euro = 1 dolar kada sam ga ja kupovao (4pro) nije bilo druge opcije nazalost.... svaka cast za manual ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
DBS
|
Nema na čemu. ![]() Kakva ti je situacija bila s porezom? Jesu te ocarinili naši? Si mogao zatražit povrat poreza pri kupnji i tako uštedit malo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
DBS
|
Gledao sam malo po netu (eBay i Amazon.de primarno) te vidim kako je cijena tamo daleko niža, npr.: http://cgi.ebay.com/TrackIR-5-Pro-Tr...item53dc8e3813 163,99 + 28,99 = 192,98 $ odnosno 1059,45 kn s uključenim shippingom. Veli mi ekipa da se može zatražit povrat poreza pri kupnji, ako je tako izaći će me neznatno više od ovih 1060 kn što mi je daleko bolja opcija nego onaj njemački distributer. Jel netko tražio povrat poreza pri online kupnji? Kad već plaćam porez nek je to onda našima a ne amerima. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|